You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KISMET: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 229
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχει και ωραιους γκομενους....Καλα απο το να βλεπω τις ελληνικες μαλακιες ή τις αμερικανιες προτιμω να ακουω την τουρκικη γλωσσα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.358
- Πόντοι
- 25.467
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλα απο το να βλεπω τις ελληνικες μαλακιες ή τις αμερικανιες προτιμω να ακουω την τουρκικη γλωσσα
συγχαρητήρια!!! κοιμασε τον ύπνο του δικαίου. Κλείσε το μπουρδέλο και μην βλέπεις τοξικά απόβλητα.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εχει και ωραιους γκομενους....
οτι εχει εχει
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
Ελεος με τα σκουπιδια!!! Πανε να σας κανουν πλυση εγκεφαλου για να συνηθισεται στο ακουσμα της τουρκικης γλωσσας και, τσιμπατε τοσο ευκολα.
...Τι να συνηθίσουμε ρε...δεκάδες λέξεις που χρησιμοποιείς καθημερινά είναι Τούρκικες...Δηλαδή τόσα χρόνια που σου δείχνανε Αμερικάνικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ τόκαναν για να συνηθίζεις τα Αμερικάνικα?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
Καλα απο το να βλεπω τις ελληνικες μαλακιες ή τις αμερικανιες προτιμω να ακουω την τουρκικη γλωσσα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
εχει και ωραιους γκομενους....
...Τη ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ που την πάς??
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 42.697
...Συγκλονιστικό το χθεσινό επεισόδιο...έξυπνα γραμμένο σενάριο, γεμάτο ανατροπές...τηλεθέαση ρεκόρ για τη ζώνη: 40% ή 1,2 εκατ. θεατές...
....ανατρίχιασα!....
κάτι μπαρμπαδες και θείτσες μου σε προχωρημένη βλέπουν αυτή την μαλακία καθε ημερα...
εσύ βλέποντας την μας επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά το υπέρτατο κάψιμο των-όποιων- εγκεφαλικών σου κυττάρων (των ποιών?)
αααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
....ανατρίχιασα!....
κάτι μπαρμπαδες και θείτσες μου σε προχωρημένη βλέπουν αυτή την μαλακία καθε ημερα...
εσύ βλέποντας την μας επιβεβαιώνεις για ακόμα μια φορά το υπέρτατο κάψιμο των-όποιων- εγκεφαλικών σου κυττάρων (των ποιών?)
αααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΠΑΠΑΡΟΔΡΑΚΟΥΛΑ...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
Έτσι και κάνει κάνα γκεστ σταρ στη σειρά ο μπουχέσας της Ραφήνας θα χύσει κουβάδες ολόκληρους ο anatolΔΕΝgami.
...Εγώ τους έχω γραμμένους, μαλακάκο...Εσύ χύνεις μ αυτόν...
Συνημμένα
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δες τις τουρκικές παπαριες που σου προσφέρουν τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Είναι ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική; Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της τουρκικής θα είναι προαιρετική. Τα ΜΜΕ σιωπούν....Τι να συνηθίσουμε ρε...δεκάδες λέξεις που χρησιμοποιείς καθημερινά είναι Τούρκικες...Δηλαδή τόσα χρόνια που σου δείχνανε Αμερικάνικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ τόκαναν για να συνηθίζεις τα Αμερικάνικα?
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? Θα σας πάρουν και τα σώβρακα οι τουρκοι φιλοι μας
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε παιδια αυτη ειναι η σειρα που ειναι ενας γιδοβοσκος με μουσια αλα στασου μυγδαλα και μια πουτανα που γαμιεται για λεφτα?
Επισκέπτης
Δες τις τουρκικές παπαριες που σου προσφέρουν τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ. Είναι ασήμαντο το ότι σε 15-20 χρόνια όλα τα Ελληνόπουλα δεν θα μπορούν να περάσουν στο λύκειο αν δεν γνωρίζουν καλά την Τουρκική; Ούτε αναφέρεται ότι η εκμάθηση της τουρκικής θα είναι προαιρετική. Τα ΜΜΕ σιωπούν.
Όλα τα κόμματα της παρούσας Βουλής το αποσιωπούν. Όλοι οι δημοσιογράφοι αποφεύγουν κάθε αναφορά… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ? Θα σας πάρουν και τα σώβρακα οι τουρκοι φιλοι μας
Βαλ'το εκεί που ξέρεις φίλε...μου τη σπάνε πάρα πολύ οι "αφυπνιστές" που παρακινούν τον κόσμο,να ξυπνήσει....εμείς ακούμε μόνο τα ΜΜΕ και όχι κάτι μαλάκες σαν εσένα
Επισκέπτης
ο anatolΔΕΝgami.
Και τώρα λέγοντάς τον έτσι,νομίζεις ότι τον μείωσες;
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
κατι σαν τους εγκεφαλους σας ενα πραγμα....
...Έχω βάλει τους στίχους...με μετάφραση....Μελαγχολικό κομμάτι ταιριάζει απόλυτα στο σήριαλ...
Αh dudaklarimdan ask Αχ από τα χείλη η αγάπη
Düsüyor kor gibi kalbime Πέφτει στην καρδιά μου σαν πυρακτωμένο κάρβουνο
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σε ποια σελίδα μπήκα? Για τα καθυστερημένα? Μην με πιέζεις να σε πω ΗΛΙΘΙΟ γιατί, θα με αναγκασης να το κάνω,Βαλ'το εκεί που ξέρεις φίλε...μου τη σπάνε πάρα πολύ οι "αφυπνιστές" που παρακινούν τον κόσμο,να ξυπνήσει....εμείς ακούμε μόνο τα ΜΜΕ και όχι κάτι μαλάκες σαν εσένα
Επισκέπτης
σε ποια σελίδα μπήκα? Για τα καθυστερημένα? Μην με πιέζεις να σε πω ΗΛΙΘΙΟ γιατί, θα με αναγκασης να το κάνω,
Ενώ εσύ....να σου πω τι είσαι;;;
Είσαι ένας κομπλεξικός ελληνάρας,που σιχαίνεται τους τούρκους....και πάνω απ'όλα ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ
Τώρα οι Τούρκοι και Έλληνες είναι φίλοι,απλά κάποιοι ξεροκέφαλοι σαν εσένα,θέλουν να τους κάνουν εχθρούς
alithias
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ντύσε το μυαλό σου λίγοΕνώ εσύ....να σου πω τι είσαι;;;
Είσαι ένας κομπλεξικός ελληνάρας,που σιχαίνεται τους τούρκους....και πάνω απ'όλα ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ
Τώρα οι Τούρκοι και Έλληνες είναι φίλοι,απλά κάποιοι ξεροκέφαλοι σαν εσένα,θέλουν να τους κάνουν εχθρούς