Νέα

Κλασσικές ξένες ταινίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

toro

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πολυ ομορφο τραγουδι,αφιερωμενο σε οσους ρωσους επεσαν εναντια στο φασισμο.. :(

το εχω ακουσει διασκευασμενο σε δισκο του αλκινοου ιωαννιδη με την φωνη μιας αλλης τραγουδιστριας(το ονομα μου διαφευγει αυτη τη στιγμη.) η διασκευη εχει και ελληνικους και ρωσικους στιχους απο αυτο ακριβως το τραγουδι. ;)

Δεν έχω ακούσει το δίσκο του Αλκίνοου αλλά έχω ακούσει τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά να το λέει.

Πολύ ωραίο τραγούδι...

Πολύ ωραίος λαός οι Ρώσοι...

Κρίμα που έχουν τραβήξει τόσα πολλά στην ιστορία τους...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ναι - αλλά αυτή δεν την έχω δει.

Τρελή κουλτούρα λέμε - πρέπει να έχεις πιει καλή φούντα από Πύργο για ν' αντέξεις. :2funny:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτη τη ταινια εχετε δει?

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Με αφορμή τις αναφορές στον ρώσσικο κινηματογράφο να πω οτι έχω δι το Stalker του Ταρκόφσκι κι έχω μείνει μαλάκας.Ναι είναι δύσκολη και αργή ταινία αλλά έτσι και κάνεις τον κόπο κι έχεις την όρεξη κερδίζεις πάρα πολλά.Το 12 του Μιχάλκωφ είναι μια διασκευή απο τους 12 Ενορκους του Σ.Λουμέτ.Δεν έχω δει την ταινία του Ρώσσου αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.Το θέμα και οι χαρακτήρες είναι τέτοια που πιστεύω οτι όποιος κι αν την ξαναγυρίσει αυτήν την ταινία θα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!Η αυθεντική είναι εξαιρετική απο κάθε άποψη αν και προτιμώ το τηλεοπτικό ριμέικ του 1997 με Τζακ Λέμον και Τζωρτζ Σκοτ στους ρόλους του Χ.Φόντα και Λι Κομπ αντίστοιχα.Αξίζει να την ανακαλύψετε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στο Στάλκερ κυρίως αναφέρεται το περιπεκτικό σχόλιο :rolleyes: που έκανα πιο πάνω.

Δεν είχα πιει, αλλά γι' αυτή την ταινία χρειάζεται. :2funny:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Οτι θα αναλύαμε τις ταινίες του Ταρκόφσκι σε αυτό το σάιτ,ήταν κα΄τι που πραγματικά δεν το είχα φανταστεί ποτέ μα ποτέ!!!!Γι'αυτό μ'αρέσει αυτό το σάιτ.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πολύ αξιόλογες ταινίες της δεκαετίας του '50 είναι το "Στη Σκιά Των Τεσσάρων Γιγάντων (North By Northwest)" και το "Σιωπηλός Μάρτυρας (Rear Window)" και οι 2 του Άλφρεντ Χίτσκοκ!! Τις έχω συνδιάσει και τις δυο με καλοκαίρι, διακοπές, χαλαρές καταστάσεις και ξεκούραση. Ό,τι πρέπει για θερινό σινεμά στο σπίτι! Enjoy!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom