Νέα

Κλαίρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ArisNik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αυτή είναι η ίδια Κλαίρη που δούλευε παλαιότερα, Αχαρνών (κοντά στον Αγιο Νικόλαο) και μετέπειτα Βουλιαγμένης 83? Ξανθά μαλλιά, μπούκλες, 40-45, με σχετικά μεγάλο βυζί. Μιλάει κάπως βραχνιασμένα. Για αυτή λέτε? Που δουλεύει τώρα?

Στην Πατρα !!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Γνώρισα την Κλαίρη όταν ήμουν 36 χρονών κι αυτή 28. Τότε έκανε βίζιτες. Έγινα τακτικός πελάτης της και περάσαμε στιγμές υπέροχες. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος που δεν συνέχισα ένα δεσμό μαζί της όταν μου πρότεινε να αποσυρθεί από τη δουλειά. Βέβαια Κλαίρη ήταν το... καλλιτεχνικό της, αν και το πραγματικό της πάλι από Κ άρχιζε. Ας είναι καλά όπου είναι.
Φιλικα αλλα συναισθηματισμοι και ερωτες σε επαγγελματιες που πιπωνουν 4000 ατομα ετησιως και κονομανε αφορολογητα γυρω στα 90.000 ?και ανω δεν νομιζω οτι εχουν θεση.Πηδηξτε-σκουπιστε-τελειωσατε(ή κανα 2ο συνεχομενο ''μανικι'')

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φιλικα αλλα συναισθηματισμοι και ερωτες σε επαγγελματιες που πιπωνουν 4000 ατομα ετησιως και κονομανε αφορολογητα γυρω στα 90.000 ?και ανω δεν νομιζω οτι εχουν θεση.Πηδηξτε-σκουπιστε-τελειωσατε(ή κανα 2ο συνεχομενο ''μανικι'')

Προφανως δν γνωριζεις την Κλαιρη... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
πολυ πιθανο να ειναι αυτη.....αλ λά οπως την ειδα και ακουσα την φωνη της οταν βγηκε στο σαλονι και χαιρετησε σκεφτηκα μηπως ειναι εγχειρησμενο τρανσεξουαλ; .......ειναι;
προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου.

Και εγώ φίλε αυτή την εντύπωση είχα πάντα αλλα θα σε γελάσω...!
Όντως το όνομα της αρχίζει απο Κ που είπε ο nelson, την γνώριζα αρκετά καλά και εγώ μπορώ να πώ.
Είναι γαμώ τα παιδιά σαν χαρακτήρας και σε κάνει να νοιώθεις λές και μιλάς με φίλη σου που την γνωρίζεις χρόνια και ετοιμάζεσε να την πηδήξεις!
Απο εμφάνιση της βάζω 2/10 .. δυστηχώς δεν την γνώρισα όταν ήταν νέα και όλοι λένε πως ήταν πάρα πολύ καλή (φαίνετε κι'όλας λόγο χαρακτηριστικών)!

Το ποιό πιθανό είναι να την βρείτε στο άλλο μπουρδέλο που έχει στην Λιωσίων αλλά δεν ξέρω το νούμερο !..

Αυτή όταν τη γαμάς σου έρχεται να γελάσεις παρά να καυλώσεις.
Αφού σου λέει:
«ετς μωρόμ, ετς! Ετς καύλαμ ετς!»

Σ'αρέσει καυλάρα μου? έ? σ'αρέσει? πες μου οτι σ'αρέσειιιιιιιιι  :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αυτή η Κλαίρη, αν είναι όντως το ίδιο πρόσωπο για το οποίο μιλάμε, είχε δώσει και μια συνέντευξη στο PLAYBOY (νομίζω φθινόπωρο 2001) σε μια έρευνα που έκανε το περιοδικό για τα μπουρδέλα. Τότε αυτή δούλευε Αχαρνών, στον Αγιο Νικόλαο κοντά. Μπορώ να πω ο δημοσιογράφος την παρουσιάζε αρκετά καλή. Αυτά προς ενημέρωση...

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Tελικά Η Κλαίρη από την Βουλιαγμένης 83 δουλεύει η σταμάτησε ? Και αν δουλεύει πού.
Ας δώσει κάποιος μια σαφή απάντηση

Επισκέπτης
το βουλιαγμενης 83 εκλεισε γιατι ο σπιτονοικοκυρης καταδικαστηκε για μαστροποια!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πάντως, το κινητό της είναι κλειστό. Αν κανείς μάθει περισσότερα ας ενημερώσει. Δε νόμιζω να σταμάτησε. Εχει στάνταρ πελατεία αυτή...

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Πάντως σήμερα στο Εθνος έχει ξαναμπεί η αγγελία για Βουλιαγμένης 83 αλλά δεν αναφέρει ονομα Κλαίρη όπως παλιά

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0

Δεν έχεις άδικο, απλά έτυχε να συμβεί. Όσο για τα αφορολόγητα, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα ζηλεύω, όπως όλοι οι τακτικοί αιμοδότες του ελληνικού κράτους (φορολογούμενοι).

Επισκέπτης
Η συγκεκριμενη γκομενα πριν 18 χρονια ηταν μουναρος

interior69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον παιδια....ι κλαιρη (κατερινα ) εχει νομιζω κ χωρο στο κολωνακι.......το τηλ της

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Θυμίζω απ' τους κανόνες:
Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Θυμίζω απ' τους κανόνες:
Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website

Σε προλαβα  :grin: :2funny: :rockon:

interior69

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σορρυ φιλε....απλα ειδα κ πιο πριν κ λεω οκ ειναι ελευθερα....ε αν το θελει καποιος ας επικοινωνησει...αν ισχυει κιολας

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Δώστε καμιά λεπτομέρεια.. διεύθυνση πχ. !!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φίλε interior69 μπορείς να μου δώσεις το τηλ της Κλαίρης με pm? Ευχαριστώ

Dennisath