AΜΕ!δε σε διορθωσα καλε........απλα εκανα ενα πλανο προχειρως για να εχουμε υποψην μας πεντε πραγματα......λες να το εμπλουτισω και με συνθετες ανα περιοδο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλασική μουσική
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rascal26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 569
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Η αγαπημενη μου σονατα...
Ο τυπος ηταν κλαρινετιστας και φαινεταιεκπληκτικος gershwin
Επισκέπτης
...Δοξα τω θεω...καπου που δεν τσακωνομαστε!Αντε,βρε παιδια...εσεις που το κατεχετε,βαλτε και τον αλλο πολο του Βολφγκανγκ!Αν ηξερα,θα εβαζα και φωτο απο τα σπιτια του,στο Σαλτσμπουργκ και στη Βιεννη!Αλλα ντεν ξερει να ποσταρει φωτο,καρντια μου!
Πατα το προσθετες επιλογες---->αναζητηση-------->και μετα ψαχνεις απο τον σκληρο σου και ετοιμος....Δοξα τω θεω...καπου που δεν τσακωνομαστε!Αντε,βρε παιδια...εσεις που το κατεχετε,βαλτε και τον αλλο πολο του Βολφγκανγκ!Αν ηξερα,θα εβαζα και φωτο απο τα σπιτια του,στο Σαλτσμπουργκ και στη Βιεννη!Αλλα ντεν ξερει να ποσταρει φωτο,καρντια μου!
Εκτος αν ξερεις και βαριεσαι
Επισκέπτης
ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δεν κανω πλακα... και ποιος σου ειπε,μικρε και ανοητε, οτι εχω μουσικη στον σκληρο μου???Απ'τον τροπο που γραφω,δεν διακρινεις οτι ειμαι,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ??? ΑΝΤΕ ...φουγκα στα μουτρα σου!!!Υ.Γ Οι μονες φωτο που εχω...ειναι απο την πιστα στις Σερρες!ΑΣΧΕΤΕΣΠατα το προσθετες επιλογες---->αναζητηση-------->και μετα ψαχνεις απο τον σκληρο σου και ετοιμος.
Εκτος αν ξερεις και βαριεσαι
Σιγά που θα πήγαινες εσύ να ποστάρεις κάπου και δε θα νευρίαζες Waldorf, αχ, βράζει το νεανικό αίμα, βράζει!ΔΕΝ ΞΕΡΩ και δεν κανω πλακα... και ποιος σου ειπε,μικρε και ανοητε, οτι εχω μουσικη στον σκληρο μου???Απ'τον τροπο που γραφω,δεν διακρινεις οτι ειμαι,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ??? ΑΝΤΕ ...φουγκα στα μουτρα σου!!!Υ.Γ Οι μονες φωτο που εχω...ειναι απο την πιστα στις Σερρες!ΑΣΧΕΤΕΣ
Επισκέπτης
Statler,το υπογλωσσιο σου,και στο νημα σου!Κωλογερε!Και για να μην ξεχνιομαστε...μου την δινει που με προλαβαν,παλι!!! ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ...IMPROPTU KAI POLONAISEΔικος μου κολλητος,ητο ο Φρειδερικος!!!
Φυσικά, αφού υπήρξατε συμμαθητέςΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ...IMPROPTU KAI POLONAISEΔικος μου κολλητος,ητο ο Φρειδερικος!!!
Επισκέπτης
Ανιστορητε,ητο απλως...ο δασκαλος μου!!!Μοσχοβολας!!!Σου αλλαξαν την φορμολη???Φυσικά, αφού υπήρξατε συμμαθητές
Ανιστορητε,ητο απλως...ο δασκαλος μου!!!Μοσχοβολας!!!Σου αλλαξαν την φορμολη???
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τρομερη σκηνη απο την ταινια "Οπιανιστας" [youtube=425,350]RkUVb1AJbSM&feature=related[/youtube]
εκπληκτικη σκηνη αν και μενα με εκφραζει περισσοτερο το τελευταιο εναμιση λεπτο απο εδω
[youtube=425,350]QjuPZyMG4_k[/youtube]
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Με προλαβες.εκπληκτικη σκηνη αν και μενα με εκφραζει περισσοτερο το τελευταιο εναμιση λεπτο απο εδω
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Αν μπορεί να διαφωτίσει κάποιος φίλος. Παρέλαβα από amazon κάποια cd κλασσικής μουσικής κάνένα παράπονο κι από ποιότητα και οι εκτελέσεις ήταν αυτές που όντως είχα επιλέξει....αλλά οι παραγγελίες μου ήταν της DECCA αυτά που έλαβα είχαν το λογότυπο της DECCA αλλά αντί για DECCA έγραφε LONDON.Επίσης στο δισκάκι έγραφε DECCA.....Σας μπέρδεψα λίγο, μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς να βγάλουμε άκρη.