Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείτε ότι αποκλείεται να πάει προς Πελλοπόνησο μεριά ! Έχει και Κουκουέ τώρα στην Πάτρα !
Συμφωνα με τον τιτανοτεράστιο χιο ετρεχε με υπερβολικη ταχυτητα στην γεφυρα πηγαινοντας για πελλοπονησο.Δεν ξέρω αν συνειδητοποιείτε ότι αποκλείεται να πάει προς Πελλοπόνησο μεριά ! Έχει και Κουκουέ τώρα στην Πάτρα !
Αλλη η μια κατηγορία αλλη η αλλη.Εγώ ξέρω κατά της πατρίδας ότι νοείται. Η αντιτρομοκρατική ασχολείται με κινήσεις κατά του πολιτεύματος.
Συμφωνα με τον τιτανοτεράστιο χιο ετρεχε με υπερβολικη ταχυτητα στην γεφυρα πηγαινοντας για πελλοπονησο.
καλά πάνε καλά, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για έναν μπαρμπαρούση? Αν του έκοβαν τον μισθό θα 'ηταν πιο αποτελεσματικό.
Eιναι το απαραίτητο σοου που πρέπει να δωθει προκειμένου να εξαλείφουν τέτοια φαινόμενα ωστε να μη μεινουν ανεργοι οι πολιτικοι μαςκαλά πάνε καλά, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για έναν μπαρμπαρούση? Αν του έκοβαν τον μισθό θα 'ηταν πιο αποτελεσματικό.
αν αυτο γινόταν στην Αμερική τετοια ωρα θα ταν στα θυμαρακια
ετσι ετσι το ζουμε και αυτό,
αντι να κυνηγάνε τους προδοτες κυνηγάνε αυτους που καταγγελουν τους προδοτες.
οι κκε εσωτερικου παιρνουν ρεβανς από τον εμφυλιο και οι ελληνες χαζεύουμε μουντιαλ.
μας αξιζει να χασουμε και την δυτικη θρακη και να μας φτυνουν διεθνως οι σκοπιανοι λεγοντας κανονικα και με την δικη μας βουλα ότι είναι μακεδονες και αυτοι
Πρωτη φορά φασιστερα !!!ετσι ετσι το ζουμε και αυτό,
οι κκε εσωτερικου παιρνουν ρεβανς από τον εμφυλιο και οι ελληνες χαζεύουμε μουντιαλ.
μας αξιζει να χασουμε και την δυτικη θρακη και να μας φτυνουν διεθνως οι σκοπιανοι λεγοντας κανονικα και με την δικη μας βουλα ότι είναι μακεδονες και αυτοι
ετσι ετσι το ζουμε και αυτό,
τραγικη και η σταση της Χα γιατι σιγουρα η Αριστερα με τον διεθνη παραγοντα και ιδιαιτερα τους ναζι απο πισω να τη στηριζουν ξεκαθαρα βρισκει την ευκαιρια και εκδικειται την Ελλαδα και τους Ελληνες και απειλει με φυλακισεις αλλα επρεπε να στηριξει τον βουλευτη της η στη τελικη να μην τον αφησει να μιλησειετσι ετσι το ζουμε και αυτό,
Το εγραψα και πιο πισω..
Καλύτερα ενωση της Β. Ελλάδος με τα σκόπια σε ενα κράτος στα πρότυπα Σλοβενίας/Ουγγαριας
παρά αριστερες κυβερνησεις progressive μητσοτακηδες και ισλαμοεπικοισμος
είναι ηδη ηρωας αφου ξεροντας το προηγουμενο του στεφανου χιου ειχε τα αρχιδια να τους τα πει και μεσα στην βουλη.Αυτό μας έλειπε, η αγιοποίηση και η ηρωοποίηση του Χρυσαυγίτη !!!!!!!!