Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις τα δεκσα?για πειτε αμα ο σαμαριας κανει πιςω τι λετε?
ολοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.....

δες εδώ...

έτοιμο τον είχε το νομο αλλα δεν ήθελε να τον εφαρμόσει για να μη φανεί ότι το έκανε το πασοκ.....

2011: Πως σχεδίαζαν την κατάργηση και αναδιάρθρωση της ΕΡΤ
14/6/2013 8:02:00 μμ

[size=14pt]Στο νόμο 4002 που ψηφίστηκε τον Αύγουστο του 2011 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ[/size] στο άρθρο 66 υπό τον τίτλο: «Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση ΝΠΔΔ και δημοσίων επιχειρήσεων», άνοιγε ο δρόμος για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ.

Στο επίμαχο άρθρο αναφέρεται χαρακτηριστικά: §1. Μετά το άρθρο 14Α του ν. 3429/2005 (Α' 314) προστίθεται άρθρο 14Β ως εξής:
«Άρθρο 14Β Κατάργηση, συγχώνευση και αναδιάρθρωση Ν.Π.Ι.Δ. και δημοσίων επιχειρήσεων

1. Με κοινή απόφαση του Υπουργού Οικονομικών και του κατά περίπτωση εποπτεύοντος Υπουργού:

α) οι ανώνυμες εταιρείες με την επωνυμία «Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου Α.Ε. (Κ.Ε.Δ. Α.Ε.)», «Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού Α.Ε. (Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.)», [size=14pt]«Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση Α.Ε. (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.)»,[/size] «Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε.», «Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε. (Ο.Σ.Κ. Α.Ε.)», «Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων Α.Ε. (Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ. Α.Ε.)», «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», «Ελληνικός Οργανισμός Μικρών Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας Α.Ε. (Ε.Ο.Μ.Μ.Ε.Χ. Α.Ε.)»,

β) τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία, «Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.)» και «Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (Ε.Ι.Ν.)» και

γ) άλλα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στο Κράτος, εφόσον επιχορηγούνται τακτικά από κρατικούς πόρους και άλλες δημόσιες επιχειρήσεις εφόσον το Ελληνικό Δημόσιο είναι κύριο του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού τους κεφαλαίου, μπορεί, αν επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό άμεσα ή έμμεσα ή αν επιδιώκουν παρεμφερή σκοπό [size=14pt]ή για τον εξορθολογισμό του κόστους λειτουργίας τους:
αα) να καταργούνται, να συγχωνεύονται ή να διασπώνται με απορρόφηση ή με σύσταση νέων εταιρειών ή με απορρόφηση και σύσταση νέων εταιρειών ή/και
ββ) να αποσπώνται από αυτά περιουσιακά στοιχεία ή επιχειρηματικές μονάδες ως κλάδος ή τμήμα και να εισφέρονται σε άλλη ανώνυμη εταιρεία ή/και να μεταφέρεται και να ανατίθεται η ασκούμενη δραστηριότητα ή ο επιδιωκόμενος σκοπός σε άλλο νομικό πρόσωπο».[/size]

[size=14pt]Μεταξύ άλλων ο συγκεκριμένος Νόμος φέρει τις υπογραφές σχεδόν όλων των υπουργών της τότε κυβέρνησης και μεταξύ αυτών του τότε αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου.[/size]

Δλδ τι μας λέει ο νόμος του 11;

ότι αντί ο Σαμαράς να εφαρμόσει ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ για να μη φανεί ότι το πρότεινε ΤΟ ΠΑΣΟΚ πήγε να το κάνει με ΠΝΠ και καλά ότι αυτός ανέλαβε την πρωτοβουλία.

Και τελικά καταλήξαμε στη σούπα και οι τρεις που κυβερνάνε μαζί να έχουν απέναντί τους ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ φιάσκο ο κάθενας για δικούς του λόγους.......

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε σεις τα δεκσα?για πειτε αμα ο σαμαριας κανει πιςω τι λετε?

Πως θα είναι μαλάκας! Στο λέω από τώρα.

Θα μου πεις πως έτσι κι αλλιώς είναι (και δίκιο θα έχεις!), αλλά ο φίλος την Ναόμι Κάμπελ τον ξεπερνάει άνετα στη μαλακία...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ρε τύπε τι να το κάνω να έχω ΙΚΑ και να ξέρω ελληνικά άμα δεν εχω να φάω 40 χρόνια;
τα διαβάζεις αυτά που γράφεις;
ΕΣΥ τα δικα σου φιλε???με βαζεις και κανω τωρα αβαντα του καστρο (χωρις να πολυγουσταρω) αλλα οχι και να τρελαθουμε ψηλε μου!!!ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ...ΚΑΙ σου θυμιζω οτι λογω εμπαργκο ,γεωργικα μηχανηματα, τρακτερ, ανταλλακτικα ουτε για δειγμα!με τα βοδια....αποπειρες κατα της ζωης του απο την σια???μουτσο!!!...στα διπλανα μπανανιακα κρατη-βιτρινα....πεινα θες?εγκλημα θες? εμφυλιους θες? χουντες? ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ....ΚΑΙ ΠΑΝΑΜΑ ΕΧΩ,ΚΑΙ ΟΝΔΟΥΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΚΑΙ ΑΙΤΗ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ ΕΧΩ ,ΔΝΤ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΩ ....ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606

Θα μου πεις πως έτσι κι αλλιώς είναι (και δίκιο θα έχεις!), αλλά ο φίλος την Ναόμι Κάμπελ τον ξεπερνάει άνετα στη μαλακία...
...ΤΥΧΑΙΟ?????στην πλεον κρισιμη στιγμη της ιστοριας σου εχεις κατα σειρα γιωργακη-γκαβο και αντιπολιτευση προεδρο 15μελους ...

Επισκέπτης
Δεν ήταν πουτάνα ρε αυτή που μόλις ανέφερα! Μια κανονική γνωριμία ήταν. Θα γνώριζα πουτάνα με το ονοματεπώνυμό της και θα το ανέφερα κι όλας;
Εξ άλλου πριν από 20 χρόνια δεν πήγαινα σε πουτάνες. Δεν χρειαζόταν τότε!

Και κάτι ακόμα που άφησα αναπάντητο.
Δεν νομίζω πως κανένας μας μπορεί να κοροϊδέψει πουτάνα! ;)
Και λίγο καιρό στο κλαρί να έχουν μαθαίνουν πολύ γρήγορα και σε ξεπερνάνε, όσο "γάτα" και να νομίζεις πως είσαι! ;) ;)

Άμα ψελλίσω ο καψερός κάτι για κανα μουνάκι, με στέλνεις πίσω στο πολιτικά.
Τώρα που κουβαλάς μουνοκουβέντα εδώ, τι πρέπει να σου πω??

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.749
Πόντοι
25.467
τον υπερασπιζεται... πιθανον προβαλωντας σαν υπερασπιστικη γραμμη οτι και αυτος δεν ηξερε...

Λαμπρά, να τον προσλάβει και ο κ. Κεδίκογλου, γιατί και αυτός "δεν ήξερε".

Το γεγονός βέβαια πως μας διοικούν οι "ανίδεοι" και οι "ανήξεροι", δεν πρέπει να μας προβληματίζει καθόλου από ότι συμπεραίνω.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ως πολίτες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Tramou, λες να το πάει σε εκλογές τελικά για να φτιάξει ισχυρότερη κυβέρνηση (παίρνοντας και ψηφαλάκια απο ΧΑ) και να περάσει εύκολα τον νεο πάσσαλο (νεα μέτρα) ;

κοιταξε το εχω ξαναπει...

αν παει σε εκλογες θα ανεβει σε ποσοστο αλλα δεν θα παρει αυτοδυναμια... θα τσακισει ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ και θα σαγονιασει ενα κομματι απο ΧΑ... αν δεν σχηματιστει κυβερνηση (ειδικα αν στην βουλη ειναι ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ) και ξαναγινουν εκλογες τοτε θα σβηστει απο τον χαρτη η ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ (αν δεν κατεβει με την ΔΗΜΑΡ) και η ΧΑ θα πεσει παρα μα παρα πολυ ...

αυτα..

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Θα μου πεις πως έτσι κι αλλιώς είναι (και δίκιο θα έχεις!), αλλά ο φίλος την Ναόμι Κάμπελ τον [size=14pt]ξεπερνάει άνετα στη μαλακία[/size]...

παιδιόθεν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λαμπρά, να τον προσλάβει και ο κ. Κεδίκογλου, γιατί και αυτός "δεν ήξερε".

Το γεγονός βέβαια πως μας διοικούν οι "ανίδεοι" και οι "ανήξεροι", δεν πρέπει να μας προβληματίζει καθόλου από ότι συμπεραίνω.

Το πρόβήμα έγκειται στο ότι δεν είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ως πολίτες.

τι ακριβως δεν ηξερε ο Κεδικογλου ???

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
...ΤΥΧΑΙΟ?????στην πλεον κρισιμη στιγμη της ιστοριας σου εχεις κατα σειρα γιωργακη-γκαβο και αντιπολιτευση προεδρο 15μελους ...
φτου ρε πουστη και σε ειχα για συριζα........

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες μόλις είδαν τις μετρήσεις....
Συμφωνώ με το κλείσιμο 27%
Δεν συμφωνώ            65%

Σύριζα 29%
ΝΔ 26,5%
ΧΑ 14%

Άδωνις στο ΖΟΟΜ "Είναι πολιτικό θάρρος να παραδέχεσαι τα λάθη σου και ο Σίμος έκανε λάθος"!!!!

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
κοιταξε το εχω ξαναπει...

αν παει σε εκλογες θα ανεβει σε ποσοστο αλλα δεν θα παρει αυτοδυναμια... θα τσακισει ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ και θα σαγονιασει ενα κομματι απο ΧΑ... αν δεν σχηματιστει κυβερνηση (ειδικα αν στην βουλη ειναι ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ) και ξαναγινουν εκλογες τοτε θα σβηστει απο τον χαρτη η ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ (αν δεν κατεβει με την ΔΗΜΑΡ) και η ΧΑ θα πεσει παρα μα παρα πολυ ...

αυτα..

Ναι, ίσως είναι αυτά τα αποτελέσματα...

Το θέμα είναι, σύμφωνα με τις νέες πολιτικές εξελίξεις είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Τον είδες τον Ιβάν μαζί με Καϊλή στα μπουζούκια?
Με προβλημάτισε αυτή η εικόνα......
...αμα τον εσερνε σε καμια εκθεση ζωγραφικης με θεμα τα "τζιτζικια του αυγουστου" θα προβληματιζομουνα και γω...τωρα ειδα ενα λεφτα να ραινει με λουλουδια ξανθια υπαρξη σε μπουζουκια ....νορμαλ.. :sunglasses:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Κανένας να αμφισβητήσει τα παραπάνω?
Ναι....παρακαλώ?
Μιλάτε με Συγγρού για συγκρίσεις?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
στο μεταξυ εχουμε παθει οβερντοσε κουλτουρας βλεπωντας "πειρατικο" ΝΕΤ και τα κλασικ που παιζει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom