Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με μειον 2600 στα ταμεια των δημοσιογραφων θα καταρευσουν τα ταμεια...(η ερτ πληρωνε αντιθετα με τον...αλτερ ας πουμε,μεγκα να μην πουμε

διαλιεχτε

τα ταμεια των δημοσιογραφων δεν τα πληρωνουν οι εργοδοτες .. ο μαλακας ο κοσμακης τα πληρωνει μεσω του αγγελιοσημου...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Θα μου πειτε ομως , πως το βγαλατε το συμπερασμα για εκλογες απο την ομιλια;  :2on1:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
φυσικα δεν λες οτι καταδικαστηκε για πλημμελημα ενω ο τυπος κατηγορειται και ειανι μαλιστα ελευθερος με περιοριστικους ορους για ακκουργηματα... επιπλεον η καταδικη του αφορα την εξης πραξη παράνομη μετάθεση γιατρού από το Νοσοκομείο Καλαμάτας στην Μεσσήνη δηλαδλη καταδικαστηκε επειδη προπαθησε να επανδρωσει τις νοσηλευτικες υπηρεσιες της Μεσσηνης ...

και στο φιναλε στα παπαρια μου... να παρει πουλο και αυτος... 
ώπα;
της Μεσσήνης;

ο πρωθυπουργός μας δεν ήξερε τίποτα τόσο καιρό;

πέφτω απ τα σύννεφα.

Επισκέπτης
Την λαοθαλασσα ρε τσιπρα που την ειδες  :2funny: το παμε ηταν στην μια μερια και ο συριζα στην αλλη και καπου ενδιαμεσα οι οικογενειες των απολυμενων  :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Βεβαίως και πλήρωνε η ΕΡΤ! Με τα λεφτά που της δίναμε εμείς βέβαια.
Δεν είχε καμία κερδοφορία.
Τις πουτάνες τις θυμάσε γιατρέ μου...
Το γεγονός ότι η ΕΡΤ το 2012 είχε 35εκ. πλεόνασμα το ξέχασες!!!!
Και μην πεις ψέμματα διότι ο Αντωνάκης το υπέγραψε.....

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Την λαοθαλασσα ρε τσιπρα που την ειδες  :2funny: το παμε ηταν στην μια μερια και ο συριζα στην αλλη και καπου ενδιαμεσα οι οικογενειες των απολυμενων  :grin:
το πάμε;

και το ΚΚ μαζί;

κάποιος λέει πάμε σε εκλογές;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
τι έκανε ο κάστρο;

με παιδεία φάρμακα και γιατρούς;

χαχαχα

ούτε οι ακροδεξιοί τέτοια τσιμπλα μάστορα. ασε που έχω γνωρίσει απο κοντά δημοσιογράφους το 2004 απο την Κούβα. Κάναμε παρέα και τους έκανα δώρο για την επιστροφή ανταλλακτικά για τα LADA τους και απο τότε μου έχουν κάνει εικόνισμα..........

πάμε παρακάτω.
...sicko φιλε...δες και καθαρισες!παρακατω...
οσο για τα φιλαρακια σου...μολις θα γινουνε και εκει πορτο ρικο....ελα να με πεις χιλιανες ιστοριες νερου και για γκανεζικο ρευμα  ;)...πηρε μια κουβα βουτηγμενη στην διαφθορα του μπατιστα και με λαο στο μηδεν και αυτη τη στιγμη υγειονομικη καλυψη 100% δωρεαν υπαρχει και ο αναλφαβητισμος ειναι στο 0,5%....νταξει δεν εχουν αι φον και τους κανει αντιπολιτευση ο αντυ γκαρσια απο την βιλα του στο μιαμι!!!!

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το γεγονός ότι η ΕΡΤ το 2012 είχε 35εκ. πλεόνασμα το ξέχασες!!!!
Και μην πεις ψέμματα διότι ο Αντωνάκης το υπέγραψε.....
σαφώς και το υπέγραψε. αφου απο το 11 ξεκίνησε η εκκαθάριση. Ολοι οι καλοπληρωμένοι πήραν τα μπαγάζια τους και πήγαν σε ιδιωτικά κανάλια...

Λυριτζής, Ποπη (ΘΕΑ) για πάρτη της κόβω φλέβες (άσχετο) κλπ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τα ταμεια των δημοσιογραφων δεν τα πληρωνουν οι εργοδοτες .. ο μαλακας ο κοσμακης τα πληρωνει μεσω του αγγελιοσημου...
αυτα μας λεγανε και κατι αλλες κοπελλες που τωρα παιρνουν 250 ευρα συνταξη.....
ουστ και εσεις

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...sicko φιλε...δες και καθαρισες!παρακατω...
οσο για τα φιλαρακια σου...μολις θα γινουνε και εκει πορτο ρικο....ελα να με πεις χιλιανες ιστοριες νερου και για γκανεζικο ρευμα  ;)...πηρε μια κουβα βουτηγμενη στην διαφθορα του μπατιστα και με λαο στο μηδεν και αυτη τη στιγμη υγειονομικη καλυψη 100% δωρεαν υπαρχει και ο αναλφαβητισμος ειναι στο 0,5%....νταξει δεν εχουν αι φον και τους κανει αντιπολιτευση ο αντυ γκαρσια απο την βιλα του στο μιαμι!!!!
ρε τύπε τι να το κάνω να έχω ΙΚΑ και να ξέρω ελληνικά άμα δεν εχω να φάω 40 χρόνια;
τα διαβάζεις αυτά που γράφεις;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.743
Πόντοι
25.467
και αυτο λασπη ειναι φανταζομαι

Για βαρύτατα λοιπόν κακουργήματα και για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ, κατηγορείται ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΡΤ κ. Καλφαγιάννης, ωστόσο βρίσκεται έξω με περιοριστικούς όρους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και τα έγγραφα που αποκαλύπτονται με πλαστές βεβαιώσεις, έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ)... επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για την παντρεμένη κόρη του...!!!

Αλήθεια...

Ο Μητρόπουλος τι κάνει;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε σεις τα δεκσα?για πειτε αμα ο σαμαριας κανει πιςω τι λετε?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Δεν ήταν πουτάνα ρε αυτή που μόλις ανέφερα! Μια κανονική γνωριμία ήταν. Θα γνώριζα πουτάνα με το ονοματεπώνυμό της και θα το ανέφερα κι όλας;
Εξ άλλου πριν από 20 χρόνια δεν πήγαινα σε πουτάνες. Δεν χρειαζόταν τότε!

Και κάτι ακόμα που άφησα αναπάντητο.
Δεν νομίζω πως κανένας μας μπορεί να κοροϊδέψει πουτάνα! ;)
Και λίγο καιρό στο κλαρί να έχουν μαθαίνουν πολύ γρήγορα και σε ξεπερνάνε, όσο "γάτα" και να νομίζεις πως είσαι! ;) ;)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Tramou, λες να το πάει σε εκλογές τελικά για να φτιάξει ισχυρότερη κυβέρνηση (παίρνοντας και ψηφαλάκια απο ΧΑ) και να περάσει εύκολα τον νεο πάσσαλο (νεα μέτρα) ;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Δεν ήταν πουτάνα ρε αυτή που μόλις ανέφερα! Μια κανονική γνωριμία ήταν. Θα γνώριζα πουτάνα με το ονοματεπώνυμό της και θα το ανέφερα κι όλας;
Εξ άλλου πριν από 20 χρόνια δεν πήγαινα σε πουτάνες. Δεν χρειαζόταν τότε!

Και κάτι ακόμα που άφησα αναπάντητο.
Δεν νομίζω πως κανένας μας μπορεί να κοροϊδέψει πουτάνα! ;)
Και λίγο καιρό στο κλαρί να έχουν μαθαίνουν πολύ γρήγορα και σε ξεπερνάνε, όσο "γάτα" και να νομίζεις πως είσαι! ;) ;)
Για αυτό ότι και να πεις σε πάω τρελά ρε πούστη μου!!!!!
Διότι όλα μα όλα γυρνάνε γύρω από το μουνί τελικά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom