Νέα

KISMET: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλα απο το να βλεπω τις ελληνικες μαλακιες ή τις αμερικανιες προτιμω να ακουω την τουρκικη γλωσσα :P

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλα απο το να βλεπω τις ελληνικες μαλακιες ή τις αμερικανιες προτιμω να ακουω την τουρκικη γλωσσα :P

συγχαρητήρια!!! κοιμασε τον ύπνο του δικαίου. Κλείσε το μπουρδέλο και μην βλέπεις τοξικά απόβλητα.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Όλα τα έχει η…”μαριωρή”, ό φερετζές της λείπει!

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
Ελεος με τα σκουπιδια!!!  Πανε να σας κανουν πλυση εγκεφαλου για να συνηθισεται στο ακουσμα της τουρκικης γλωσσας και, τσιμπατε τοσο ευκολα.

...Τι να συνηθίσουμε ρε...δεκάδες λέξεις που χρησιμοποιείς καθημερινά είναι Τούρκικες...Δηλαδή τόσα χρόνια που σου δείχνανε Αμερικάνικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ τόκαναν για να συνηθίζεις τα Αμερικάνικα?

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506

Συνημμένα

• asli-tandogan-resimleri-1.jpg
    asli-tandogan-resimleri-1.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 22

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.518
Πόντοι
42.697
...Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο...έξυπνα γραμμένο σενάριο, γεμάτο ανατροπές...τηλεθέαση ρεκόρ για τη ζώνη: 40% ή 1,2 εκατ. θεατές...

....ανατρίχιασα!....

κάτι μπαρμπαδες και θείτσες μου σε προχωρημένη βλέπουν αυτή την μαλακία καθε ημερα...
εσύ βλέποντας την μας επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά το υπέρτατο κάψιμο των-όποιων- εγκεφαλικών σου κυττάρων (των ποιών?)

αααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
....ανατρίχιασα!....

κάτι μπαρμπαδες και θείτσες μου σε προχωρημένη βλέπουν αυτή την μαλακία καθε ημερα...
εσύ βλέποντας την μας επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά το υπέρτατο κάψιμο των-όποιων- εγκεφαλικών σου κυττάρων (των ποιών?)

αααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΠΑΠΑΡΟΔΡΑΚΟΥΛΑ...

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
Έτσι και κάνει κάνα γκεστ σταρ στη σειρά ο μπουχέσας της Ραφήνας θα χύσει κουβάδες ολόκληρους ο anatolΔΕΝgami.
:2funny: :cum:

...Εγώ τους έχω γραμμένους, μαλακάκο...Εσύ χύνεις μ αυτόν...

Συνημμένα

• pagkalos-2-thumb-large.jpg
    pagkalos-2-thumb-large.jpg
    23 KB · Εμφανίσεις: 22

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
...Τι να συνηθίσουμε ρε...δεκάδες λέξεις που χρησιμοποιείς καθημερινά είναι Τούρκικες...Δηλαδή τόσα χρόνια που σου δείχνανε Αμερικάνικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ τόκαναν για να συνηθίζεις τα Αμερικάνικα?
Δες τις τουρκικές παπαριες που σου προσφέρουν τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Είναι ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική; Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της τουρκικής θα είναι προαιρετική. Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? Θα σας πάρουν και τα σώβρακα οι τουρκοι φιλοι μας

Συνημμένα

• τουρκικες αηδιες.jpg
    τουρκικες αηδιες.jpg
    115,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 2_thumb52.jpg
    2_thumb52.jpg
    84,2 KB · Εμφανίσεις: 32

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παιδια αυτη ειναι η σειρα που ειναι ενας γιδοβοσκος με μουσια αλα στασου μυγδαλα και μια πουτανα που γαμιεται για λεφτα? :think:

Επισκέπτης
Δες τις τουρκικές παπαριες που σου προσφέρουν τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Είναι ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική; Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της τουρκικής θα είναι προαιρετική. Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? Θα σας πάρουν και τα σώβρακα οι τουρκοι φιλοι μας

Βαλ'το εκεί που ξέρεις φίλε...μου τη σπάνε πάρα πολύ οι "αφυπνιστές" που παρακινούν τον κόσμο,να ξυπνήσει....εμείς ακούμε μόνο τα ΜΜΕ και όχι κάτι μαλάκες σαν εσένα :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
...
...Έχω βάλει τους στίχους...με μετάφραση....Μελαγχολικό κομμάτι ταιριάζει απόλυτα στο σήριαλ...

Αh dudaklarimdan ask Αχ από τα χείλη η αγάπη
Düsüyor kor gibi kalbime Πέφτει στην καρδιά μου σαν πυρακτωμένο κάρβουνο
κατι σαν τους εγκεφαλους σας ενα πραγμα.

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Βαλ'το εκεί που ξέρεις φίλε...μου τη σπάνε πάρα πολύ οι "αφυπνιστές" που παρακινούν τον κόσμο,να ξυπνήσει....εμείς ακούμε μόνο τα ΜΜΕ και όχι κάτι μαλάκες σαν εσένα :jerking:
σε ποια σελίδα μπήκα? Για τα καθυστερημένα? Μην με πιέζεις να σε πω ΗΛΙΘΙΟ γιατί, θα με αναγκασης να το κάνω,

Επισκέπτης
σε ποια σελίδα μπήκα? Για τα καθυστερημένα? Μην με πιέζεις να σε πω ΗΛΙΘΙΟ γιατί, θα με αναγκασης να το κάνω,

Ενώ εσύ....να σου πω τι είσαι;;;

Είσαι ένας κομπλεξικός ελληνάρας,που σιχαίνεται τους τούρκους....και πάνω απ'όλα ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ

Τώρα οι Τούρκοι και Έλληνες είναι φίλοι,απλά κάποιοι ξεροκέφαλοι σαν εσένα,θέλουν να τους κάνουν εχθρούς :jerking:

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ενώ εσύ....να σου πω τι είσαι;;;

Είσαι ένας κομπλεξικός ελληνάρας,που σιχαίνεται τους τούρκους....και πάνω απ'όλα ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ

Τώρα οι Τούρκοι και Έλληνες είναι φίλοι,απλά κάποιοι ξεροκέφαλοι σαν εσένα,θέλουν να τους κάνουν εχθρούς :jerking:
ντύσε το μυαλό σου λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom