ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε βγηκε 2017 χωρις ψηφοφορια αυτο αποτελει συνταγματικη εκτροπη :S :S :Sτυπε οι αδερφες εχουν πιασει ολα τα ποστα του μπου :S :S :S
τυπε βγηκε 2017 χωρις ψηφοφορια αυτο αποτελει συνταγματικη εκτροπη :S :S :Sτυπε οι αδερφες εχουν πιασει ολα τα ποστα του μπου :S :S :S
τυπε βγηκε 2017 χωρις ψηφοφορια αυτο αποτελει συνταγματικη εκτροπη :S :S :S
ENDURO ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΛΑΣτυπε η υποψηφιοτητα του λιλα ειναι εκτος συναγωνισμου,και σαρωνει τα βραβεια
ENDURO ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΗΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΛΑΣ
τυπε ο λιλας η εκλασε μεντες με το τραμπουκισμα που εφαγε σημερα :S :S :S
η αυτη την ωρα κανει μαλακιες φωτο στο κινητο :S :S :S
οποιο και να ειναι απο τα δυο το γελιο θα συνεχιστει
το να ρουφας κλανιδια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις αυτης της ζωης!!
Τύπε ειναι σαν το ήλιο αν πας να μιλήσεις μετα;το να ρουφας κλανιδια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις αυτης της ζωης!!
Φιλε αμα εισουν γυναικα ευχαριστωσ εμανα μα ρεσει να μου περνουν γλυφοκωλι οι γυναικεσ και να τισ κλανω στη μαπα!!!!το να ρουφας κλανιδια ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απολαυσεις αυτης της ζωης!!
μα γιατι κολλας;; γλωσσα εχει ο αντρας γλωσσα εχει και η γυναικα. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΚΛΑΣΕΙΣ!!Φιλε αμα εισουν γυναικα ευχαριστωσ εμανα μα ρεσει να μου περνουν γλυφοκωλι οι γυναικεσ και να τισ κλανω στη μαπα!!!!
Είσαι πολυκλασμένος τύπισσα ;μα γιατι κολλας;; γλωσσα εχει ο αντρας γλωσσα εχει και η γυναικα. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΚΛΑΣΕΙΣ!!
φυσικα και μην με λες τυπισσα. αντρακλας ειμαι. μια χαρα φυσιολογικος γκει αντραςΕίσαι πολυκλασμένος τύπισσα ;
Ναι έχεις δίκιο,αντρακλας!!!φυσικα και μην με λες τυπισσα. αντρακλας ειμαι. μια χαρα φυσιολογικος γκει αντρας
φυσικα και μην με λες τυπισσα. αντρακλας ειμαι. μια χαρα φυσιολογικος γκει αντρας
κλανιόλα και εσύ;κλασε και την μαπα του dude33 να μην σου τα πρηζει φιλε