Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
Αστέριος, Μαυρουδής & Σπυράκος.

Και με ρωτάει ο φπ:

Γεωργιάδης στη Ναυτιλία, Βορίδης στα Δημόσια Έργα και Γεωργίου στην Εθνική Άμυνα.

What is your point?

Και ρωτάω εγώ.
Αν υπάρχει θεός, όλα τα ελαττωματικά μονόπαντα τα πετάει??

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Καλα, αυτη η αγωνια και η αδημονια των εν Ελλαδι αριστερων να δουν την Χρυση Αυγη να κυβερναει, ειναι ανεξηγητη...

Ολοι προβατα προσπαθουν να ματρωσουν, ολοι θελουν ενα μπαμπουλα να τρομαζει τα προβατα να μπαινουν στο μαντρι. Ο ενας σου λεει μπου δραχμη, ο αλλος σου λεει μπου Χρυση Αυγη, η ιδια η χρυση αυγη σου λεει μπου λαθρομεταναστες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ακουστε τον, εχει δικιο...το συνανταω στην καθημερινοτητα μου,μιλαω με ανθρωπους..μου εχει κανει εντυπωση ο αριθμος των προσωπων,κυριως κατι μεσηλικων κ ευγενεστατων κυριων που περιμενει ν ακουσει το προγραμμα της χρυσης αυγης!Θα ειναι πολυ ψηλα...αφηστε τους γκαλοπατζηδες να κανουν τη δουλεια τους,ειναι η χειραγωγηση....στον Αλεξη στις πρωτες εκλογες διναν 9%
Αντλειτε κι εσεις κυρια μου, πληροφοριες απο τον Μπαμπη τον Σουγιά?
Λυπαμαι αλλά αρνουμαι στα 42 μου χρονια να δωσω βαση σε "συναντησεις καθημερινοτητας" λες και ειμαστε στο 1950, που ελεγε ο καθε πολιτευτής "στα καφενεια βλεπω ρεύμα".

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως όσο βγαίνουν τα κουκιά για τα ίδια κόμματα και μετά τις ενδεχόμενες εκλογές (έστω και με reshuffle των εδρών εις βάρος Πα.Σο.Κ και Δημ.Αρ και υπέρ Ν.Δ), δεν ανησυχώ μην μπει σε πειρασμό ο Σαμαράς να κάνει κάτι με τη Χ.Α.

ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!

Mark my words everybody!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Ε τωρα αν εγω σχολιασω αυτο το ποστ, δεν θα ειναι σαν να υποτιμω τη νοημοσυνη μου?
καλα δλδ εσυ πιστευεις οτι ο σαμαρας ξυπνησε ενα πρωι και καυλωσε να δειξει πυγμη και τετοια...απο την μια ακροβατει στ ακροδεξια κι απο την αλλη κανει ολα τα χατηρια της αριστερο βλαμενης καστας της βουλης (ρεπουση,μανιτακης,ρουφακιωτης) προσπαθωντας να επιπλευσει ενω καθημερινα βυθιζεταιι???μπορει τα ποσοστα να μην ειναι ακριβως ετσι,αλλα η 3αδα ειναι...και τραβα ρωτα (αν εχεις ακρες),οποιον πολιτικο θες,οποιου χωρου....ανε και μια βολτα σε διαφορες υπηρεσιες που τα σκαιε και ταλαιπωρειτε ο λαος,οπως εφορια δεη κτλ..δεν ακους τιποτα αλλο απο ΧΑ που τους χρειαζεται!!!
η μηπως κατεβαζουν τυχαια Βοριδη στην Αθηνα απεναντι απο Κασσιδιαρη???

Επισκέπτης

Άλλο ένα όμορφο που παίζει στον όμορφο τόπο μας είναι ότι προσπαθούν οι νουδούληδες να χρεώσουν εμμονές σε άλλους όταν η μεγάλη εμμονή των ιδίων είναι να προσπαθούν να μας πείσουν πως η νδ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι, αλλά κάτι διαφορετικό..

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Λυπαμαι αλλά αρνουμαι στα 42 μου χρονια να δωσω βαση σε "συναντησεις καθημερινοτητας" λες και ειμαστε στο 1950, που ελεγε ο καθε πολιτευτής "στα καφενεια βλεπω ρεύμα".
εκει βρισκεται η αληθεια ομως αγαπητε,εκει βρισκοτανε κι εκει βρισκεται,στον ΔΗΜΟ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και ρωτάω εγώ.
Αν υπάρχει θεός, όλα τα ελαττωματικά μονόπαντα τα πετάει??

Και απαντώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Διάβασε κάτω από το avatar μου

όλα τα ελαττωματικά μονόπαντα τα πετάει??

Αυτό το απάντησα στο supermouse για το ότι ο Λα.Ο.Σ δεν πήρε τίποτε στη συγκυβέρνηση. Δεν υποστηρίζω κάτι για αυτό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καλα δλδ εσυ πιστευεις οτι ο σαμαρας ξυπνησε ενα πρωι και καυλωσε να δειξει πυγμη και τετοια...απο την μια ακροβατει στ ακροδεξια κι απο την αλλη κανει ολα τα χατηρια της αριστερο βλαμενης καστας της βουλης (ρεπουση,μανιτακης,ρουφακιωτης) προσπαθωντας να επιπλευσει ενω καθημερινα βυθιζεταιι???μπορει τα ποσοστα να μην ειναι ακριβως ετσι,αλλα η 3αδα ειναι...και τραβα ρωτα (αν εχεις ακρες),οποιον πολιτικο θες,οποιου χωρου....ανε και μια βολτα σε διαφορες υπηρεσιες που τα σκαιε και ταλαιπωρειτε ο λαος,οπως εφορια δεη κτλ..δεν ακους τιποτα αλλο απο ΧΑ που τους χρειαζεται!!!
η μηπως κατεβαζουν τυχαια Βοριδη στην Αθηνα απεναντι απο Κασσιδιαρη???
Και παλιοτερα λεγανε " ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,", αλλά η ΕΠΕΝ επαιρνε 0,2%.

Οσο για τον Βοριδη, μην το δένεις. Οι πληροφοριες μου ειναι άλλες.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Πάντως το είχε προφητεύσει κι ο Κοσμάς ο Αιτωλός: «Θα έρθει ο καιρός που δεν θα μαθαίνουμε τίποτα» - δηλαδή που θα κλείσει η ΕΡΤ και θα κηρύξει απεγία η ΕΣΗΕΑ και δε θα έχει ειδήσεις κανένα κανάλι. Ο Παΐσιος πάλι επί του θέματος δε μας είχε πει και πολλά, γιατί ήταν απασχολημένος με διεθνείς σχέσεις, γεωστρατηγικά, γεωπολιτικά, πολεμικές τέχνες κ.ά.

Επισκέπτης
Άλλο ένα όμορφο που παίζει στον όμορφο τόπο μας είναι ότι προσπαθούν οι νουδούληδες να χρεώσουν εμμονές σε άλλους όταν η μεγάλη εμμονή των ιδίων είναι να προσπαθούν να μας πείσουν πως η νδ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι, αλλά κάτι διαφορετικό..
Ετσι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στασιμος ναι αλλα πρωτο κομμα με 25-26%,κομμα εξουσιας πλεον,οταν η νδουλα ειναι μετα βιας στα 20%...κι η ΧΑ εχει περασει 2η με 22-23%,παροτι αποκλεισμενη απ ΟΛΟ το συστημα δεν ειναι κυριαρχοι???

αυτο παλι ποθεν προκυπτει ????

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Επειδή το θέμα του thread είναι η ΕΡΤ.
Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με το να μην υπάρχουν οργανισμοί με πολλαπλάσιο προσωπικό από αυτό που χρειάζονται;
Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με το να απολυθούν τα κομματόσκυλα και να προσληφθούν νέοι μέσω ΑΣΕΠ;
Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με το να απολυθούν όσοι δεν πάταγαν στην εργασία τους και εισέπραταν το μισθό από το σπίτι;
Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με το να εξισωθούν οι μισθοί εργαζομένων σε ιδιωτικά και δημόσια ΜΜΕ;
Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με το να μη σπαταλά το Δημόσιο εκατομμύρια την ώρα που κόβονται βοηθήματα αναπηρίας και συντάξεις νεκρών πολέμου;
Μερικοί λένε ναι, αλλά όχι έτσι. Στην Ελλάδα δυστυχώς δε μπορούσε να γίνει αλλιώς. Όλοι θυμόμαστε το ΑΛΤΕΡ που όταν έκανε αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 το κατέλαβε ο Φιλιππάκης και κάτι μπολσεβίκοι και παίζανε για 1 μήνα "Μου χρωστάς δε σου χρωστάω" και κάτι βίντεο με μολότωφ στην αστυνομία και τη Βουλή. Φανταστείτε τι θα γινόταν στην ΕΡΤ που θα έπεφτε στα χέρια των συνδικαλισταράδων, των εργατοπατέρων και λοιπών αριστεροάπλυτων.
Δυστυχώς στην Ελλάδα της παραφροσύνης ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΗΤΟ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και παλιοτερα λεγανε " ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,", αλλά η ΕΠΕΝ επαιρνε 0,2%.

τον δενδρια δεν θα κατεβασει τυπε? :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι εγινε, την εφτιαξες την κυβερνηση του βουνού για να αποκαταστησεις την καταλυθεισα δημοκρατια?

οχι ζω στην χουντα που στηρίζεις και το απολαμβάνω γιατί να σώσω τα παιδιά σου; Ας ζήσουν προσκυνημένα να παρακαλούν για μια θεσούλα των 300 ευρω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ετσι και οι Θεσσαλονικείς μια ζωη λενε οτι τους πολεμαει η Αθηνα, ενω η Αθηνα χεστηκε...

Επισκέπτης

Δηλαδη δεν θα παιξει ματσαρα μεχρι εσχατων της ΝΔ κοντρα στα ουγκανα?Ενδιαφερον...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Για τον ίδιο το Δένδια;;;

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αν οι πολιτικοι  που εξελεξες ειναι συναντησεις καθημερινοτητας πασσο....επισης ακου τον παναγοπουλου και τον αλλο του μεγκα με τα γυαλακια που ο ενς εδινε 4-6 στον τσιπρα κι ο αλλος 2,5 μετα βιας 3 στη ΧΑ κι ειδαμε τελικα τ αποτελεσματα!!!ολοι οι πληρωμενοι γκαλοπατζηδες οπως ειπε κι η μανταμ,και τα μεσα τους (σκαι,καθημερινη,μεγκα,νεα,εθνος) αυτο κανουν..κατασκευαζουν πραγματικοτητες...ακομη κι αυτοι ομως αρχισαν τελευταια να δινουν κατι 14 στην ΧΑ..σου λεει μηπως κατι αυτο??η μηπως το γεγονος οτι σε τελευταια ερευνα η ΧΑ ειναι 2η μετα τον συριζα στις ηλικιες απο 18-45 οπου η ανεργια μαστιζει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom