Επισκέπτης
Αστέριος, Μαυρουδής & Σπυράκος.
Και με ρωτάει ο φπ:
Γεωργιάδης στη Ναυτιλία, Βορίδης στα Δημόσια Έργα και Γεωργίου στην Εθνική Άμυνα.
What is your point?
Και ρωτάω εγώ.
Αν υπάρχει θεός, όλα τα ελαττωματικά μονόπαντα τα πετάει??
Αστέριος, Μαυρουδής & Σπυράκος.
Γεωργιάδης στη Ναυτιλία, Βορίδης στα Δημόσια Έργα και Γεωργίου στην Εθνική Άμυνα.
What is your point?
Καλα, αυτη η αγωνια και η αδημονια των εν Ελλαδι αριστερων να δουν την Χρυση Αυγη να κυβερναει, ειναι ανεξηγητη...
Αντλειτε κι εσεις κυρια μου, πληροφοριες απο τον Μπαμπη τον Σουγιά?ακουστε τον, εχει δικιο...το συνανταω στην καθημερινοτητα μου,μιλαω με ανθρωπους..μου εχει κανει εντυπωση ο αριθμος των προσωπων,κυριως κατι μεσηλικων κ ευγενεστατων κυριων που περιμενει ν ακουσει το προγραμμα της χρυσης αυγης!Θα ειναι πολυ ψηλα...αφηστε τους γκαλοπατζηδες να κανουν τη δουλεια τους,ειναι η χειραγωγηση....στον Αλεξη στις πρωτες εκλογες διναν 9%
καλα δλδ εσυ πιστευεις οτι ο σαμαρας ξυπνησε ενα πρωι και καυλωσε να δειξει πυγμη και τετοια...απο την μια ακροβατει στ ακροδεξια κι απο την αλλη κανει ολα τα χατηρια της αριστερο βλαμενης καστας της βουλης (ρεπουση,μανιτακης,ρουφακιωτης) προσπαθωντας να επιπλευσει ενω καθημερινα βυθιζεταιι???μπορει τα ποσοστα να μην ειναι ακριβως ετσι,αλλα η 3αδα ειναι...και τραβα ρωτα (αν εχεις ακρες),οποιον πολιτικο θες,οποιου χωρου....ανε και μια βολτα σε διαφορες υπηρεσιες που τα σκαιε και ταλαιπωρειτε ο λαος,οπως εφορια δεη κτλ..δεν ακους τιποτα αλλο απο ΧΑ που τους χρειαζεται!!!Ε τωρα αν εγω σχολιασω αυτο το ποστ, δεν θα ειναι σαν να υποτιμω τη νοημοσυνη μου?
Τι εγινε, την εφτιαξες την κυβερνηση του βουνού για να αποκαταστησεις την καταλυθεισα δημοκρατια?πίπα κωλο εμπλοκή
τον κ. Φαήλο
εκει βρισκεται η αληθεια ομως αγαπητε,εκει βρισκοτανε κι εκει βρισκεται,στον ΔΗΜΟ.Αντλειτε κι εσεις κυρια μου, πληροφοριες απο τον Μπαμπη τον Σουγιά?
Λυπαμαι αλλά αρνουμαι στα 42 μου χρονια να δωσω βαση σε "συναντησεις καθημερινοτητας" λες και ειμαστε στο 1950, που ελεγε ο καθε πολιτευτής "στα καφενεια βλεπω ρεύμα".
Και ρωτάω εγώ.
Αν υπάρχει θεός, όλα τα ελαττωματικά μονόπαντα τα πετάει??
όλα τα ελαττωματικά μονόπαντα τα πετάει??
Και παλιοτερα λεγανε " ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,", αλλά η ΕΠΕΝ επαιρνε 0,2%.καλα δλδ εσυ πιστευεις οτι ο σαμαρας ξυπνησε ενα πρωι και καυλωσε να δειξει πυγμη και τετοια...απο την μια ακροβατει στ ακροδεξια κι απο την αλλη κανει ολα τα χατηρια της αριστερο βλαμενης καστας της βουλης (ρεπουση,μανιτακης,ρουφακιωτης) προσπαθωντας να επιπλευσει ενω καθημερινα βυθιζεταιι???μπορει τα ποσοστα να μην ειναι ακριβως ετσι,αλλα η 3αδα ειναι...και τραβα ρωτα (αν εχεις ακρες),οποιον πολιτικο θες,οποιου χωρου....ανε και μια βολτα σε διαφορες υπηρεσιες που τα σκαιε και ταλαιπωρειτε ο λαος,οπως εφορια δεη κτλ..δεν ακους τιποτα αλλο απο ΧΑ που τους χρειαζεται!!!
η μηπως κατεβαζουν τυχαια Βοριδη στην Αθηνα απεναντι απο Κασσιδιαρη???
Ετσι...Άλλο ένα όμορφο που παίζει στον όμορφο τόπο μας είναι ότι προσπαθούν οι νουδούληδες να χρεώσουν εμμονές σε άλλους όταν η μεγάλη εμμονή των ιδίων είναι να προσπαθούν να μας πείσουν πως η νδ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι, αλλά κάτι διαφορετικό..
στασιμος ναι αλλα πρωτο κομμα με 25-26%,κομμα εξουσιας πλεον,οταν η νδουλα ειναι μετα βιας στα 20%...κι η ΧΑ εχει περασει 2η με 22-23%,παροτι αποκλεισμενη απ ΟΛΟ το συστημα δεν ειναι κυριαρχοι???
τον δενδρια δεν θα κατεβασει τυπε?Και παλιοτερα λεγανε " ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,", αλλά η ΕΠΕΝ επαιρνε 0,2%.
Οσο για τον Βοριδη, μην το δένεις. Οι πληροφοριες μου ειναι άλλες.
Τι εγινε, την εφτιαξες την κυβερνηση του βουνού για να αποκαταστησεις την καταλυθεισα δημοκρατια?
Ετσι και οι Θεσσαλονικείς μια ζωη λενε οτι τους πολεμαει η Αθηνα, ενω η Αθηνα χεστηκε...Άλλο ένα όμορφο που παίζει στον όμορφο τόπο μας είναι ότι προσπαθούν οι νουδούληδες να χρεώσουν εμμονές σε άλλους όταν η μεγάλη εμμονή των ιδίων είναι να προσπαθούν να μας πείσουν πως η νδ δεν είναι αυτό που πραγματικά είναι, αλλά κάτι διαφορετικό..
Δηλαδη δεν θα παιξει ματσαρα μεχρι εσχατων της ΝΔ κοντρα στα ουγκανα?Ενδιαφερον...Και παλιοτερα λεγανε " ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,", αλλά η ΕΠΕΝ επαιρνε 0,2%.
Και παλιοτερα λεγανε " ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται,", αλλά η ΕΠΕΝ επαιρνε 0,2%.
αν οι πολιτικοι που εξελεξες ειναι συναντησεις καθημερινοτητας πασσο....επισης ακου τον παναγοπουλου και τον αλλο του μεγκα με τα γυαλακια που ο ενς εδινε 4-6 στον τσιπρα κι ο αλλος 2,5 μετα βιας 3 στη ΧΑ κι ειδαμε τελικα τ αποτελεσματα!!!ολοι οι πληρωμενοι γκαλοπατζηδες οπως ειπε κι η μανταμ,και τα μεσα τους (σκαι,καθημερινη,μεγκα,νεα,εθνος) αυτο κανουν..κατασκευαζουν πραγματικοτητες...ακομη κι αυτοι ομως αρχισαν τελευταια να δινουν κατι 14 στην ΧΑ..σου λεει μηπως κατι αυτο??η μηπως το γεγονος οτι σε τελευταια ερευνα η ΧΑ ειναι 2η μετα τον συριζα στις ηλικιες απο 18-45 οπου η ανεργια μαστιζει!!!Αντλειτε κι εσεις κυρια μου, πληροφοριες απο τον Μπαμπη τον Σουγιά?
Λυπαμαι αλλά αρνουμαι στα 42 μου χρονια να δωσω βαση σε "συναντησεις καθημερινοτητας" λες και ειμαστε στο 1950, που ελεγε ο καθε πολιτευτής "στα καφενεια βλεπω ρεύμα".