Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
ειπε ποτε οτι ειναι αριστερος ????

ειπε ευθαρσως οτι ψηφισε Σαμαρα στις τελευταιες εκλογες...

Εντάξει, δεν το είδα στις τελευταίες σελίδες.
Απλά, είναι πιο έντιμο να βγεις και να πεις "εγώ υποστηρίζω το κόμμα μου σε αυτή του την επιλογή", παρά να καταθέτεις επιχειρηματολογίες, ως κριτής της διαφθοράς και της παρακμής.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
οι οποιες στην πλειοψηφια τους ειναι ανεξαρτητες παραγωγες για να μην ξεχνιωμαστε...

Είδατε να έχω γράψει πουθενά  το αντίθετο;

Είδατε να έχω γράψει πουθενά ότι η ΕΡΤ δεν χρειαζόταν εξυγίανση;

Μην μου καμώνεστε λοιπόν συνέχεια τον τσαχπίνη (χωρίς να υπάρχει λόγος).

Αυτό που γράφω, είναι ότι η όλη διαδικασία θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει με την συχνότητα σε λειτουργία. Και σε άλλες δημόσιες τηλεοράσεις έγινε εξυγίανση, αλλά την πρωτιά βίαιης διακοπής του σήματος την έχουμε μόνον εμείς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και κάτι τελευταίο!
Όλοι εσείς οι φωτεινοί διανοητές της αριστερής ιντελιγκέντζιας πηγαίνετε να πείτε την άποψή σας σε κανένα διεθνές φόρουμ, μαζί με τους λοιπούς φωτισμένους εγκεφάλους των υποστηρικτών της αργομισθίας και της ρεμούλας.

Σ' αυτό εδώ το φόρουμ, όσοι ήθελαν να εκφράσουν γνώμη την έχουν ΗΔΗ εκφράσει. Πάνω-πάνω στη σελίδα βρίσκεται και λέει πως τα 2/3 συμφωνούν με την απόφαση.

Τώρα επειδή μαζευτήκατε πολλοί και κάνετε μπούγιο "φωνασκώντες", δεν πάει να πει πως πείθετε κι όλας!

Ρε γκιαν, ξερεις ποιο ειναι το ζουμι στην ολη υποθεση? Οχι τοσο οτι κλεινει ενα καναλι η ενα δημοσιο καναλι, ετσι και αλλιως ποιος βλεπει τηλεοραση? Παντως η ΕΡΤ οντως ηταν μακραν η καλυτερη. Ουτε για το θεμα οτι βγαινουν στην ανεργια καποιοι, απλως αυτο εντασσεται στο γενικοτερο ζητημα της ανεργιας των 1,5 εκατομμυριων στη χωρα.
Αλλα αυτο που μου τη σπαει ειναι η απολυτη εξαρτηση του ελληνα απο το κρατος! Απο τον πατρωνα. Θελει κρατος ρε παιδι μου , γουσταρει σιγουρατζα. Και το τρελο ειναι οτι αυτα τα καλυπτει με επαναστατικη- αριστεριστικη γαρνιτουρα για να σερβιριστει καλυτερα. Μη του κοψεις του ελληνα κρατικο βυζι! Ο " αριστερος- επαναστατικος" σαματας που κανει ειναι για να μη του παρεις το κρατικο μπιμπερο απο το στομα σα παιδακι. Κλαψα ανωριμου μωρου ειναι. Δεν ειναι επανασταση δλδ σταση για να απεξαρτηθει καποιος και να σταθει στα δικα του ποδια! Αντιθετα ειναι κλαψα  για να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ εξαρτημενος μεπεισμα και επιμονη.
Το οτι το κρατος βεβαια συρρικνωνεται, παρολο που υπαρχει η γενικοτερη συναινεση της κοινωνιας, δεν ειναι πρωτιστως ουτε πολιτικη επιλογη ουτε προγραμμα ουτε τιποτα. Ειναι απλα αναγκαιοτητα καθως δεν υπηρχε κανενα απολυτως περιθωριο για τη συνεχιση του οπως ηταν πριν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εμένα βασικά στα αρχίδια μου να σε πείσω γιατρέ!!!!!
Αυτή είναι και η διαφορά μας....
Εσύ μιλάς μόνο για να πείσεις ή να ξεγελάσεις τον άλλο που συνήθως είναι πουτάνα!!!!
Κάποιοι όμως συζητάνε ακόμα και όταν ξέρουν ότι δεν συμφωνούν διότι πιστεύουν στην ελέυθερη διακίνηση ιδεών, αρχών και αξιών που εσύ και άλλοι εδώ μέσα δεν ξέρετε καν ότι υπάρχουν!!!!!
Περαστικά σας....ευτυχώς είστε μειοψηφίακαι σε βάθος χρόνου πάντα βγαίνετε χαμένοι και μάλιστα με δημοκρατία και όχι φασισμό όπως εσείς γουστάρετε να είστε από πάνω!!!!
Διάβασε τον Τρα από πάνω να γελάσεις....
Όποιος κατηγορεί την κυβέρνηση από κρατικό κανάλι δεν πρέπει να πληρώνεται, αυτό λέει σην 1η φράση του....
Και πάλι περαστικά σας!!!!!

ξερεις υπαρχει μεγαλη αποκλιση απο του να κατηγορει καποιος την κυβερνηση απο την οποια πληρωνεται και του να πληρωνεται απο την κυβερνηση για να την κατηγορει

το πρωτο ειναι κριτικη
το αλλο ειναι .. ας μην το χαρακτηρισω καλυτερα...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ε, αν είναι άλλος με το ίδιο ψυχογράφημα τί να κάνουμε;
Μπορεί και να λαθεύουμε!

Για δες στα ποστς του πόσες φορές έχει αλλάξει γνώμη για το αν η ενέργεια αυτή ήταν προς το συμφέρον του Σαμαρά ή όχι.
Διότι βεβαίως αυτό τον απασχολεί και όχι αν είναι προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου ή όχι!

Λοιπόν χωρίς πλάκα εγώ θέλω να πέσει η κυβέρνηση με αιτία (αφορμή θέλεις;) την ΕΡΤ να δούμε τί γέλια θα γίνουν στις εκλογές που θα ακολουθήσουν!

το να δηλώνεις ότι έιμαι κάποιος άλλος είναι δικαίωμά σου.

το να δηλώνεις ψευδώς ότι έχω αλλάξει άποψη εκτός απο γελοιότητα και φαιδρότητα είναι και μέγιστη ανακρίβεια.

Εκτός του ότι σε εγκαλω σου προτείνω να ψάξεις και να παραθέσεις πού γράφω ότι ήταν για το συμφέρον του Σαμαρά. Ενδεχομένως να μην ξέρεις αρκετά καλά ελληνικά ή να παρερμηνεύεις αυτό που πίστευα απο την αρχή, ότι δλδ ο Σαμαράς ΝΟΜΙΖΕ όπως στις άλλες αυταρχικές επιλογές του ότι η μπιλλια θα κάτσει πάλι στο 21. Αλλά όταν έχεις τραβήξει 4 απο 9 δύο φορές και πιστεύεις ότι θα σου κάτσει και τρίτη, ε παίζεις λίγο με την τύχη σου. 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Είδατε να έχω γράψει πουθενά  το αντίθετο;

Είδατε να έχω γράψει πουθενά ότι η ΕΡΤ δεν χρειαζόταν εξυγίανση;

Μην μου καμώνεστε λοιπόν συνέχεια τον τσαχπίνη (χωρίς να υπάρχει λόγος).

Αυτό που γράφω, είναι ότι η όλη διαδικασία θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει με την συχνότητα σε λειτουργία. Και σε άλλες δημόσιες τηλεοράσεις έγινε εξυγίανση, αλλά την πρωτιά βίαιης διακοπής του σήματος την έχουμε μόνον εμείς.

προφανως δεν με διαβαζετε σεβασμιε... η πιθανον να μην αντιλαμβανεσθε (οπερ χειροτερον)...

βασικη αρχη.. αναδιοργανωσις και εξυγιανσεις εν λειτουργια δεν ειναι δυνατη... περαν τουτου αυτο εγραψα

εγω απο την αρχη ειπα οτι δεν ημουν απο την αρχη συμφωνος με την λυση οπως εφαρμοστηκε...

θα επρεπε να εχει μυστικα προετοιμαστει ολη η υποδομη απο πλευρας σχεδιασμου της νεας καταστασης δηλαδη η νεα εταιρεια στα χαρτια (που σημαινει οργανογραμματα, περιγραφες θεσεων εργασιας,προσοντολογια, βαθμολογια, μισθολογια,συστηματα αξιολογησης προσωπικου στρατηγικες προγραμματος, προυπολογισμοι, συστηματα κοστολογησης κλπ κλπ κλπ διαδικασιες και μηχανισμος επιλογης του απολυτως αναγκαιου προσωπικου οπως επισης και σχετικες πολιτικες και διαδικασιες και μηχανισμος εκχωρησης δραστηριοτητων που δεν θα τις εχει ο νεος φορεας οπως Ραδιοτηλεοραση, Περιφεριακοι ΡαδιοφωνικοιΣταθμοι κλπ)...

σε μια πραξη νομοθετικου περιεχομενου η οποια δημοσιευεται στις 19.00 κλεινει η μια εταιρεια και ανοιγει η αλλη .. το προωπικο που απολυεται καλειται να υποβαλλει αιτησεις (αν θελει και εφοσον εχει τα προσοντα) για μια απο τις θεσεις του νεου φορεα, ο μηχανισμος αξιολογει συμφωνα με τις διαδικασιες και τα κριτηρια που εχουν οριστει τους υποψηφιους, γινονται προτασεις και προσληψεις και ξεκινα ο νεος φορεας να λειτουργει απο την επομενη (αντε την μεθεπομενη)... ας μην κοιμηθουνε και ενα δυο βραδυα οι υποψηφιοι, οι κυριοι του ΑΣΕΠ κλπ κλπ κλπ...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Όλος ο κόσμος κάθεται και ασχολείται με τις φανφάρες και τα καραγκιοζηλίκια της ΕΡΤ.
Αν  τα λαμόγια της κυβέρνησης ήθελαν εξυγίανση και μείωση του κόστους λειτουργίας της ΕΡΤ γιατί αντι να κατεβάσουν το διακόπτη δεν όρισαν ανώτατο μισθό 2000 ευρώ για τα ανώτατα στελέχη και 900 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα κοματόσκυλα από την επόμενη ημέρα??
Για να πάρει και το μέρος του κόσμου και να αυξήσει ποσοστά??
Τώρα θα δώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για αποζημιώσεις συν τους μισθούς σε αυτούς που θα ξαναπροσλάβει. Το φαγοπότι δηλαδή συνεχίζεται...
Αλλά φαίνεται ότι ο στόχος είναι άλλος και έχει να κάνει με “προαπαιτούμενα”και  “δεσμεύσεις” με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά.  

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
το να δηλώνεις ότι έιμαι κάποιος άλλος είναι δικαίωμά σου.

το να δηλώνεις ψευδώς ότι έχω αλλάξει άποψη εκτός απο γελοιότητα και φαιδρότητα είναι και μέγιστη ανακρίβεια.

Εκτός του ότι σε εγκαλω σου προτείνω να ψάξεις και να παραθέσεις πού γράφω ότι ήταν για το συμφέρον του Σαμαρά. Ενδεχομένως να μην ξέρεις αρκετά καλά ελληνικά ή να παρερμηνεύεις αυτό που πίστευα απο την αρχή, ότι δλδ ο Σαμαράς ΝΟΜΙΖΕ όπως στις άλλες αυταρχικές επιλογές του ότι η μπιλλια θα κάτσει πάλι στο 21. Αλλά όταν έχεις τραβήξει 4 απο 9 δύο φορές και πιστεύεις ότι θα σου κάτσει και τρίτη, ε παίζεις λίγο με την τύχη σου.  

Ο Σαμαρας κανει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ελεγε στο προεκλογικο του προγραμμα και ακριβως οτι ηθελαν οι ψηφοφοροι του. Δηλαδη αμεσοτητα και αιφνιδιασμος χωρις πολλα πολλα. Απο το θεμα της βιλα αμαλιας ως τις επιστρατευσεις των απεργων και τωρα την ΕΡΤ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εντάξει, δεν το είδα στις τελευταίες σελίδες.
Απλά, είναι πιο έντιμο να βγεις και να πεις "εγώ υποστηρίζω το κόμμα μου σε αυτή του την επιλογή", παρά να καταθέτεις επιχειρηματολογίες, ως κριτής της διαφθοράς και της παρακμής.

Ρε φίλε ποιο "κόμμα μου" μου λες; Δεξιός είπα πως είμαι! Είπα ποτέ πως είμαι στέλεχος ή έστω μέλος της Ν.Δ.;
Ας βγει κάποιο άλλο κόμμα επίσης δεξιό και πιο σοβαρό (περιθώρια ασφαλώς και υπάρχουν) να ψηφίσω αυτό.

Η νομίζεις πως αν τώρα την πάρει πίσω την απόφασή του ο Σαμαράς θα προσπαθήσω να "πνίξω το ψάρι στο νερό" και να τον δικαιολογήσω; Θα του τα χώσω ίσα μ' εκεί που δεν πάει άλλο!

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Να μην το εχω πει 2.000 φορές τουλάχιστον πως είμαι δεξιός;

Σαμαρικός έχω πει πως δεν είμαι, αλλά τον ψηφίζω από ανάγκη.

Και σιγά να μην ντρέπομαι! Εδώ δεν ντρέπεσαι εσύ που δηλώνεις αριστερός και συμφωνείς κάποια λαμόγια να παίρνουν 150.000 το χρόνο ενώ υπάρχουν τόσοι άνεργοι και θα ντραπώ εγώ;

Κι εγώ δεν έχω ντραπεί και έχω δηλώσει άνεργος, μετά από περίπου 20 χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, φυσικά.
Αν θέλεις, επειδή τώρα έχω φάει την ανέχεια στο πετσί μου, δικαιούμαι να πιστεύω ότι:
1. Η δήθεν αξιοκρατία του ιδιωτικού τομέα είναι ένα μεγάλο, τραγικό παραμύθι.
Και ο ιδιωτικός τομέας είναι γεμάτος από γλειφτρόνια, κοπανατζήδες που χώνουν τους συναδέλφους τους, λαμόγια και ρουφιάνους και ανίκανους που ελίσσονται χάρη στις πλάτες κολλητών και ημέτερων.
Το γεγονός ότι δεν μπορούν να απεργήσουν είναι αμελητέο.
2. Καμία υποτιθέμενη εξυγίανση του δημοσίου δεν θα προσφέρει στο ζήτημα της ανεργίας και της ύφεσης. Θεωρητικά, θα προσφέρει στη μείωση του ελλείμματος.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να μην το εχω πει 2.000 φορές τουλάχιστον πως είμαι δεξιός;

Σαμαρικός έχω πει πως δεν είμαι, αλλά τον ψηφίζω από ανάγκη.

Και σιγά να μην ντρέπομαι! Εδώ δεν ντρέπεσαι εσύ που δηλώνεις αριστερός και συμφωνείς κάποια λαμόγια να παίρνουν 150.000 το χρόνο ενώ υπάρχουν τόσοι άνεργοι και θα ντραπώ εγώ;

Ωπα μάστορα.

Κανείς δεν χρειάζεται να ντρέπεται εάν είναι αριστερός ή δεξιός

Δικαίωμα του είναι.

Και στην τελική τα όργια των δεξιών λαμόγιων δεν είναι και λίγα ακόμα και εάν αναλογικά είναι πολύ λιγότερα των ψευτοαριστερών πασοκικών.

Για το θέμα του μισθού είσαι και πάλι εκτός πραγματικότητας.

Εάν κάποιος αξίζει να παίρνει 150 και τα δουλεύει μαγκιά του.

Ξαναλέω.

εχει χαθεί το μέτρο στην Ελλάδα. ΟΙ αριστεροί εγκαλούν τους δεξιούς με δεξιά διαλλεκτική και οι δεξιοί τους αριστερούς με αριστερή.

Στην ελεύθερη αγορά το ΑΡΙΣΤΟ πληρώνεται. Και είναι προτιμότερο να πληρώνει το κράτος 10 άριστους πολλαπλάσια απο 100 άχρηστους υποδιπλάσια.

Πραγματικά αυτή τη σαχλαμάρα ότι ο τάδε παίρνει τόσα και είναι πολλά χωρίς να υπολογίζει κανείς το ιογραφικό την αξία και την πορεία του ή το αποτέλεσμα της εργασίας του εκτός απο αστείο είναι και ελληνική πατέντα.

Εάν είσαι άριστος γιατρός καλά κάνεις και παίρνεις τα 4πλά απο τον πιτσιρικά που δεν έχει κάνει την ίδια επέμβαση επιτυχώς ούτε το 1/10 απο τις δικές σου φορές.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
στο προεκλογικο του προγραμμα μιλαγε με προοπτικη αυτοδυναμιας

τωρα ειναι σε κυβερνηση συνεργασιας οποτε δεν μπορει να κανει οτι του κατεβει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι εγώ δεν έχω ντραπεί και έχω δηλώσει άνεργος, μετά από περίπου 20 χρόνια δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, φυσικά.
Αν θέλεις, επειδή τώρα έχω φάει την ανέχεια στο πετσί μου, δικαιούμαι να πιστεύω ότι:
1. Η δήθεν αξιοκρατία του ιδιωτικού τομέα είναι ένα μεγάλο, τραγικό παραμύθι.
Και ο ιδιωτικός τομέας είναι γεμάτος από γλειφτρόνια, κοπανατζήδες που χώνουν τους συναδέλφους τους, λαμόγια και ρουφιάνους και ανίκανους που ελίσσονται χάρη στις πλάτες κολλητών και ημέτερων.
Το γεγονός ότι δεν μπορούν να απεργήσουν είναι αμελητέο.
2. Καμία υποτιθέμενη εξυγίανση του δημοσίου δεν θα προσφέρει στο ζήτημα της ανεργίας και της ύφεσης. Θεωρητικά, θα προσφέρει στη μείωση του ελλείμματος.

Τον ιδιωτικο τομεα ομως τον πληρωνει το εκαστοτε αφεντικο οχι ο φορολογουμενος. Αρα προβλημα του αν εχει οποιον θελει στην εταιρεια του. Αλλωστε συγκυριακα μπορει να ειναι οπως τα λες η οχι. Ενω ο κρατικος ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ειναι ετσι.
Αν τωρα ειναι κρατικοδιαιτος αυτο ειναι ακομη ενα απο τα κακα του κρατισμου.
Η δε εξυγιανση του δημοσιου θα επιφερει λιγοτερες δημοσιες δαπανες, για αυτο γινεται αλλωστε. Πραγμα που σημαινει λιγοτερες αναγκες για φορους ( εκτος και αν ειναι να μαζεουν φορους για να τους βαζουν σε σεντουκια), λιγοτερες αναγκες για δανεισμο κλπ.
Με λιγοτερους φορους εχεις περισσοτερες επενδυσεις κλπ κλπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στο προεκλογικο του προγραμμα μιλαγε με προοπτικη αυτοδυναμιας

τωρα ειναι σε κυβερνηση συνεργασιας οποτε δεν μπορει να κανει οτι του κατεβει

Aυτο οντως ειναι απο τα αρνητικα, αλλα οι αλλοι δυο εταιροι θα επρεπε να πιεσουν περισσοτερο. Συγκυβερνηση ειναι, δε μπορει να φερεται ως μονοκομματικη κυβερνηση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.466
Πόντοι
25.467
προφανως δεν με διαβαζετε σεβασμιε... η πιθανον να μην αντιλαμβανεσθε (οπερ χειροτερον)...

βασικη αρχη.. αναδιοργανωσις και εξυγιανσεις εν λειτουργια δεν ειναι δυνατη... περαν τουτου αυτο εγραψα

Αφού λοιπόν χοντρικά δεν διαφωνούμε, να υποθέσω ότι μου την "πέφτετε" από κεκτημένη ταχύτητα; Απο συνήθεια; Από βίτσιο; Άλλο;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αφού λοιπόν χοντρικά δεν διαφωνούμε, να υποθέσω ότι μου την "πέφτετε" από κεκτημένη ταχύτητα; Απο συνήθεια; Από βίτσιο; Άλλο;

εις ανταπαντησιν του πεσιματος σας.. . :birdman:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Βαρουφάκης: Η Στάη δεν με άφηνε να πω «αναδιάρθρωση χρέους»

Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης κάνει λόγο για «Έλληνα Υπουργό Προπαγάνδας- υπουργό για τον Τύπο και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο», συμπληρώνει ο ίδιος, ο οποίος έδωσε εντολή να μην τον ξανακαλέσουν στην ΕΡΤ μετά τη συμμετοχή του σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση χρήστη στο Twitter ο κ. Βαρουφάκης δεν διστάζει να αποκαλύψει το όνομα του υπουργού, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον «Γιώργο Πεταλωτή».
Στη συνέχεια του κειμένου στην προσωπική του σελίδα, ο γνωστός οικονομολόγος υποστηρίζει πως παρόλα αυτά συνέχισαν να τον καλούν στην ΕΡΤ, ώσπου μια μέρα τα πράγματα έφτασαν σε αδιέξοδο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, λίγο πριν βγει στον αέρα, η παρουσιάστρια Έλλη Στάη «μου ζήτησε σχεδόν σαν χάρη, να μην πω τις δυο απαγορευμένες λέξεις στον αέρα: αναδιάρθρωση χρέους».

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο Σαμαρας κανει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι ελεγε στο προεκλογικο του προγραμμα και ακριβως οτι ηθελαν οι ψηφοφοροι του. Δηλαδη αμεσοτητα και αιφνιδιασμος χωρις πολλα πολλα. Απο το θεμα της βιλα αμαλιας ως τις επιστρατευσεις των απεργων και τωρα την ΕΡΤ.

δεκτόν μόνο που λησμονείς ότι δεν κυβερνάει μόνο με τους ψηφοφόρους του και πως τα ποσοστά του απέχουν κατά 1/3 απο το 45% της ευρείας πλειοψηφίας μονοκομματικής κυριαρχίας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
οι δυο εταιροι ηταν σαφεις δεν συμφωνουν με αυτο

ο αντωνης εχει το προβλημα αν γινουν εκλογες παρολα αυτα θεωρειται οτι εχει πυγμη επειδη δεν τηρει τις συμφωνιες μιας κυβερνησης συνεργασιας

ειναι τρελλο  αυτο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεκτόν μόνο που λησμονείς ότι δεν κυβερνάει μόνο με τους ψηφοφόρους του και πως τα ποσοστά του απέχουν κατά 1/3 απο το 45% της ευρείας πλειοψηφίας μονοκομματικής κυριαρχίας.

Καλα απο την αλλη μην εισαι ακριβως σιγουρος οτι οι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ θελουν πολυ διαφορετικα πραγματα ( στις τελευταιες εκλογες αυτοι που ψηφισαν ΠΑΣΟΚ εννοω ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom