Νέα

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 815
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

orgasmopsolos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
 Είχα σκοπό να ανοίξω εγώ το θρεντ σήμερα. Το συζήτησα με τον ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ο οποίος μου πρότεινε να το δημοσιεύσω αμέσως. Ηθελα όμως να είμαι σίγουρος πως έχω αφροδίσιο νόσημα.

Χτες πήρα τις εξετάσεις και έχω προσβληθεί από βλεννόρροια.

Σημειώνω πως η σεξουαλική επαφή έγινε απολύτως και όλη την ώρα με προφυλακτικό.

Η γιατρός αφροδισιολόγος που με εξέτασε, μου είπε πως πολλές φορές η ελαφράς μορφής βλενόρροια που έχω, μπορεί να κολλήσει ή από κακή χρήση προφυλακτικού ή και με το στοματικό σεξ.

Ψυχολογική κατάσταση.... σκατά! εδώ και 10 μέρες. Θα πρέπει εντός τριμήνου να υποβληθώ και σε αιματολογικές εξετάσεις ώστε να αποκλεισθεί η σύφιλη, το aids και η ηπατίτιδα.

Μέχρι στιγμής έχω σκάσει 200 ευρώ, σε επισκέψεις σε γιατρούς, αντιβιωτικές ενέσεις και εξετάσεις σε μικροβιλογικά εργαστήρια. Κι έπεται συνεχεια με κανα 200άρι ακόμα για να δω τελικά αν είμαι τελείως καλά. Αυτό θα το ξέρω τέλος του έτους, οπότε και μου σύστησαν να κάνω τις τελευταίες εξετάσεις.

Η κοπέλα που συνευρέθηκα είναι το κωλ γκερλ ΑΝΑΣΤΑSΙΑ RU. Εχει και σχετικό τόπικ εδώ μέσα.

Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για το θέμα.

Ελπίζω να βοήθησα.
Φίλε, σου εύχομαι την ταχύτερη ανάρρωση και την ταχύτερη υγιή επιστροφή στους ερωτικούς στίβους. Εύχομαι και σε όλους μακριά από τέτοιες κακοτοπιές. Να είσαι σίγουρος ότι έχεις τη συμπαράσταση όλων, μιας και κανένας δεν θα’ θελε να του συμβεί ό,τι σου συνέβη. Συγχαρητήρια που το κοινοποίησες!!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Βλέπω ότι ο χρήστης lion74 δεν υπάρχει πλέον. Δεν ξέρω αν αυτοδιαγράφτηκε ή τον διέγραψαν οι μοντς, πάντως η παρουσία του δεν θα μού λείψει. Για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο και ο εν λόγω κύριος το είχε ξεπεράσει.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Πολυ λογοκρισια πεφτει τωρα τελευταια.

Φαινεται σε μερικους δεν αρεσουν αυτα που λεγονται :rolleyes:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τοσο πολυ που το σκευασμα που χρησιμοποιει ο Μαρης το FDA το εχει απαγορευσει για οποιαδηποτε χρηση  με εξαιρεση μια και μονον παθηση παρα το γεγονος οτι αποτελει κυριολεκτικα πανακεια για πασα νοσον και πασα μαλακια.
Ο λογος; Δεν υπαρχει δυνατοτητα να πατενταριστει.

Αχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα σοβαρολογεις η σου ξεφευγουν???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για πες μας πιο ειναι αυτο το συσκευασμα!!  :grin: :grin: :grin:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Πολυ λογοκρισια πεφτει τωρα τελευταια.

Φαινεται σε μερικους δεν αρεσουν αυτα που λεγονται :rolleyes:

1) Όπως έγραψα, δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ο τύπος αυτοδιαγράφτηκε ή τον διέγραψαν οι μοντς.

2) Δεν είμαι υπέρ της λογοκρισίας. Από την άλλη μεριά δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι τού κατέβει όταν τίθενται θέματα ζωής ή θανάτου. Αν ο κύριος αυτός έλεγε αλήθεια, θα έπρεπε να μιλήσει με "ονοματεπώνυμα". Το ότι δεν μίλησε είναι ισοδύναμο του να κατηγορήσει *άδικα* για τις συγκεκριμένες πρακτικές όλες τις εκδιδόμενες που είναι μέλη του φόρουμ και ποστάρουν σχετικά συστηματικά (γιατί, κακά τα ψέμματα, αυτές τις κοπέλες "φωτογράφιζε"). Κάτι τέτοιο όμως χωρίς στοιχεία και χωρίς να λάβει την ευθύνη των λόγων του είναι τελείως ανεύθυνο.

koutalinos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τοσο πολυ που το σκευασμα που χρησιμοποιει ο Μαρης το FDA το εχει απαγορευσει για οποιαδηποτε χρηση  με εξαιρεση μια και μονον παθηση παρα το γεγονος οτι αποτελει κυριολεκτικα πανακεια για πασα νοσον και πασα μαλακια.
Ο λογος; Δεν υπαρχει δυνατοτητα να πατενταριστει.

sorry κιόλας αλλά κάθε αγράμματος ή ηλίθιος πετά ό,τι μαλακία θέλει εδώ...

Azimazeftos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Καθε κοπελα που σχετιζεται με το επαγγελμα θα πρεπει να εχη 2-3 συναντησεις/μερα..
Το πληθος των πελατων ειναι αναγνωστες - μελη του forum.  Απο εδω θα πληρωφορηθουν για υπηρεσιες, κοστολογια κλπ
Μετα μεσω pm, facebook, email και δεν ξερω τι αλλο θα επικοινωνησουν με την κοπελλα για τα περαιτερω.

Εδω γεναται η απορια.
Μεσα στο μηνα που μεσολαβησε για την βαρυγδουμη ανακοινωση του παθοντα θα πρεπεη η << φορεας>> να ειχε συνευρεθη με αλλα 75 ατομα περιπου. Κανενας δεν μιλησε για προβλημα εδω. Μερικοι εξ αυτων που μιλησα εγω μεσω pm δεν εχουν προβλημα και αμφισβητουν το δημιουργηθεν προβλημα.
Καποιος αλλος ουρανοκατεβατος μας ανακοινωνει οτι το πρωτο ονομα, αντε το τριτο, κανει ακαποτα κλπ κλπ. Με τον τροπο του δημιουργει ενα κλιμα τρομολαγνιας και αυτος.
Δεν μπορω να καταλαβω σε τι αποσκοπουν αυτα ολα. Πρωσοπικη προβολη με ηλιθιο τροπο; Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερη αυτο το κομματι.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι οΑντισθενης, που δεν κανει τον κοπο να απαντηση αν και το ζητησα, εδωσε την εγκριση για την δημιουργια της τρομολαγνειας.

Θεωρω ανηθικο μετα απο οσα εδω εχουν γραφτη, και θα γραφτουν ακομη περισοτερα, να μην τιθενται ορια.
Δεν ειναι δυνατον να αναφερη ο καθενας οτι η ταδε εχει συφιλη επειδι η ταδε δεν του απανταει στο τηλ και δεν τον θελει για πελατη.
Δεν ειναι δυνατον ο καθε κακοηθης να κανει τους αναγνωστες και πελατες της ταδε να χανουν τον υπνο τους μεχρι να καταλαβουν την απατη.
Ουτε ειναι σωστο η οικονομικη κατασροφη της ταδε επειδη δεν απαντησε σε εναν βρωμοποδαρο.

Γνωριζοντας οτι ισως αυτο ειναι το τελαυταιο που γραφω εδω μεσα, πιθανη η διαγραφη μου λογω των ευθυνων που θεωρω οτι εχει ο Αντισθενης, που ενδεχομενως εχει καταλαβη το λαθος του για αυτο και η εκ μερους του σιγη, θα ηθελα να πω κατι ακομα.

Η επωαση τετοιων νοσηρων τροπων εκδικησης ανοιγει πολλες και δυσκολες πορτες. Δεν επρεπε να γινη αυτο, υπαρχει ακομα τροπος να σωθη.  Αρκει να ενδιαφερφουν οι moderator.

Δεν ειναι δυνατον επειδη ο Αντισθενης δεν μου απαντησε στο pm να του καταλογισω ευθυνες γιατι μου καηκε το video.

Ελπιζοντας να ειμαι κατανοητος και τα γραφομενα μου να δημιουργησουν σκεψεις.

Αν διαγραφω να περνατε καλα και να σκεπτεστε. Δεν ειναι ετσι επειδη ετσι νομιζουν....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Καθε κοπελα που σχετιζεται με το επαγγελμα θα πρεπει να εχη 2-3 συναντησεις/μερα..
Το πληθος των πελατων ειναι αναγνωστες - μελη του forum.  Απο εδω θα πληρωφορηθουν για υπηρεσιες, κοστολογια κλπ
Μετα μεσω pm, facebook, email και δεν ξερω τι αλλο θα επικοινωνησουν με την κοπελλα για τα περαιτερω.

Εδω γεναται η απορια.
Μεσα στο μηνα που μεσολαβησε για την βαρυγδουμη ανακοινωση του παθοντα θα πρεπεη η << φορεας>> να ειχε συνευρεθη με αλλα 75 ατομα περιπου. Κανενας δεν μιλησε για προβλημα εδω. Μερικοι εξ αυτων που μιλησα εγω μεσω pm δεν εχουν προβλημα και αμφισβητουν το δημιουργηθεν προβλημα.
Καποιος αλλος ουρανοκατεβατος μας ανακοινωνει οτι το πρωτο ονομα, αντε το τριτο, κανει ακαποτα κλπ κλπ. Με τον τροπο του δημιουργει ενα κλιμα τρομολαγνιας και αυτος.
Δεν μπορω να καταλαβω σε τι αποσκοπουν αυτα ολα. Πρωσοπικη προβολη με ηλιθιο τροπο; Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερη αυτο το κομματι.

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι οΑντισθενης, που δεν κανει τον κοπο να απαντηση αν και το ζητησα, εδωσε την εγκριση για την δημιουργια της τρομολαγνειας.

Θεωρω ανηθικο μετα απο οσα εδω εχουν γραφτη, και θα γραφτουν ακομη περισοτερα, να μην τιθενται ορια.
Δεν ειναι δυνατον να αναφερη ο καθενας οτι η ταδε εχει συφιλη επειδι η ταδε δεν του απανταει στο τηλ και δεν τον θελει για πελατη.
Δεν ειναι δυνατον ο καθε κακοηθης να κανει τους αναγνωστες και πελατες της ταδε να χανουν τον υπνο τους μεχρι να καταλαβουν την απατη.
Ουτε ειναι σωστο η οικονομικη κατασροφη της ταδε επειδη δεν απαντησε σε εναν βρωμοποδαρο.

Γνωριζοντας οτι ισως αυτο ειναι το τελαυταιο που γραφω εδω μεσα, πιθανη η διαγραφη μου λογω των ευθυνων που θεωρω οτι εχει ο Αντισθενης, που ενδεχομενως εχει καταλαβη το λαθος του για αυτο και η εκ μερους του σιγη, θα ηθελα να πω κατι ακομα.

Η επωαση τετοιων νοσηρων τροπων εκδικησης ανοιγει πολλες και δυσκολες πορτες. Δεν επρεπε να γινη αυτο, υπαρχει ακομα τροπος να σωθη.  Αρκει να ενδιαφερφουν οι moderator.

Δεν ειναι δυνατον επειδη ο Αντισθενης δεν μου απαντησε στο pm να του καταλογισω ευθυνες γιατι μου καηκε το video.

Αν διαγραφω να περνατε καλα και να σκεπτεστε. Δεν ειναι ετσι επειδη ετσι νομιζουν....

Εγω θα σου ελεγα το εξης. Αν οι κατηγοριες δεν ειναι βασιμες, τοτε το μελος θα εκτεθη ανεπανορθωτα και ολοι ξερουμε τι γραφουν και κανουν οι αλλοι. Αν ομως ειναι αληθεια τοτε προστατευει τους υπολοιπους και πραγματι εχει συντελεσει στο να μην αρρωστησουν αλλοι. Οι πιο πολλοι εδω μεσα δινουν ακαποτο στοματικο και διατρεχουν κινδυνους πλεον της γονορροιας απο αλλα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα.

Εσυ ομως τι ρολο παιζεις για την Αναστασια???  :think:

Η ενημερωση για τετοια σοβαρα θεματα ειναι παντα ευπροσδεκτη!!  ;)

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Εγω θα σου ελεγα το εξης. Αν οι κατηγοριες δεν ειναι βασιμες, τοτε το μελος θα εκτεθη ανεπανορθωτα και ολοι ξερουμε τι γραφουν και κανουν οι αλλοι. Αν ομως ειναι αληθεια τοτε προστατευει τους υπολοιπους και πραγματι εχει συντελεσει στο να μην αρρωστησουν αλλοι. Οι πιο πολλοι εδω μεσα δινουν ακαποτο στοματικο και διατρεχουν κινδυνους πλεον της γονορροιας απο αλλα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα.

Εσυ ομως τι ρολο παιζεις για την Αναστασια???  :think:

Η ενημερωση για τετοια σοβαρα θεματα ειναι παντα ευπροσδεκτη!!  ;)

Eιλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι λυσσαξατε ορισμενοι με τον asimazefto και τον ρολο που υποτιθεται οτι παιζει σε σχεση με την
Αναστασια.
Αν τα ελληνικα της της το επετρεπαν πιστευω πως θα απαντουσε  η ιδια οπως εχουν κανει κι'αλλες του επαγγελματος απο εδω μεσα.
Το οτι καποιος με λογικα επιχειρηματα το κανει για λογαριασμο της οπως το εχει κανει και στο παρελθον για αλλες δεν σημαινει πως ενδυεται το ρολο του προμοτορα νταβατζη

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν επικίνδυνες ιερόδουλες. Υπάρχουν ηλίθιοι πελάτες.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Βλέπω ότι ο χρήστης lion74 δεν υπάρχει πλέον. Δεν ξέρω αν αυτοδιαγράφτηκε ή τον διέγραψαν οι μοντς, πάντως η παρουσία του δεν θα μού λείψει. Για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο και ο εν λόγω κύριος το είχε ξεπεράσει.

Ημουν ο πρώτος που αντέδρασε έντονα στο σχετικό ποστ,διότι ετυχε την ωρα εκείνη να ειμαι online και να το δω....Χρησιμοποίησα τη λέξη "ντροπή" σαν την πλέον κατάλληλη για την όλη μεθόδευση.....Ηταν τόσο κραυγαλέα η σκοπιμότητα της ενέργειάς του,που στην συνέχεια και αλλοι χρήστες αντέδρασαν εντονα.....Το ότι διαγράφηκε είναι καλό,με την έννοια οτι ο διαχειριστής στέλνει ένα μηνυμα σε όσους θελήσουν στο μέλλον να μιμηθούν τέτοιες πρακτικές....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eιλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι λυσσαξατε ορισμενοι με τον asimazefto και τον ρολο που υποτιθεται οτι παιζει σε σχεση με την
Αναστασια.
Αν τα ελληνικα της της το επετρεπαν πιστευω πως θα απαντουσε  η ιδια οπως εχουν κανει κι'αλλες του επαγγελματος απο εδω μεσα.
Το οτι καποιος με λογικα επιχειρηματα το κανει για λογαριασμο της οπως το εχει κανει και στο παρελθον για αλλες δεν σημαινει πως ενδυεται το ρολο του προμοτορα νταβατζη

το ρολο του μαλακα ενδυεται. μεχρι και γκαλοπ μεσω πμ διενηργησε λεει. για τετοια καϊλα και κοψιμο μιλαμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι συστηματικοι πολεμιοι των πουτανων εχουν το ιδιο κοινο γνωρισμα με τους συστηματικους υπερασπιστες. τη μαλακια στον εγκεφαλο  :idiot:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
οι συστηματικοι πολεμιοι των πουτανων εχουν το ιδιο κοινο γνωρισμα με τους συστηματικους υπερασπιστες. τη μαλακια στον εγκεφαλο  :idiot:

Σ'αυτο που λες πρεπει να παραδεχθω πως εχεις πολυ δικιο

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αναστασια.

Αν δεν μιλαει Ελληνικα μπορει να μπει εδω μεσα και να τα γραψει Αγγλικα και να εξηγηθει αν θελει. Προμοτορες και νταβαδες δεν χρειαζομαστε ! ;)

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
Αν δεν μιλαει Ελληνικα μπορει να μπει εδω μεσα και να τα γραψει Αγγλικα και να εξηγηθει αν θελει. Προμοτορες και νταβαδες δεν χρειαζομαστε ! ;)

Τα Αγγλικα ειναι το προβλημα νομιζεις; Γιατι το θεωρεις τοσο δεδομενο οτι τα γνωριζει καλυτερα απο τα Ελληνικα; H γυναικα ειναι απο την Κιρκιζια. Τα Ελληνικα τα εμαθε τσατρα πατρα επειδη ζει εδω αλλα δεν επαρκουν για να γινει κατανοητη σε επιπεδο υπερασπισης του εαυτου της. Aν εκεινος ηταν αυτο που αβιαστα λες θα την ειχε εκθειασει στο παρελθον απο εδω μεσα πραγμα που δεν εγινε ποτε. Μη λεμε ο,τι θελουμε.

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ο χρηστης αυτος ηταν κλωνος οποτε μαλλον αυτοδιαγραφτηκε η τον διεγραψαν .εγω πιστευω πρεπει να μπει η κοπελα και να εξηγησει τι ακριβως συνεβη.καλη εβδομαδα σε ολους

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Εδω γεναται η απορια.

Το θρετ ειχε ενα και μονο στοχο. να αναφερει bad practices στο αγοραιο σεξ. Πραγματικα περιστατικα που ζησαμε ολοι οσοι ασχολουμεαστε. Τελεία. Ειναι επισης σαφες οτι ο πελατης/τετραποδο που ζητα την ακαποτη διεισδυση εχει τεραστια ευθυνη -  ισως και μεγαλυτερη απο την ιεροδουλο. Το οτι ορισμενοι αποφασισαν να 'γαμησουν'  την  κουβεντα, ειναι  εντελως φυσιολογοκι. Γνωριζουε όλοι  ότι από τους 100 χρηστες, μονο ενα 20% περιπου ειναι ενεργοι στο σπορ. Οι υπολοοιποι, ή εχουν συμφερον να αποπροσανατολισουν (ένα 5%) ή εινα απλά αυνανιες/μαλακες/αργοσχολοι, κλπ. Οι εμπειροι χρηστες τους καταλαβαινουν αμεσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom