Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
αχαχαχαχχαχαχαχα δηλ. ο Μητσοτάκης ήταν πετυχημένος?
Και η μόνη λύση είναι οι ιδιωτικοποιήσεις?
Πχ. ΕΡΤ?....βλέπεις καμιά ιδιωτικοποίηση και εμείς όχι?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μην αγχωνεσαι, θα φροντισω να μην εχουν αναγκη κανεναν κερατά.
Ουτε αριστερο ουτε δεξιο.
Και κυριως να μην κλαιγονται ποτέ.

΄Ναι λογικό, άλλωστε Ζούμε στην χώρα της επαγγελίας που όποιος εργάζεται πολύ έχει αξιοκρατία και αντίστοιχη αμοιβή. Πράγματι αν κάτσεις να σε γαμήσει καλά ο αντωνάκης και γλείφεις τον φασισμό του όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα τα καταφέρεις.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Συνήθως δεν σκέφτεσαι τι γράφεις, αλλά ειδικά όταν απαντάς σε εμένα τα χάνεις τελείως. Πιστεύεις οτι πρέπει ο κόσμος χωρίς καμία αντίδραση να δεχθεί να εργάζεται απο το πρωι ως το βραδυ με 300 Ε και χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα;. Επικοινωνείς με τον εγκέφαλό σου η πάνω στην καούρα σου να μου την πεις λες ότι σου ρθει;

Όχι εάν πιστεύει ο κόσμος πως με την αντίδρασή του θα επανακτήσει τα εργασιακά δικαιώματά του και θα αρχίσει να αμείβεται παραπάνω.

Επισκέπτης
Ένα ανάχωμα στη μετακίνηση ψηφοφόρων στη Χρυσή Αυγή

Το να γίνεις φασίστας για ν'αποτρέψεις κάποιους να πάνε στους φασίστες δε μου λέει κάτι.
Οι φασίστες σ'έφεραν στα μέτρα τους.

Υ.Γ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το Σαμαρά. Δεν τον έκανε φασίστα η χα. Ήταν ήδη..

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
αχαχαχαχχαχαχαχα δηλ. ο Μητσοτάκης ήταν πετυχημένος?
Και η μόνη λύση είναι οι ιδιωτικοποιήσεις?
Πχ. ΕΡΤ?....βλέπεις καμιά ιδιωτικοποίηση και εμείς όχι?
Ο Μητσοτάκης στην οικονομική πολιτική ήταν όχι απλά πετυχημένος, ΠΟΛΥ πετυχημένος. Σε άλλους τομείς έκανε μαλακίες. Όσο για τις ιδιωτικοποιήσεις, στο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε είναι όχι απλά λύση αλλά μονόδρομος. Όλα τα προηγμένα κράτη του δυτικού κόσμου στηριγμένα στην ιδιωτική πρωτοβουλία πήγαν μπροστά. Οι Ρωσίδες που θέλαν κρατισμό, σήμερα γλείφουν πούτσες στα ευρωπαικά μπουρδέλα. Αυτά τα έχει λύσει η ιστορία, μην επανερχόμαστε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
΄Ναι λογικό, άλλωστε Ζούμε στην χώρα της επαγγελίας που όποιος εργάζεται πολύ έχει αξιοκρατία και αντίστοιχη αμοιβή. Πράγματι αν κάτσεις να σε γαμήσει καλά ο αντωνάκης και γλείφεις τον φασισμό του όπου σταθείς και όπου βρεθείς θα τα καταφέρεις.

εξ ιδιων και των ομοιων σου κρινεις ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όχι εάν πιστεύει ο κόσμος πως με την αντίδρασή του θα επανακτήσει τα εργασιακά δικαιώματά του και θα αρχίσει να αμείβεται παραπάνω.

ο μεταφραστης της γκουγκλ απο αγγλικα σε ελληνικα δεν στα βγάζει σωστά και συντακτικά δεν βγάζω νόημα.

Λες Δηλαδή όχι δεν πιστευω οτι ο κόσμος πρεπει να δεχθει χωρις αντίδραση να εργάζεται ... και μετα βάζεις εαν . ως προυπόθεση; δεν πιστευω οτι πρεπει να δεχθεί ο κόσμος με την προυπόθεση οτι αν αντιδρασει θα επανακτησεις τα εργασιακά του δικαιώματα;.Μα τω δια δεν καταλαβαινω τι πας να πεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παντως δεν θα επιλεξω να κλαιγομαι διαρκως και να κανω πορειες πανω κατω την πανεπιστημιου.
Υπαρχουν πολλοι επιτυχημενοι ανθρωποι στην Ελλαδα ξερεις, σε πεισμα της καθε ψευτοπροοδευτικης αριστεραντζας που πιστευει οτι του τρυπησε το καλαμακι του φραπέ η φασιστικη κυβερνηση των Αθηνων και οτι οι παντες του χρωστανε επειδη ετσι.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Η ΝΔ ειναι ενα κομμα που ειναι πλεον ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ,και διανυει ως τετοιο την πιο πετυχημενη περιοδο του μετα το 1981.

Επισης οσο η ΝΔ το επαιζε"μεσαιος χωρος"(ειδικα την εποχη κουρασμενου που ειχε διαρκεια δωδεκα χρονια κιολας)ηταν στα πολυ κατω της.Εκλογες 2000 ας πουμε...

Με αλλα λογια η ΝΔ δεν ηταν ποτε κεντρωο κομμα και οταν υιοθετησε κεντροδεξιο προφιλ απετυχε παταγωδως.
Εχετε δικιο και μαλιστα με το μικροτερο ποσοστο στην ιστορια της.Αλλα πολωνεται το κλιμα το κλιμα επικινδυνα και ιστορικα,σ αυτες τις περιπτωσεις δεν πληρωνουν το μαρμαρο αυτοι που πρεπει,δυστυχως.

Επισκέπτης

Τι θέλει να πει ο ποιητής??
Μα φυσικά πως "έλα μωρέ αφού δε θα καταφέρεις κάτι σκάσε και κολύμπα". Ν'αντιδράσεις μόνο όταν θα έχεις εξασφαλισμένο πως θα κερδίσεις κάτι.
Όταν θα σου πει ο Μπάμπης δλδ.
Όχι ο σουγιάς, ο άλλος..

Επισκέπτης
Α ναι μωρε...τοτε που ειχε 42,5% δεν λες?
Μα ναι, στα πολυ κατω της...
Ναι,στα πολυ κατω της αφου ο Κινεζος την εξεφτελισε το 2000,ο Παυλοπουλος"δεν εδειξε πυγμη"τον 12/08,ο κουρασμενος"υπεκυψε στους αριστερους"και πηγε στο μακρονησι για εκδηλωσεις"συμφιλιωσης"...και μην ξεχναμε οτι ο Κ/Φ εφτιαξε το μαγαζι του στα δεξια της μεχρι που"αυτοκτονησε"μετα το καστελοριζο ανοιγοντας τον δρομο στα ουγκανα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σε χτυπησε εκει που πονας ετσι;  :2funny: :2funny: για λυπηση είσαι πλέον με κυνηγας ενω βλεπεις οτι σε γραφω εδω και καιρο.

με τα παιδια μας θα ασχοληθουμε εμεις... εσυ να αχοληθεις με τα δικα σου αν ποτε μπορεσεις να κανεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σε χτυπησε εκει που πονας ετσι;  :2funny: :2funny: για λυπηση είσαι πλέον με κυνηγας ενω βλεπεις οτι σε γραφω εδω και καιρο.
Κι αυτος εχει απωθημενα μαζι σου?
Τι κακο ειναι αυτο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντως δεν θα επιλεξω να κλαιγομαι διαρκως και να κανω πορειες πανω κατω την πανεπιστημιου.
Υπαρχουν πολλοι επιτυχημενοι ανθρωποι στην Ελλαδα ξερεις, σε πεισμα της καθε ψευτοπροοδευτικης αριστεραντζας που πιστευει του τρυπησε το καλαμακι του φραπέ η φασιστικη κυβερνηση των Αθηνων και οτι οι παντες του χρωστανε επειδη ετσι.

Αυτάα μαθημα στα παιδιά σου και σε καμιά γκομενίτσα για εφε. Σε  εμένα που με μεγάλωσαν οι γονείς μου να σέβομαι τον κόπο και την δουλειά και του πιο απλού ανθρώπου δεν πιάνουν.Ο άνθρωπος που παλεύει για δημοκρατία, αλληλεγγύη και ελευθερία δεν ειναι αριστερός, ειναι πολίτης. Δεν σας τα έμαθαν καλά στην κλαδική. οσο και να με κατατάξεις όπου το στενό μυαλό σου θέλει η πραγματικότητα οτι τα παιδιά της γενιας σου θα ζήσουν εξαθλιωμένα εκτός απο τα τσιράκια της εξουσίας ειναι αλήθεια πλέον.

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αυτούς που μας έφτασαν μέχρι εδώ τους στείλαμε εκεί εσύ κι εγώ όχι μια αλλά 10 φορές. Γιατί όταν ο Μητσοτάκης φώναζε για ιδιωτικοποιήσεις έπεσε σε 3 χρόνια. Όταν ο Γιαννίτσης είπε ότι σε 10 χρόνια δε θα έχουμε ασφαλιστικό, εξαφανίστηκε από την πολιτική. Ο Αντρέας που το '80 δανειζόταν με 17% και γάμησε τις ζωές των παιδιών μας και ο Γιωργάκης που έλεγε λεφτά υπάρχουν, έπαιρναν 50%. Άσε λοιπόν το παραμύθι.

δεν ξέρω για σένα φίλε μου αλλά εγώ δεν έστειλα και δεν με αντιπροσώπευε κανένας από αυτούς
δεν ζήτησα τίποτα ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές (μπορεί να μας λένε και μαλακες)
αλλά και έτσι όπως είναι δεν μπορώ να ζητήσω να απολυθεί κανείς επειδή παίρνει πολλά
απλά στη δικια μου σκέψη είναι να διεκδικήσω να πάρω και εγώ τα ίδια που παίρνει αυτός 
μπορεί να είναι μαλακια αλλά έτσι έχω μάθει να σκέπτομαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
με τα παιδια μας θα ασχοληθουμε εμεις... εσυ να αχοληθεις με τα δικα σου αν ποτε μπορεσεις να κανεις...

Το λες συχνά αυτό. Με θίγεις και καλά γιατί δεν έχω παιδι; Αξιολυπητη λογική γιατί μπορεί ήδη  να έχω. Οι πηγές σου δεν είναι αξιόπιστες και η τακτική σου τραγικη όσο και η δεξιά σου

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Αυτούς που μας έφτασαν μέχρι εδώ τους στείλαμε εκεί εσύ κι εγώ όχι μια αλλά 10 φορές. Γιατί όταν ο Μητσοτάκης φώναζε για ιδιωτικοποιήσεις έπεσε σε 3 χρόνια. Όταν ο Γιαννίτσης είπε ότι σε 10 χρόνια δε θα έχουμε ασφαλιστικό, εξαφανίστηκε από την πολιτική. Ο Αντρέας που το '80 δανειζόταν με 17% και γάμησε τις ζωές των παιδιών μας και ο Γιωργάκης που έλεγε λεφτά υπάρχουν, έπαιρναν 50%. Άσε λοιπόν το παραμύθι.
Κι ο μαλακας ο Ελληνας ακομη τετοιους θελει!!!!και τ αντιγραφα τους (βλ τσιπρας)!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο άνθρωπος που παλεύει για δημοκρατία 3.000 κομματόσκυλα της ΕΡΤ, αλληλεγγύη 3.000 ευρώ μέσο μισθό και ελευθερία αργομισθίες δεν ειναι αριστερός, ειναι πολίτης. Δεν σας τα έμαθαν καλά στην κλαδική.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom