Επισκέπτης
Εδω μαθαιναμε,παιδακια Ρομα,ρε φιλαρακι...εσενα δεν θα μαθουμε???Γεια σου,ρε ΒΟΘΡΟΥΛΗ!! ;)!!πεδια θα με μαθετε και μενα κλασικι θελο να αποκιμαμε εφκολα το βραδι
Εδω μαθαιναμε,παιδακια Ρομα,ρε φιλαρακι...εσενα δεν θα μαθουμε???Γεια σου,ρε ΒΟΘΡΟΥΛΗ!! ;)!!πεδια θα με μαθετε και μενα κλασικι θελο να αποκιμαμε εφκολα το βραδι
Kαλησπερα σ'ολους!Ακουσα μια διαφημιση,που ανεφερε κατι,για μια συναυλια τεσσαρων εγχορδων,στο θεατρο Badminton,στις δωδεκα και δεκατρεις του μηνα!Τιτλοφορειται,Ανκορ η ενκορντ η ... κατι τετοιο , τελος παντων!Αν καποιος, μαθει κατι και ενημερωσει...θα του το χρωσταω χαρη(πως θα την ξεπληρωσω,δεν ξερω)Ευχαριστω!Υ.Γ. ...δικιο εχεις,talladmirer... :'(και πρωτη Μαρτη γεννηθηκε!Μεγας ο Φρειδερικος!Μεγας!
Εξοχωτατε,ας ακουσουμε τι εχουν να μας πουν,και κατοπιν εορτης...οι κριτικες!Πρωτη φορα,μωρε,θα φαμε φολα???Ε...τωρα...μην με φερνετε σε δυσκολη θεση!Με τετοιο υποστηρικτη... θα εγκαθιδρυθει <<ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΣΜΟΣ>> Υ.Γ. Αληθεια ειναι,οτι ακουσα (φευγαλεα)την διαφημιση απο τον Κωνσταντινο Τζουμα,του οποιου το γουστο και την κριση εμπιστευομαι! Ειλικρινα,ευχαριστω για την ενημερωση!Αααα.
Με απογοητεύεις και θα σταματήσω την εκστρατεία υποστήριξης σου για πρώτο καμάκι.
Εγώ νόμιζα ότι έλεγες για την συναυλία του Kronos Quartet στο Παλλάς.
Αντίθετα εσύ μιλάς για αυτούς:
www.ticketnet.gr/quatuor.html]Le Quatuor![/url]
τους οποίους δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται για πολύ μπαλαφαρία.
Ο νορβηγός Grieg και το πρωινό ξύπνημα της φύσης.
qAMLCDnCLzs]www.youtube.com/watch?v=qAMLCDnCLzs[/url[/MEDIA]]