Επισκέπτης
ντύσε το μυαλό σου λίγο
Και συ να μην είσαι ρατσιστής ή Φυλετιστής,όπως σκατά θες πες το
ντύσε το μυαλό σου λίγο
Σπουδές εφάμιλλες με του Joseph Mineiko έχεις κάνει?Και συ να μην είσαι ρατσιστής ή Φυλετιστής,όπως σκατά θες πες το
Σπουδές εφάμιλλες με του Joseph Mineiko έχεις κάνει?
Θα σε κολακέψω και θα πω ότι πραγματικά ξεχωρίζεις. Συνέχισε έτσι και μη φοβάσαι τίποτα. Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μας την ασθένειά σουΌχι έχω κάνει με του Malboro
Όπως καταλαβαίνω το 90% των ανθρώπων που βρίσκοντε γύρω μας ενημερώνοντε από τύπου Ευαγγελάτο, ακούνε Σάκης, Σούλα Βούλα, Μπούλα, πετάνε τα κωλομεράκια έξω σαν την τζούλια ΚΑΙ βλέπουν και τουρκικαααα.
Ένα ευχαριστώ είναι ταπεινό και πολύ φτωχό για να εκφράσω τα συναισθήματα που με κάνατε να αισθανθώ για τις κισμετοαηδιες.
εσύ και οι ομόσταβλοί σου συνεχίστε να τα παρακολουθηθείτε ως τουρκοαμερικανοθρεμμένα κωθώνια, ως αυθάδεις με περισσή αφέλεια και υπερπλεονάζουσα ηλιθιότητα, πούστικη κιθάραΚαι από που θα ήθελες να ενημερωνόμαστε ρε;
εσύ και οι ομόσταβλοί σου συνεχίστε να τα παρακολουθηθείτε ως τουρκοαμερικανοθρεμμένα κωθώνια, ως αυθάδεις με περισσή αφέλεια και υπερπλεονάζουσα ηλιθιότητα, πούστικη κιθάρα
Απάντα σε αυτό που σε ρώτησα./..
[/quote
ντοκιμαντέρ-κόντρα-ραδιόφωνο
Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το βλάκα. Μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να χαίρεται που ανήκει στην αγέλη των προβάτων, πούστικη κιθάρα. Ο Θεός να με συνχωρέση, ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!Ντοκιμαντέρ
Για κουλτουριάρηδες μαλάκες.
Κόντρα.....αυτό είναι για αθλητικά απ'όσο ξέρω......
Ραδιόφωνο....άμα ενημερώνεσαι από ραδιόφωνο τότε είσαι ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΗΣ
Συμπέρασμα: Είσαι ένας κωλοκουλτουριάρης και ξινός.....οπότε ΟΥΣΤ
Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από το βλάκα. Μόνο ένας βλάκας θα μπορούσε να χαίρεται που ανήκει στην αγέλη των προβάτων, πούστικη κιθάρα. Ο Θεός να με συνχωρέση, ΟΥΣΤ!!!! ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑ!!!
Εκτίθεστε. Και μαζί με εσάς εκτίθεται σε κακουχίες και η υπομονή μου.
Γουστα....τι μαλακιες βλεπετε ρε τελιωμενοι???
Βεβαια να συνηθισουν οι νεοελληνες τη γλωσσα που θα μιλανε στο μελλον.Γουστα....
Βεβαια να συνηθισουν οι νεοελληνες τη γλωσσα που θα μιλανε στο μελλον.