You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλασσικές ξένες ταινίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 171
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Την Κυριακή είχε στο ΘΕΜΑ μια παλιά ταινία απο τις λιγότερο διάσημες των Πατσίνο-Χακμαν,αλλά παρότι δεν μπορεί να θεωρηθεί κλασσική γιατί δεν έκανε ούτε εισιτήρια στην εποχή της ούτε πήρε τίποτα Όσκαρ για όσους την έχουν δει έχει μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη τους.Τρομέρες ερμηνείες κι απο τους δύο πολύ μεγάλους ηθοποιούς και μια ανθρώπινη ιστορία με ωραίους συμβολισμούς.Ο Χάκμαν σ'έναν απο τους καλύτερους ρόλους του κι ο Πατσίνο σε κάτι διαφορετικό απο τα γνωστά φωνακλάδικά του.Την προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του καλού αμερικάνικου σινεμα των 70'ς.
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και επειδη παραμελησαμε λιγο τον χωρο του τρομου..παρτε ενα cult!
Password: EatinSquirrel
Password: EatinSquirrel
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
THE DEER HUNTER θρυλος
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Τι να λέμε τώρα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσική! Thanks Дарья
u re welcome ;)Τι να λέμε τώρα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μουσική! Thanks Дарья
πω τι φοβερη ταινια μου θυμισες τωρα ;)
ειναι ειναι....πω τι φοβερη ταινια μου θυμισες τωρα ;)
αλλα οριστε και μια αλλη παλια ρωσικη ταινια... πρεπει να το δειτε μεχρι τελος
και αυτο ειναι απο μια ιστορικη ταινια...
πολυ ομορφο τραγουδι,αφιερωμενο σε οσους ρωσους επεσαν εναντια στο φασισμο..
το εχω ακουσει διασκευασμενο σε δισκο του αλκινοου ιωαννιδη με την φωνη μιας αλλης τραγουδιστριας(το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη.) η διασκευη εχει και ελληνικους και ρωσικους στιχους απο αυτο ακριβως το τραγουδι. ;)
ευχαριστω για πληροφοριες, δεν ηξερα οτι υπαρχει και στα ελληνικα... :-*πολυ ομορφο τραγουδι,αφιερωμενο σε οσους ρωσους επεσαν εναντια στο φασισμο..
το εχω ακουσει διασκευασμενο σε δισκο του αλκινοου ιωαννιδη με την φωνη μιας αλλης τραγουδιστριας(το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη.) η διασκευη εχει και ελληνικους και ρωσικους στιχους απο αυτο ακριβως το τραγουδι. ;)