You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KISMET: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 229
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
κλεφτη! :o >
Επισκέπτης
Ντροπή σου ρε κουραδοκεφτέ.....τι μαλακίες φώτο πας και βάζεις...ειλικρινά σιχαίνομαι τέτοιους μαλάκες που φτιάχνουν "χιουμοριστικές" φώτο πολιτικών,δημοσιογράφων και γω δε ξέρω τι σκατά τι;
Εσένα ποιο είναι το ειδωλό σου είπαμε;;; Το χάπατο ο Ελύτης;;; Ή το απολίθωμα ο Πλάτωνας; ;)
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Είσαι αδύναμος να συλλογιστείς τα στοιχειώδη, καλείσαι ηλίθιος και ως τέτοιος λογίζεται.Ντροπή σου ρε κουραδοκεφτέ.....τι μαλακίες φώτο πας και βάζεις...ειλικρινά σιχαίνομαι τέτοιους μαλάκες που φτιάχνουν "χιουμοριστικές" φώτο πολιτικών,δημοσιογράφων και γω δε ξέρω τι σκατά τι;
Εσένα ποιο είναι το ειδωλό σου είπαμε;;; Το χάπατο ο Ελύτης;;; Ή το απολίθωμα ο Πλάτωνας; ;)
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
για το όνομα?κλεφτη! :o >
Επισκέπτης
Είσαι αδύναμος να συλλογιστείς τα στοιχειώδη, καλείσαι ηλίθιος και ως τέτοιος λογίζεται.
Ηλίθιος γιατί;
Επείδη έβγαλα απολίθωμα τον Πλάτωνα που ανήκει στο παρελθόν;
Σε πληροφορώ ότι όλοι αυτοί οι Πλάτωνες,οι Σκράτηδες,οι Περικλήδες και όλοι οι αρχαίοι,ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...απλά επειδή τότε οι άνθρωποι ήταν ηλίθιοι,τους είχαν ψηλά ;)
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας είναι ευπρόσδεκτο. Αλλιώς, θα σε παρακαλούσα να περιφέρεις αλλού την κομπλεξική εγκεφαλική σαυ ανεπάρκεια και το φασιστικό μένος που κουβαλάς μέσα σου για κάθε τι ελληνικό.Ηλίθιος γιατί;
Επείδη έβγαλα απολίθωμα τον Πλάτωνα που ανήκει στο παρελθόν;
Σε πληροφορώ ότι όλοι αυτοί οι Πλάτωνες,οι Σκράτηδες,οι Περικλήδες και όλοι οι αρχαίοι,ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΝΤΕΛΩΣ...απλά επειδή τότε οι άνθρωποι ήταν ηλίθιοι,τους είχαν ψηλά ;)
Επισκέπτης
Αν έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας είναι ευπρόσδεκτο. Αλλιώς, θα σε παρακαλούσα να περιφέρεις αλλού την κομπλεξική εγκεφαλική σαυ ανεπάρκεια και το φασιστικό μένος που κουβαλάς μέσα σου για κάθε τι ελληνικό.
Ο κομπλεξικός είσαι εσύ που παρουσιάζεις τον Παπανδρέου ως Πίθηκο,τον Ευαγγελάτο,ως Εβραίο,κτλ
Αυτό που καταλαβαίνω,είναι ότι είσαι ζηλιάρης όπως και ο άλλος ο πούστης που έφτιαξε τη φώτο,που αυτοί τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας ενώ εσύ παραμένεις ένας άσημος μαλάκας επαναστάτης και ρατσιστής του κώλου.
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Στύψε το μυαλό σου, γράψε-δες κάτι εποικοδομητικό, είσαι ένας από τους φελλούς της σημερινής Ελλάδας. Δεν μπορεί κάποιο υγιές κύτταρο σου θα έχει σωθεί, πούστικη κιθάρα.Ο κομπλεξικός είσαι εσύ που παρουσιάζεις τον Παπανδρέου ως Πίθηκο,τον Ευαγγελάτο,ως Εβραίο,κτλ
Αυτό που καταλαβαίνω,είναι ότι είσαι ζηλιάρης όπως και ο άλλος ο πούστης που έφτιαξε τη φώτο,που αυτοί τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας ενώ εσύ παραμένεις ένας άσημος μαλάκας επαναστάτης και ρατσιστής του κώλου.
τό νά είσαι μέχρι τά 60 καί νά παρακολουθείς τό κισμετ γιά μένα προσωπικά είναι έμπρακτη απόδειξη τού επιπέδου τού μέσου έλληνα πού δέν χάνει μπιτ βραδερ κλπ....
δηλαδή κατιναριά....
φυσικά τό ίδιο ισχύει καί γιά τούς φίλους μας τούρκους....
φυσικά υπάρχουν καί στήν τουρκία σοβαροί άνθρωποι όπως καί εδώ μέ κάποιο πνευματικό επίπεδο..
΄μεγαλύτερη μαλακία από τό νά μήν διδάσκοντε καί τά τούρκικα στά σχολεία δέν έχω ξανακούσει...
όπως έχω γράψει ποιο παλιά στήν τουρκία υπάρχει φιλελληνικό λόμπυ καί στά 2 κόμματα εξουσίας καί ακόμη στό στρατό μειοψηφικά όμως...
πού επιθυμούν πραγματικά φιλικές σχέσεις μέ τήν ελλάδα...
καί φυσικά είναι ποιο έντονο στόν καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο καί γενικά σέ μορφωμένους ανθρώπους ανεξαρτήτως εάν είναι ισλαμιστές..
τό έχω ζήσει έντονα στήν τουρκία καί ας έχω κατηγορηθεί γιά υπερεθνικισμό στό σαιτ..
δηλαδή κατιναριά....
φυσικά τό ίδιο ισχύει καί γιά τούς φίλους μας τούρκους....
φυσικά υπάρχουν καί στήν τουρκία σοβαροί άνθρωποι όπως καί εδώ μέ κάποιο πνευματικό επίπεδο..
΄μεγαλύτερη μαλακία από τό νά μήν διδάσκοντε καί τά τούρκικα στά σχολεία δέν έχω ξανακούσει...
όπως έχω γράψει ποιο παλιά στήν τουρκία υπάρχει φιλελληνικό λόμπυ καί στά 2 κόμματα εξουσίας καί ακόμη στό στρατό μειοψηφικά όμως...
πού επιθυμούν πραγματικά φιλικές σχέσεις μέ τήν ελλάδα...
καί φυσικά είναι ποιο έντονο στόν καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο καί γενικά σέ μορφωμένους ανθρώπους ανεξαρτήτως εάν είναι ισλαμιστές..
τό έχω ζήσει έντονα στήν τουρκία καί ας έχω κατηγορηθεί γιά υπερεθνικισμό στό σαιτ..