Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το μεταξυ και οσο παραμενουν οι της ΕΡΤ στο ραδιομεγαρο, δεν εχει μεινει μεσα λαπτοπ, υπολογιστης, ψηφιακο μαγνωτοφωνο, εκτυπωτης κλπ...

καποια ειπε "η ΕΡΤ ειναι το σπιτι μου" αλλα δεν συμπληρωσε "γιαυτο παιρνεω τον οικιακο εξοπλισμο"

Επισκέπτης
Εχετε δικιο και μαλιστα με το μικροτερο ποσοστο στην ιστορια της.
Εχει οσες εδρες και ποσοστα της χρειαζονται για να ΛΙΑΝΙΣΕΙ τους εξ αριστερων εταιρους της στην κυβερνηση και να εμφανιζεται κυριαρχη...το αν ειχε μεγαλυτερα ποσοστα το 2000,η οποια αλλη περιοδο,ειναι αδιαφορο αφου το 42,5% του 2000 δεν την γλιτωσε απο μια εξεφτελιστικη ηττα τοτε.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Πλάκα κάνεις?
Εγώ μέχρι και τα μάρμαρα θα ξήλωνα!!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
δεν ξέρω για σένα φίλε μου αλλά εγώ δεν έστειλα και δεν με αντιπροσώπευε κανένας από αυτούς
δεν ζήτησα τίποτα ούτε φίλησα κατουρημένες ποδιές (μπορεί να μας λένε και μαλακες)
αλλά και έτσι όπως είναι δεν μπορώ να ζητήσω να απολυθεί κανείς επειδή παίρνει πολλά
απλά στη δικια μου σκέψη είναι να διεκδικήσω να πάρω και εγώ τα ίδια που παίρνει αυτός  
μπορεί να είναι μαλακια αλλά έτσι έχω μάθει να σκέπτομαι
Όποιον και να ρωτήσω φίλε δεν ψήφισε ποτέ ΠΑΣΟΚ. Εκείνα τα 3.000.000 ψηφοφόροι μάλλον ήταν εξωγήινοι. Το θέμα όμως δεν είναι πόσα θες εσύ να διεκδικήσεις. Το θέμα είναι τι έχει το κράτος να σου δώσει. Από το 2010 πτωχεύσαμε. Και 3.000 ευρώ να σου τάζει ο Τσίπρας, όταν κυβερνήσει 3.000 ψωλοχτυπήματα στη μάπα θα πάρεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το μεταξυ και οσο παραμενουν οι της ΕΡΤ στο ραδιομεγαρο, δεν εχει μεινει μεσα λαπτοπ, υπολογιστης, ψηφιακο μαγνωτοφωνο, εκτυπωτης κλπ...

καποια ειπε "η ΕΡΤ ειναι το σπιτι μου" αλλα δεν συμπληρωσε "γιαυτο παιρνεω τον οικιακο εξοπλισμο"

ακούστηκε ότι κάνουν πλιάτσικο ή έτσι το λες; :think:

Επισκέπτης

Τα καραφλαυγουλα μεταφερουν στο μπου οτι γραφεται στο σαιτ της ΧΑ και ο τραβατρομπας οτι πεταει στο νετ η"ομαδα αληθειας"της Συγγρου...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Σόρρυ αλλά αν έκαναν πλιάτσικο πως εκπέμπουν ακόμα?
Ή νομίζετε ότι δεν εκπέμπουν?
Αν ακούσετε τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας θα πάθετε τραλαλα!!!!
Αλλά ακόμα και έτσι να είναι.....ετοιμάζουν από τώρα επιχειρηματολογία για επέμβαση των ΜΑΤ μήπως?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΑΜΑΝ αρχισε ο ανενδοτος  :2funny: :2funny: :2funny:

Το «παρών» στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος εξαπέλυσε νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης.

«Ο κ. Σαμαράς, μετά το φιάσκο του success story, τα απανωτά χαστούκια στην οικονομία έριξε ένα πυροτέχνημα εκτροπής για να αποπροσανατολίσει. Μόνο που το πυροτέχνημα έσκασε στα χέρια του», είπε μεταξύ άλλων και κάλεσε τον ελληνικό λαό σε έναν ανένδοτο αγώνα για την υπεράσπιση της δημοκρατίας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Παραφράζεις τα λόγια μου κατά το δοκούν. Ενώ έχω εκφράσει πλήρως την άποψη μου που μάλλον δεν είδες. Μπορείς να πεις και συ κάτι για τα παιδιά μου ως επιστέγασμα της συζήτησης. το επιμύθιο μένει πάντα το ίδιο. Η χώρα που ζούμε ειναι και επίσημα σε χουντα, με ένα φασισμό αηδίας. ειτε με πεις αριστερή ειτε ψευτρα είτε αγαμητη ειτε αλλάξεις τα λόγια μου.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Και οι Ελληνες του εξωτερικού ψηφιζουν.
OI "NEOI" EΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ,ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ -ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κατι τετοιο ακουστηκε...

ειμαι σιγουρος οτι ο διαχειριστης που θα αναλαβει δεν θα βρει ουτε καρεκλα για να κατσει στην Αγια Παρασκευη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
OI "NEOI" EΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ,ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ,ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ -ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?

γράψτο στα αγγλικά γιατι μάλλον ζει σε αλλη χώρα όπως κάθε σωστός κριτικαλ θινκερ :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Η χώρα που ζούμε ειναι και επίσημα σε χουντα, με ένα φασισμό αηδίας. ειτε με πεις αριστερή ειτε ψευτρα είτε αγαμητη ειτε αλλάξεις τα λόγια μου.
Η χώρα σε 4 χρόνια έχει κάνει 3 εκλογικές αναμετρήσεις. Ο λαός έχει μιλήσει 3 φορές. Η κυβέρνηση που εξελέγη στηρίζεται από 160 βουλευτές. Όλα είναι δημοκρατικά και συνταγματικά. Το ότι δε σου αρέσει η πολιτική που εφαρμόζεται δεν καθιστά τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, χούντα. Αυτά είναι επικίνδυνες μαλακίες που απονομιμοποιούν το πολιτικό σύστημα και στέλνουν κόσμο πακέτο στη ΧΑ. Έλεος με τις χούντες και τις παπαριές.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν ακούσετε τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας θα πάθετε τραλαλα!!!!
Αλλά ακόμα και έτσι να είναι.....ετοιμάζουν από τώρα επιχειρηματολογία για επέμβαση των ΜΑΤ μήπως?

δηλαδη με τα λαπτοπ εκμπεμπουν η με τους εκτυπωτες ???

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Όποιον και να ρωτήσω φίλε δεν ψήφισε ποτέ ΠΑΣΟΚ. Εκείνα τα 3.000.000 ψηφοφόροι μάλλον ήταν εξωγήινοι. Το θέμα όμως δεν είναι πόσα θες εσύ να διεκδικήσεις. Το θέμα είναι τι έχει το κράτος να σου δώσει. Από το 2010 πτωχεύσαμε. Και 3.000 ευρώ να σου τάζει ο Τσίπρας, όταν κυβερνήσει 3.000 ψωλοχτυπήματα στη μάπα θα πάρεις.

ψωλοχτυπήματα στη μάπα θα πάρουν αυτοί που περιμένουν από τον τσιπρα να πάρουν  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΠΥΡΑΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ...

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Εχει οσες εδρες και ποσοστα της χρειαζονται για να ΛΙΑΝΙΣΕΙ τους εξ αριστερων εταιρους της στην κυβερνηση και να εμφανιζεται κυριαρχη...το αν ειχε μεγαλυτερα ποσοστα το 2000,η οποια αλλη περιοδο,ειναι αδιαφορο αφου το 42,5% του 2000 δεν την γλιτωσε απο μια εξεφτελιστικη ηττα τοτε.
Αυτη τη στιγμη βλεπουμε δηλαδη την ακροδεξια,αυτο που παντα ηταν η ΝΔ,οπως προαναφερατε,σε μια προβα τζενεραλε;κι αν παει καλα οποιον παρει ο χαρος μετα,σημασια εχει τι εισπραττει ο θεατρωνης.Αυτο μας λετε;Για ποιο αλλο λογο να χει τοση ζωτικη αναγκη την απολυτη κυριαρχια;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Η χώρα σε 4 χρόνια έχει κάνει 3 εκλογικές αναμετρήσεις. Ο λαός έχει μιλήσει 3 φορές. Η κυβέρνηση που εξελέγη στηρίζεται από 155 βουλευτές. Όλα είναι δημοκρατικά και συνταγματικά. Το ότι δε σου αρέσει η πολιτική που εφαρμόζεται δεν καθιστά τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση, χούντα. Αυτά είναι επικίνδυνες μαλακίες που απονομιμοποιούν το πολιτικό σύστημα και στέλνουν κόσμο πακέτο στη ΧΑ. Έλεος με τις χούντες και τις παπαριές.

λυπάμαι αλλά αν εκβιάζεις τον λαο οτι θα χρεοκοπήσει και τον στελνεις εκλογες με φοβο εισαι χουντα. Επιπλεον ο παπαδημος που υπεγραψε τα μνημονιακια δεν βγηκε απο εκλογες και ξεχνας. Ο κοσμος πάει πακέτο στην χρυση αυγη επειδη θεωρω εγω οτι εχουμε χουντα, η επειδή έχω αλλη αποψη; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Τι αλλο θα ακουσουμε ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.492
Πόντοι
12.756
κατι τετοιο ακουστηκε...

ειμαι σιγουρος οτι ο διαχειριστης που θα αναλαβει δεν θα βρει ουτε καρεκλα για να κατσει στην Αγια Παρασκευη

Τα χα πει tramountana στις πρωτες σελιδες του νηματος και με γραφατε στα αρχιδια σας ολοι , θα τα σηκωσουν ολα τα μουνοπανα απο εκει μεσα , οχι καρεκλα , ουτε πριζα δεν θα βρει κανεις εκει μεσα , οτι του λειπει  του καθενα θα το παρει απο εκει..

επρεπε να τους ειχαν πεταξει εξω και να κανουν οσες εκπομπες θελουν τα μουνια , αλλα στο πεζοδρομιο , οχι στο κηπο με τα μουνοπανα , που τον πληρωναμε χρυσο και πανε και βαζουν τις κωλαρες τους τα αρχιδια  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom