Νέα

Κλασιμο στη διαρκεια του πηδηματος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρεσει να κλανει η γκομενα οταν την πηδατε?

• Ναι κι ασυστολα μαλιστα!

Ψήφοι: 30 15,5%
  • Ας κλανει, αλλα μην το παρακανει!

Ψήφοι: 42 21,8%
  • Οχι με τιποτα...

Ψήφοι: 112 58,0%
  • Δεν ξερω....

Ψήφοι: 9 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    193

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Ειχα φαει ρεβυθια, παω σε ντελο, μπαινω δωματιο και με το που σκαει η τανα μεσα αφήνω μια εδαφου αερος  :badair:
Τύποι τρελη μποχα.. η τανα επαγγελματιας ολως ξεκινησε τη πιπα σα να μη συμβαινει τπτ, αφου απορουσα πως μπορει;  :grin:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Ειχα φαει ρεβυθια, παω σε ντελο, μπαινω δωματιο και με το που σκαει η τανα μεσα αφήνω μια εδαφου αερος  :badair:
Τύποι τρελη μποχα.. η τανα επαγγελματιας ολως ξεκινησε τη πιπα σα να μη συμβαινει τπτ, αφου απορουσα πως μπορει;  :grin:

Εκεί δικαιολόγησε μαν! Πληρώνεις για να γαμήσεις και εννοείτε θα κλάσεις άμα λάχει και 2-3 φορές  :rockon:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.558
Πόντοι
33.818

Δοντάκι ένιωσες στην πίπα ή της έπεσαν;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Μουνοκλανι σας εχει τυχει;Στην πατρα οταν ημουνα φανταρος πηγα σε ενα μπουρδελο να ριξω εναν,κι επεσα σε μια θειτσα (τωρα λεγονται milf) που το μουνι της ειχε αισθηση πηγαδιου.Οταν την εβαλα στα 4,αμολαει μια δυνατη και μου λεει απο το μουνι αερας ητανε μην νομιζεις οτι σ' εκλασα!Κατουρηθηκα στα γελια μιλαμε,δεν ξερω πως συνεχισα,αλλα τελικα καταφερα και την εχυσα.Αν δεν ημουνα εμπλοκη κανα μηνα βεβαια,ουτε θα μου σηκονοτανε.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Δοντάκι ένιωσες στην πίπα ή της έπεσαν;

:2funny:  Τυπε τετοιο επαγγελματισμο δε το περιμενα ποτε, ουδεμια αντιδραση απ τη τανα, προς στιγμη σκεφτηκα οτι μαλλον δεν ειχε οσφρηση

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Μουνοκλανι σας εχει τυχει;Στην πατρα οταν ημουνα φανταρος πηγα σε ενα μπουρδελο να ριξω εναν,κι επεσα σε μια θειτσα (τωρα λεγονται milf) που το μουνι της ειχε αισθηση πηγαδιου.Οταν την εβαλα στα 4,αμολαει μια δυνατη και μου λεει απο το μουνι αερας ητανε μην νομιζεις οτι σ' εκλασα!Κατουρηθηκα στα γελια μιλαμε,δεν ξερω πως συνεχισα,αλλα τελικα καταφερα και την εχυσα.Αν δεν ημουνα εμπλοκη κανα μηνα βεβαια,ουτε θα μου σηκονοτανε.

Απειρες φορες μου χει τυχη μουνοκλανι απο τανα..  :rockon:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Και...δε σε χαλασε;τι αντιδραση ειχε η τυπισσα;

Ενα στανταρακι μου στη Φυλης η Μαγια, Ρουμανα πιπινοκαυλιτσα με κωλι για πολυυυυ γαμησι, οταν τη γαμαγα και το μουνι της εκλανε ως συνηθως, σπαζωταν και ελεγε οτι αυτο την εκνευριζει παρα πολυ, αλλα εγω σα ρομαντικο αγορι που ειμαι της ελεγα "δε πειραζει μωρακι, απλα μπαινει αερας και κλάνει το μουνακι σου"   :'(  :2funny:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796

Συνημμένα

• merenda_620.jpg
    merenda_620.jpg
    37,2 KB · Εμφανίσεις: 22

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
564
Πόντοι
96
:2funny: :2funny:

Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
0
μου εχει τυχει απο το μουνι να κλασει οταν την σφυροκοπουσα αρκετη ωρα στα 4

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
13.044
Πόντοι
3.506
[xvideos]
[/xvideos]

:badair:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.374
Πόντοι
3.506
Μουνοκλανι σας εχει τυχει;

Με μια λυσσάρα milf που έχω σχέση αυτό το καιρό, πολύ συχνά. Ειδικά όταν τη ξεπατώνω ανάσκελα πάνω στο τραπέζι της τραπεζαρίας, με τα πόδια της στους ώμους μου.

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Μου είχε τύχει να μπει αέρας στο νιμού, το λεγόμενο κουφινγκ.

Αλλά, έχει τύχει να κλάσω το πρώην μου όταν με έγλειφε. Κανονικό κλάσιμο όμως.  :boobies:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μου είχε τύχει να μπει αέρας στο νιμού, το λεγόμενο κουφινγκ.

Αλλά, έχει τύχει να κλάσω το πρώην μου όταν με έγλειφε. Κανονικό κλάσιμο όμως.  :boobies:

σου εγλυφε την κωλοτρυπιδα κ τον εκλασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom