You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλασσικές ξένες ταινίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dfwk
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 171
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
55 Μέρες στο Πεκίνο (1963) 55 Days at Peking
Τεχνικά και Λοιπά Χαρακτηριστικά :
Type : DvdRip
Video : Avi/Dvix/Xvid
Type : 720x480
Audio : 192 Kbps
Audio BitRate : MPEG Layer-3
Γλώσσα ταινίας: Αγγλικά
Ελληνικοί υπότιτλοι: Ναι
Αριθμός Δίσκων: 1
Διαθεσιμότητα: Αμεση
Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Νίβεν, Τσάρλτον Ίστον, Αβα Γκάρντνερ, Φλόρα Ρόμπσον
Σκηνοθέτης: Νίκολας Ρέι
Χώρα: ΗΠΑ
Διάρκεια Ταινίας: 155 min
Υπόθεση: Στο Πεκίνο του 1900 αποστολές από δώδεκα χώρες στρατοπεδεύουν έξω από την Απαγορευμένη Πόλη. Όταν οι Μπόξερ εξεγείρονται και η αυτοκράτειρα συδαυλίζει την επανάσταση, οι διπλωμάτες βρίσκονται πολιορκημένοι από φανατισμένους Κινέζους που ζητούν να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα τους.
Zip-Password: omorfos
Τεχνικά και Λοιπά Χαρακτηριστικά :
Type : DvdRip
Video : Avi/Dvix/Xvid
Type : 720x480
Audio : 192 Kbps
Audio BitRate : MPEG Layer-3
Γλώσσα ταινίας: Αγγλικά
Ελληνικοί υπότιτλοι: Ναι
Αριθμός Δίσκων: 1
Διαθεσιμότητα: Αμεση
Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Νίβεν, Τσάρλτον Ίστον, Αβα Γκάρντνερ, Φλόρα Ρόμπσον
Σκηνοθέτης: Νίκολας Ρέι
Χώρα: ΗΠΑ
Διάρκεια Ταινίας: 155 min
Υπόθεση: Στο Πεκίνο του 1900 αποστολές από δώδεκα χώρες στρατοπεδεύουν έξω από την Απαγορευμένη Πόλη. Όταν οι Μπόξερ εξεγείρονται και η αυτοκράτειρα συδαυλίζει την επανάσταση, οι διπλωμάτες βρίσκονται πολιορκημένοι από φανατισμένους Κινέζους που ζητούν να φύγουν οι ξένοι από τη χώρα τους.
Zip-Password: omorfos
Επισκέπτης
υποκλίνομαι απλά.Όχι απλά κλασσικό, αλλά υπερκλασσικό το αριστούργημα Aleksandr Nevsky του Sergei Eisenstein, με τον ανυπέρβλητο Nikolai Cherkasov
Προσπάθησα να βρω το σωστό θρεντ αλλα δεν τα κατάφερα
Η μανια μου με το film noir είναι μεγάλη
Ψαχνω εναγωνίως το "Out Of The Past" (robert Mitchum) 1947, για κατέβασμα απο rapidshare
Ειναι αρκετά σπάνιο αλλα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος
Η μανια μου με το film noir είναι μεγάλη
Ψαχνω εναγωνίως το "Out Of The Past" (robert Mitchum) 1947, για κατέβασμα απο rapidshare
Ειναι αρκετά σπάνιο αλλα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος
Επισκέπτης
οχι,τωρα ειμαστε πατσι..ειναι μια κινηση καλης θελησης για την παρασκευη.;)Elvis7 ευχαριστώ πολύ
Σου χρωστάω
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα διαμαντια του σινεμά που έχουν ανεβεί, όπως και σε όλους οσους ανεβαζουν μουσικη και ταινιες. Διαφωτιστε όμως τον αδαη και εξηγηστε μου πως μπορω να κατεβαζω χωρις να περιμενω τα λεπτα που απαιτει το ραπιντ;
Επισκέπτης
αγορασε premium account,πραγματικα αξιζει.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα διαμαντια του σινεμά που έχουν ανεβεί, όπως και σε όλους οσους ανεβαζουν μουσικη και ταινιες. Διαφωτιστε όμως τον αδαη και εξηγηστε μου πως μπορω να κατεβαζω χωρις να περιμενω τα λεπτα που απαιτει το ραπιντ;
αν δεν θελεις ν'αγορασεις,απλα σβηνεις το μοντεμ/ρουτερ σου για ενα λεπτακι κ λογικα οταν το ξανανοιξεις εχεις νεα ip αρα μπορεις να ξανακατεβασεις.;)
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα διαμαντια του σινεμά που έχουν ανεβεί, όπως και σε όλους οσους ανεβαζουν μουσικη και ταινιες. Διαφωτιστε όμως τον αδαη και εξηγηστε μου πως μπορω να κατεβαζω χωρις να περιμενω τα λεπτα που απαιτει το ραπιντ;
αποσύνδεση από το ιντερνετ, αναμονή 4-5 δευτερόλεπτα και επανσύνδεση, ώστε να αλλάξει η ip σου.
.... Διαφωτιστε όμως τον αδαη .....
θυμίζει την ''κάλπικη λίρα'' που έλεγε ''βοηθείστε τον αόμματο''
Θα δοκιμάσω. Και πάλι σε ευχαριστώ μαν!αγορασε premium account,πραγματικα αξιζει.
αν δεν θελεις ν'αγορασεις,απλα σβηνεις το μοντεμ/ρουτερ σου για ενα λεπτακι κ λογικα οταν το ξανανοιξεις εχεις νεα ip αρα μπορεις να ξανακατεβασεις.;)
Ιτ γουρκςςςςςςς!!!!Τώρα αυτό θα κατεβαζει κι εγω θα κάαααααθομαι!!! ;)αποσύνδεση από το ιντερνετ, αναμονή 4-5 δευτερόλεπτα και επανσύνδεση, ώστε να αλλάξει η ip σου.
θυμίζει την ''κάλπικη λίρα'' που έλεγε ''βοηθείστε τον αόμματο''
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Μια απο τις αγαπημενες μου ταινίες.
[URL unfurl="true"]http://aktofylakas.blogspot.com/2008/04/worlds-fastest-indian.html[/url]
[URL unfurl="true"]http://aktofylakas.blogspot.com/2008/04/worlds-fastest-indian.html[/url]
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Μια απο τις αγαπημενες μου ταινίες.
Που την βρισκουμε;
Εχει κανενας λινκς;
Άπο τις καλυτερες κλασσικες ξενες ταινιες που εχω δει ειναι και το ΑΡΩΜΑ(ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ)
PERFUME(THE STORY OF A MURDERER)
PERFUME(THE STORY OF A MURDERER)