baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
γυφτος λεμε προτιμω δεναξα.ασε ρε αλεπουδιαρη που θα μου πεις τι κάνει ο Κονταράτος ...
γυφτος λεμε προτιμω δεναξα.ασε ρε αλεπουδιαρη που θα μου πεις τι κάνει ο Κονταράτος ...
Οκ να το θέσω διαφορετικά...τελικά την Kiara την συναντησε κάποιος να μας πει εντυπώσεις??Κάποιοι έχουν «ψωνίσει» μέσω άλλης πλατφόρμας … Τώρα το τι παίζει εδώ , δυσκολεύομαι ακόμα να το αποκωδικοποιήσω.
Την κάτοχο της φώτο την γνωρίζουμε η να ψάξουμε??Κάποιοι έχουν «ψωνίσει» μέσω άλλης πλατφόρμας … Τώρα το τι παίζει εδώ , δυσκολεύομαι ακόμα να το αποκωδικοποιήσω.
Όχι . Δεν είμαι ακόμα ενεργήΟκ να το θέσω διαφορετικά...τελικά την Kiara την συναντησε κάποιος να μας πει εντυπώσεις??
-κάποιοι ψώνισαν αλλού και ξεκάβλωσαν, οπότε τώρα κάνουν την καβλάντα τουςΚάποιοι έχουν «ψωνίσει» μέσω άλλης πλατφόρμας … Τώρα το τι παίζει εδώ , δυσκολεύομαι ακόμα να το αποκωδικοποιήσω.
δεν εισαι ενεργη ακομα, αλλα ψωνιστηκες απο αλλους μεσω αλλης πλατφορμαςΌχι . Δεν είμαι ακόμα ενεργή
εχεις σκεφτει να κανεις σχεση?Όχι . Δεν είμαι ακόμα ενεργή
ερχεται το μπαν ....εχεις σκεφτει να κανεις σχεση?
φτου μρε πουστη και την εψηνα για γκομενα.δεν εισαι ενεργη ακομα, αλλα ψωνιστηκες απο αλλους μεσω αλλης πλατφορμας
Έχω κάνει κάποια ραντεβού υπό πιο προσωπικές , ήρεμες συνθήκες μέσω άλλης πλατφόρμας.δεν εισαι ενεργη ακομα, αλλα ψωνιστηκες απο αλλους μεσω αλλης πλατφορμας
αργησες και εχασες τα καλυτεραφτου μρε πουστη και την εψηνα για γκομενα.
προσωπικες ηρεμες συνθηκεςΈχω κάνει κάποια ραντεβού υπό πιο προσωπικές , ήρεμες συνθήκες μέσω άλλης πλατφόρμας.
Από εδώ δεν ξέρω κανέναν.
Τον τελευταίο καιρό λείπω από Αθήνα για προσωπικούς λόγους.
Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι......!!!!Καύλα μου!!! Τον παίρνω τώρα! Πόσα;
εχεις σκεφτει να κανεις σχεση?
Μαθαίνω γρήγορα.προσωπικες ηρεμες συνθηκες
αλλη πλατφορμα
δε ξερω κανεναν εδω
λειπω απο αθηνα τον τελευταιο καιρο
προσωπικους λογους
.
.
.
.
.
.
ΟΛΑΑΑΑ ΛΑΘΟΣ
ειναι αργα, παμε για υπνο τωρα.Μαθαίνω γρήγορα.
Πείτε μου τα σωστά.
καταλαβαΔεν θέλω σχέση αυτή την περίοδο. Προτιμώ να χαρώ την ελευθερία μου.
Δεν μπήκε στο μοναστήρι τελεία κομ το κορίτσικαταλαβα
Μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαικαταλαβα
Ο Αταμάν γαμαει?καταλαβα