Νέα

Κλασιμο στη διαρκεια του πηδηματος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρεσει να κλανει η γκομενα οταν την πηδατε?

• Ναι κι ασυστολα μαλιστα!

Ψήφοι: 30 15,5%
  • Ας κλανει, αλλα μην το παρακανει!

Ψήφοι: 42 21,8%
  • Οχι με τιποτα...

Ψήφοι: 112 58,0%
  • Δεν ξερω....

Ψήφοι: 9 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.542
Πόντοι
4.636
δεν καταλαβα τι είναι το κογιότ το γαμημενο (ή το κλασμενο καλυτερα για το νημα αυτό).

η ερωτηση είναι αν πρεπει να μας πεφτει εάν η παρτενέρ κλασει ή να το προσπερασουμε σαν να μην εγινε? γιατι εάν μας πεσει, θα το καταλαβει ότι αυτή είναι η αιτια.
έμεινες μετεξεταστέος .... :2funny: :2funny: :2funny:

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
Eπαναφέρουμε το παλαιό θέμα :rockon:
Εντάξει εδώ η τύπισσα το παράκανε  :S
Παν κλάσιμον, μέτρον άριστον!

[xvideos]
]

Τι στον μποθτζον έφαγαν και άνοιξε τόσο η ¨βαλβίδα¨  τους;  :S :S :S

Πάντως το βίντεο δίνει απάντηση στο αγωνιώδες ερώτημα του θρεντ

Επισκέπτης
askeris, για να επανέλθουμε στη χαλαρότητα του νήματος, δε μου χρειάζεται να γίνει διάσημο, σιγά τα λάχανα. Αν λοιπόν συμβεί ατύχημα μερέντας, είναι μες το πρόγραμμα ειδικά αν αυτή είναι άσχετη είτε δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής. Εκεί λοιπόν φαίνεται η ανωτερότητα της κάθε κοπέλας. Εγώ σαν τέτοιος τύπος κάνω ότι δεν το βλέπω και αποχωρώ. Δεν υπήρξα τύπος ποτέ που έβρισα ιερόδουλο με άσχημο τρόπο. Τις βλέπω ως στοίχημα.

mr.madam => ξέρω κι εγώ, αυτή τον ξέσκισε, τώρα μπορεί να παίζει και τίποτε soundchop :grin: αλλά αν έχεις όρεξη κοίταξε για την Katja Kassin εκεί.

askeris

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2010
Like
674
Πόντοι
86
askeris, για να επανέλθουμε στη χαλαρότητα του νήματος, δε μου χρειάζεται να γίνει διάσημο, σιγά τα λάχανα. Αν λοιπόν συμβεί ατύχημα μερέντας, είναι μες το πρόγραμμα ειδικά αν αυτή είναι άσχετη είτε δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής. Εκεί λοιπόν φαίνεται η ανωτερότητα της κάθε κοπέλας. Εγώ σαν τέτοιος τύπος κάνω ότι δεν το βλέπω και αποχωρώ. Δεν υπήρξα τύπος ποτέ που έβρισα ιερόδουλο με άσχημο τρόπο. Τις βλέπω ως στοίχημα.

mr.madam => ξέρω κι εγώ, αυτή τον ξέσκισε, τώρα μπορεί να παίζει και τίποτε soundchop :grin: αλλά αν έχεις όρεξη κοίταξε για την Katja Kassin εκεί.

Οι μερεντα κατά τη διαρκεια είναι άλλο θεμα. βεβαια το κλασιμο μπορει να συνοδευεται και με μερεντα. Ανθρωπινα πραγματα.
H

Επισκέπτης
Ιn Helen Xatzi we trust :rockon:
Ώρα να αποχωρήσουμε για μελέτη. Ενα από τα δοκιμαστικά στοιχήματα, υπήρξαν και πολλαπλάσια :grin:

Συνημμένα

• Untitled.png
    Untitled.png
    262,5 KB · Εμφανίσεις: 40

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Ρε ντουντα,ειναι τοσο καλή η ελενιτσα τελικα?εχεις πάρει???Αμα ειναι να ριξω κι εγω κανα δελτίο

Επισκέπτης
Εδώ αγαπητέ μια κι είναι χαβαλές το θέμα, επιτρέπουμε λίγο σπαμ - άντε εκτός θέματος (αλλά όχι κούτσουρα - με κάνουν θεριό - το έγραψα γιατί το επαναλαμβάνω), απαντώ:

1) Δεν έχω πάρει την Ελένη ακόμη - αλλά έχει κλείσει η δουλειά - εγώ δεν την πιέζω για τη χρονική στιγμή.
2) Υπάρχει άφθονη πάρλα στο θέμα της και όπως μπορείς να δεις, αλλά και γενικά μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Η κοπέλα σε πληροφορώ ότι απαντάει (στο μέτρο του εφικτού - ασχολείται με τόσους μαντραχαλαίους όχι μόνο εδώ αλλά και σε λοιπά μέσα). Αφενός δείχνει ενδιαφέρον, αφετέρου προτείνει. Προφανώς δεν αναφέρω δημόσια τι συζητάμε.
3) Φωτογραφίες μπορείς να δεις στο νήμα της, κριτικές διαβάζεις, ο anon είναι μόνιμος χορηγός της :grin: ε όταν υπάρχουν αρκετές θετικές απόψεις (η πλειοψηφία) αυτό σε κάνει να είσαι περισσότερο αισιόδοξος.

Πάντως θα πρότεινα αν όντως ενδιαφέρεσαι να αρχίσεις το μπλα - μπλα μαζί της. Για μένα (το έγραψα και πριν) το να είναι πλήρως ενημερώμενη για τι σόι άτομο έχει να αντιμετωπίσει, ε με την τόση εμπειρία της θα είναι παιχνιδάκι. Για ποιο λόγο να κρυφθώ πίσω από το πληκτρολόγιο όταν τη συναντήσω, ορισμένοι δε λένε καν τα ονόματά τους.

Αυτές είναι οι απόψεις μου, χωρίς να σημαίνει ότι θα συμφωνήσεις σε όλα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
:2funny: :2funny: :2funny:Ο κογιότ ειναι η παραθεση???τωρα διαβασα πιο πισω,α ρε τυπε...κι εμενα με ενοχλεί το να μπαινω σε ολα τα thread και να βλεπω το πηγαδι και τα κουτσουρα.Καπου εχει ξεφυγει το πραμα και πρεπει να το τρωμε κυριολεκτικα στη μαπα συνεχεια.Θα ήθελα να ανοίξω ενα τοπικ και μια ψηφοφορια,ποσα μελη θελουν να μπαναριστει,όποιος σπαμαρει συνεχεια με αυτες τις φωτογραφίες.
Στο θεμα της Ελενάρας τώρα...αν πραγματικα η κοπέλα αυτη ασχολειται τοσο πολυ με την ντουντα μας,οσο με το thread της,τότε θα παω κι εγω να δοκιμασω.Απο πλευρας εμφανισης ειναι κομπλέ για μενα,με το vfm σκαλώνω.

Επισκέπτης
E μα αυτό λέμε ρε αδερφέ γράφεις κάτω από εμένα και πάτησες απάντηση, κάντε βρε χρήση του κουμπιού αυτού περισσότερο και σκέψου και πόσο με εκνευρίζει όταν βλέπω να πατάει ο άλλος quote σε ολόκληρο το σχόλιο δίχως να πατήσει ένα γαμίδι backspace να κόψει το κείμενο για να εστιάσει και την προσοχή.
Και πόσο μάλλον εγώ που έχω και συγκεκριμένο τρόπο γραφής, δεν αναφέρομαι για τα μακροσκελή σχόλια, αλλά αρκετές φορές κάνω πολλαπλές παραθέσεις. Ε όταν πατάς κογιότ και κλάνεις ασύστολα το θρεντ μεγαλώνει γρήγορα και άντε να είσαι και με κανένα κινητό μικρής σχετικά οθόνης να κάνεις συνεχώς scroll :headbang:
Τώρα για το αν αξίζει η Ελένη τα χρήματα της, εγώ θα σε παραπέμψω στα πόσα έδωσα στις δύο τελευταίες μου κριτικές για να τελειώσω μια φορά. Αν εγώ θέλω ακάπ πίπα και σούφρα πρέπει να σκάσω 100Ε τη φορά. Και η πίπα δεν έχει τελειωτικό (σπάνια με άφηναν). Φιλιά κι αυτά σπανίζει να στα κάνει εδώ η γκόμενα (μιλάμε για Καλαμάτα), άρα με βάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ελένη είναι μια αρκετά δελεαστική πρόταση. Συν τοις άλλοις, ως Ελληνίδα με κάνει να τη θέλω περισσότερο γιατί έχω την τάση να φλυαρίζω....
Ε τι να σου πει η ρωσσίδα και η καθεμία, εδώ τις βασικές προτάσεις δεν ξέρουν κάμποσες. Τέλος σαν τοπικιστής αφού δεν υπάρχουν αρκετές ελληνίδες στο επάγγελμα, ε θα την προτιμήσω από μια ξένη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom