Νέα

Κλασική μουσική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rascal26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 569
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εκπληκτικος gershwin

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι δυο μεγαλοι μου ερωτες......

Επισκέπτης
...Δοξα τω θεω...καπου που δεν τσακωνομαστε!Αντε,βρε παιδια...εσεις που το κατεχετε,βαλτε και τον αλλο πολο του Βολφγκανγκ!Αν ηξερα,θα εβαζα και φωτο απο τα σπιτια του,στο Σαλτσμπουργκ και στη Βιεννη!Αλλα ντεν ξερει να ποσταρει φωτο,καρντια μου! :headbang: :headbang: :headbang:

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Appassionata 1.Allegro assai                                                              [youtube=425,350]klwk1I-m1bk&feature=related[/youtube]

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
...Δοξα τω θεω...καπου που δεν τσακωνομαστε!Αντε,βρε παιδια...εσεις που το κατεχετε,βαλτε και τον αλλο πολο του Βολφγκανγκ!Αν ηξερα,θα εβαζα και φωτο απο τα σπιτια του,στο Σαλτσμπουργκ και στη Βιεννη!Αλλα ντεν ξερει να ποσταρει φωτο,καρντια μου! :headbang: :headbang: :headbang:
Πατα το προσθετες επιλογες---->αναζητηση-------->και μετα ψαχνεις απο τον σκληρο σου και ετοιμος.
Εκτος αν ξερεις και βαριεσαι :grin:

Επισκέπτης
Πατα το προσθετες επιλογες---->αναζητηση-------->και μετα ψαχνεις απο τον σκληρο σου και ετοιμος.
Εκτος αν ξερεις και βαριεσαι :grin:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δεν κανω πλακα... :helpplea:και ποιος σου ειπε,μικρε και ανοητε, :uglystupid:οτι εχω μουσικη στον σκληρο μου???Απ'τον τροπο που γραφω,δεν διακρινεις οτι ειμαι,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid::headbang:ΑΝΤΕ ...φουγκα στα μουτρα σου!!!Υ.Γ Οι μονες φωτο που εχω...ειναι απο την πιστα στις Σερρες!ΑΣΧΕΤΕΣ

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δεν κανω πλακα... :helpplea:και ποιος σου ειπε,μικρε και ανοητε, :uglystupid:οτι εχω μουσικη στον σκληρο μου???Απ'τον τροπο που γραφω,δεν διακρινεις οτι ειμαι,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ???  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid::headbang:ΑΝΤΕ ...φουγκα στα μουτρα σου!!!Υ.Γ Οι μονες φωτο που εχω...ειναι απο την πιστα στις Σερρες!ΑΣΧΕΤΕΣ
Σιγά που θα πήγαινες εσύ να ποστάρεις κάπου και δε θα νευρίαζες Waldorf, αχ, βράζει το νεανικό αίμα, βράζει! :2funny:

Επισκέπτης
Statler,το υπογλωσσιο σου,και στο νημα σου!Κωλογερε!Και για να μην ξεχνιομαστε...μου την δινει που με προλαβαν,παλι!!! :headbang: :headbang: :headbang:ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ...IMPROPTU KAI POLONAISEΔικος μου κολλητος,ητο ο Φρειδερικος!!!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Τρομερη σκηνη απο την ταινια "Οπιανιστας"                                                  [youtube=425,350]RkUVb1AJbSM&feature=related[/youtube]

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Ανιστορητε,ητο απλως...ο δασκαλος μου!!!Μοσχοβολας!!!Σου αλλαξαν την φορμολη???

URL]]

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τρομερη σκηνη απο την ταινια "Οπιανιστας"                                                  [youtube=425,350]RkUVb1AJbSM&feature=related[/youtube]

εκπληκτικη σκηνη αν και μενα με εκφραζει περισσοτερο το τελευταιο εναμιση λεπτο απο εδω

[youtube=425,350]QjuPZyMG4_k[/youtube]

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Αν μπορεί να διαφωτίσει κάποιος φίλος. Παρέλαβα από amazon κάποια cd κλασσικής μουσικής κάνένα παράπονο κι από ποιότητα και οι εκτελέσεις ήταν αυτές που όντως είχα επιλέξει....αλλά οι παραγγελίες μου ήταν της DECCA αυτά που έλαβα είχαν το λογότυπο της DECCA αλλά αντί για DECCA έγραφε LONDON.Επίσης στο δισκάκι έγραφε DECCA.....Σας μπέρδεψα λίγο, μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς να βγάλουμε άκρη.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.065
Πόντοι
1.206
για να περασουμε σε σοπρανο,τετοια μαγευτικη φωνη δεν εχω ξανακουσει!NATALIE DESSAY
[youtube=425,350]bmYRQWYlDbM[/youtube]

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
L.v.Beethoven-"kreutzer"                                                                  [youtube=425,350]X_y76vjSKAM[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom