Νέα

Κλασιμο στη διαρκεια του πηδηματος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρεσει να κλανει η γκομενα οταν την πηδατε?

• Ναι κι ασυστολα μαλιστα!

Ψήφοι: 30 15,5%
  • Ας κλανει, αλλα μην το παρακανει!

Ψήφοι: 42 21,8%
  • Οχι με τιποτα...

Ψήφοι: 112 58,0%
  • Δεν ξερω....

Ψήφοι: 9 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Ρε σεις... θα ξεράσω απογευματιάτικα και ας μην έχω φάει ακόμα...

:vomit: :vomit: :vomit:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
σιγά μην έκανε και μπουρμπουλήθες...

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Μου είχε τύχει να μπει αέρας στο νιμού, το λεγόμενο κουφινγκ.

Αλλά, έχει τύχει να κλάσω το πρώην μου όταν με έγλειφε. Κανονικό κλάσιμο όμως.  :boobies:

Καλαά τόσο βλαχειά??Αν το έκανες σε εμένα θα χες φάει ροχάλα και άντε γειά μετα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ειναι γυναικα η νιμερτις, δεν ειναι νιγηριανος να σε κερασει πουρο με φλεβες, για να πας μαζι του :fuck2:

Εσύ πολύ για πούτσο μιλάς φαντάζομαι γουστάρεις να λές ''πουτσα '' να γεμιζει το στόμα σου μιάς και στη πραγματικότητα ούτε πάκυ δε σε πηδάει!! όσο για το κλασιμο χοντρούλη εσύ αμα κλάνεις σβήνει η λάμπα και σταματάει και η ηλεκτροδότιση της μισής Αθήνας!!! παλαμάκια παιζουνε τα κολομάγουλα σου !!!  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :badair: :badair:

Επισκέπτης
Eπαναφέρουμε το παλαιό θέμα :rockon:
Εντάξει εδώ η τύπισσα το παράκανε  :S
Παν κλάσιμον, μέτρον άριστον!

[xvideos]
]

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Συγχαρητηρια για το θεμα. είναι ένα υπαρκτο πρόβλημα. Πως το διαχειριζόμαστε?

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
σιγά μην έκανε και μπουρμπουλήθες...

κι αυτο γινεται τυπε    :grin: :grin: :grin:

tenor.gif

Επισκέπτης
1) Μην αρχίστε ποσταρίσματα με τίποτε κούτσουρα γιατί θα βουτήξω αγριλιές να σας :s&m_2:
Nαι μεν διατίθεται για αστειότητες αλλά δε θέλω να ξεράσω (ο νοών νοείτω).
2) Η ψηφοφορία όπως βλέπετε αφορά για γυναίκες γενικά. Τα υπόλοιπα όντα δε με νοιάζουν.

Συγχαρητηρια για το θεμα. είναι ένα υπαρκτο πρόβλημα. Πως το διαχειριζόμαστε?
Άσε την κβαντομηχανική και τοποθετήσου δημόσια. Φυσικά έχω ενημερώσει και τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμα επιθυμία!
Ελπίζω να μου κλάνει το χατήρι, οπς να μου κάνει το χατήρι :grin:
Για σκέψου να τρίβει το θεσπέσιο κωλαράκι της επάνω στη ντούντα και να μου ρίξει καμμία.......
Ηδονή!

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
303
Πόντοι
36
1) Μην αρχίστε ποσταρίσματα με τίποτε κούτσουρα γιατί θα βουτήξω αγριλιές να σας :s&m_2:
Nαι μεν διατίθεται για αστειότητες αλλά δε θέλω να ξεράσω (ο νοών νοείτω).
2) Η ψηφοφορία όπως βλέπετε αφορά για γυναίκες γενικά. Τα υπόλοιπα όντα δε με νοιάζουν.

Άσε την κβαντομηχανική και τοποθετήσου δημόσια. Φυσικά έχω ενημερώσει και τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμα επιθυμία!
Ελπίζω να μου κλάνει το χατήρι, οπς να μου κάνει το χατήρι :grin:
Για σκέψου να τρίβει το θεσπέσιο κωλαράκι της επάνω στη ντούντα και να μου ρίξει καμμία.......
Ηδονή!

τυπε δεν χρειαζεται να μας το λες    :S :S :S
εξ'αλλου εμεις παντα κραταμε ενα υψηλο επιπεδο στο θρεντ    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πάρα πολύ που γνωρίζετε την απέχθειά μου εις το συγκεκριμένο μέλος αλλά και γενικά στην κατηγορία αυτή.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ!
Θα ενημερώσω τη Ρεάλ Μαδρίτης (η Ελένη Χατζή) όταν επιστρέψει να ξαναδιαβάσει τα σχόλια μου.....
Μόλις μου τη μπουμπουνίσει την πρώτη, θα της πω, τι έκανες εκεί άτακτο κορίτσι, έλα τώρα να σε τιμωρήσει ο αγορίνας στη σουφρίτσα :smitten:
Kόβω να μου χορηγεί μετά έξτρα δόση στεντόν η σεξουαλική ψυχίατρος :2funny:

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Ευχαριστώ πάρα πολύ που γνωρίζετε την απέχθειά μου εις το συγκεκριμένο μέλος αλλά και γενικά στην κατηγορία αυτή.
ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ!
Θα ενημερώσω τη Ρεάλ Μαδρίτης (η Ελένη Χατζή) όταν επιστρέψει να ξαναδιαβάσει τα σχόλια μου.....
Μόλις μου τη μπουμπουνίσει την πρώτη, θα της πω, τι έκανες εκεί άτακτο κορίτσι, έλα τώρα να σε τιμωρήσει ο αγορίνας στη σουφρίτσα :smitten:
Kόβω να μου χορηγεί μετά έξτρα δόση στεντόν η σεξουαλική ψυχίατρος :2funny:

τοποθετούμαι οριστε χωρις πολλα πολλα επιστημονικα. Δεν ξερετε την λαικη ρήση: κωλος κλασμενος, γιατρος χεσμενος.

Δηλαδη ότι είναι αποδειξη υγειας.

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
782
Πόντοι
326
πριν τρια χρονια απο ενα γραφειο που εχει κλεισει τωρα ειχα παρει μια και την ωρα που της εκανα γλυφομουνι ακουστηκε ενας περιεργος ηχος ελεγε αερια απο την σουφρα επειδη φοραγε φουστανι και της εμπαινε αερας  :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: αμεσως εχασα την στυση ,μου πηρε με τα χιλια ζορια ενα τσιμπουκι μιας και δεν μου σηκωνοταν με τιποτα, της τα εδωσα στομα και εφυγε.

Επισκέπτης
askeris:

1) Καταρχάς αφού απάντησες κάτω από εμένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ανάγκη να πατάς το γαμ**νο το κογιότ, υπάρχει και το άλλο το ρημάδι το κουμπί η απάντηση (όπως εγώ τώρα). Γιατί αν γράψω εγώ ολόκληρο κατεβατό, ε κάπου με στραβώνει το κογιότ.......
Εκτός κι αν κάνεις πολλαπλά, εστιαζόμενα όπως το κάνω κατά κόρον στο θρεντ της ωραίας Ελένης.
Πάμε παρακάτω.....

2) Ο καθένας λοιπόν έχει τα γούστα του, ασχέτως "επιστήμης", ο ασθενής ΑΠΑΙΤΕΙ από την ιατρό αυτό. Υπάρχουν και λόγοι που τους γνωρίζει ήδη η ιατρός (δεν αναλύω - δεν είναι του θέματος - δε λέμε τα προσωπικά στη φόρα).

3) Επειδή λοιπόν έχεις αντίθετη άποψη, παραπάνω ρώτησες τι κάνεις αν συμβεί αυτό.........
Mια κι είμαστε τσοντοφόρουμ, έχουν συμβεί και περιστατικά χειρότερα www.bourdela.com/list/discussions/review/id:49211/]εδώ[/b[/URL]] αλλά κι www.bourdela.com/list/discussions/review/id:46721/]εκεί[/b[/URL]] με κοπέλες του χώρου. Η αντίδραση μου ήταν η τσιμουδιά.

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
askeris:

1) Καταρχάς αφού απάντησες κάτω από εμένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ανάγκη να πατάς το γαμ**νο το κογιότ, υπάρχει και το άλλο το ρημάδι το κουμπί η απάντηση (όπως εγώ τώρα). Γιατί αν γράψω εγώ ολόκληρο κατεβατό, ε κάπου με στραβώνει το κογιότ.......
Εκτός κι αν κάνεις πολλαπλά, εστιαζόμενα όπως το κάνω κατά κόρον στο θρεντ της ωραίας Ελένης.
Πάμε παρακάτω.....

2) Ο καθένας λοιπόν έχει τα γούστα του, ασχέτως "επιστήμης", ο ασθενής ΑΠΑΙΤΕΙ από την ιατρό αυτό. Υπάρχουν και λόγοι που τους γνωρίζει ήδη η ιατρός (δεν αναλύω - δεν είναι του θέματος - δε λέμε τα προσωπικά στη φόρα).

3) Επειδή λοιπόν έχεις αντίθετη άποψη, παραπάνω ρώτησες τι κάνεις αν συμβεί αυτό.........
Mια κι είμαστε τσοντοφόρουμ, έχουν συμβεί και περιστατικά χειρότερα www.bourdela.com/list/discussions/review/id:49211/]εδώ[/b[/URL]] αλλά κι www.bourdela.com/list/discussions/review/id:46721/]εκεί[/b[/URL]] με κοπέλες του χώρου. Η αντίδραση μου ήταν η τσιμουδιά.

Ντουνταρα ακου. Η προσκληση είναι να κανουμε αυτό το νημα πιο διασημο και από αυτό της κ. Χατζη. Μονο εμεις οι δυο μπορούμε.

εισαι μεσα?

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
Ντουνταρα ακου. Η προσκληση είναι να κανουμε αυτό το νημα πιο διασημο και από αυτό της κ. Χατζη. Μονο εμεις οι δυο μπορούμε.

εισαι μεσα?

δεν καταλαβα τι είναι το κογιότ το γαμημενο (ή το κλασμενο καλυτερα για το νημα αυτό).

η ερωτηση είναι αν πρεπει να μας πεφτει εάν η παρτενέρ κλασει ή να το προσπερασουμε σαν να μην εγινε? γιατι εάν μας πεσει, θα το καταλαβει ότι αυτή είναι η αιτια.

Επισκέπτης
Κοίταξε σα νεώτερος (ειδικά όταν δεν ξέρεις τον άλλον) καλό είναι λοιπόν να μην πετάς εξυπνάδες. Το αν έχεις πάρει εσύ διδακτορικά, ο άλλος απέναντί σου δεν ξέρεις τι είδους γνώσεις έχει.
Ναι μεν το θρεντ είναι για την αρβάλα, αλλά εδώ μέσα ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ και σε όποιον δεν αρέσει τη βόλτα του.
Ε αφού θα ρωτάς μάθε και τι είναι το κογιότ (quote).
Από την άλλη μεριά, επειδή αναφέρθηκε η Ρεάλ της Μαδρίτης κι έχω στήσει το μελλοντικό ματς, την ενημερώνω και παράλληλα και με τούτο "χαλαρό" θέμα. Και για να σε μάθω και δυο γραμματάκια παραπάνω, επειδή είσαι νέος (μέλος εννοω) όταν πας με κοπέλες διαμετρήματος της Χατζή καλό είναι να ξέρουν τι θες εκ των προτέρων γιατί μετά θα τις κατηγορείς ως φόλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom