Εσυ τωρα κατι θες να πεις αλλα βαριεμαι να συμμετεχω στον χαβαλεΟχι στον Νιπλη που στα εδωσε το λεω.
Καλο βραδυ
Εσυ τωρα κατι θες να πεις αλλα βαριεμαι να συμμετεχω στον χαβαλεΟχι στον Νιπλη που στα εδωσε το λεω.
Για όλα φταίει ο @Νίπλης .Ρε πουστη Νιπλη που τα ειχες κρυμενα τα ποπ κορν και τον ταισες ρε κερατα!
Αναφερθηκε!
εγω πουλαω το δικο σου 200 στο κουτι του επισης.δεν γαμιέται, από τόσους που είναι μέσα στο νήμα τώρα, όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται :
πωλείται Samsung Galaxy Α535G, στο κουτί του, 300€
Και σε όλον τον χαμουλη(συνεχίστε..έχω πάρει και ποπ Κοέν...)λέμε στην κοπελα να κλείσουμε ραντεβού να πάρουμε το κωλαρακι της και μας γράφει............
σιροπιαστα τυπε , μπας και παρετε και κανα νερακι που τα εχω σε προσφορά 5 ευρω το μικρο , 20 ευρω το μεγαλο , 70 ευρω η εξαδαΤι εχει το κατάστημα;
εγω λεω να παρουμε θωδη που λεει και τραποκλαρινα, για να ειμαστε χαϊ και ιν φασιον.έχει ρίξει καθόλου τις τιμές η Βέρα ? Μήπως μας παίρνει να την βάλουμε στο παλμαρε ?
Σου έχω στείλει pm...όταν προλάβεις εδώ είμαστε...
57 μελη και 100 επισκεπτες.Πρεπει να εχει μια κασα μπυρες στο υπογειο,κατσε να βγαλω τους ιστους απο τις αραχνες και τις φερνωσιροπιαστα τυπε , μπας και παρετε και κανα νερακι που τα εχω σε προσφορά 5 ευρω το μικρο , 20 ευρω το μεγαλο , 70 ευρω η εξαδα
δεν διευκρινιζεις εξαδα μεγαλα η μικρα?σιροπιαστα τυπε , μπας και παρετε και κανα νερακι που τα εχω σε προσφορά 5 ευρω το μικρο , 20 ευρω το μεγαλο , 70 ευρω η εξαδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το λεω απλα για να υπαρχει ... η ΕΞΑΔΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
Διαβάζω..διαβάζω...και ακόμη στην 39 σελίδα είναι...θα γραψω λίγα πραματάκια.
σοβαρά πραματάκια, γιατί μολονότι έχω γράψει και χώσει αρκετά στον ανναπούρνα νομίζω δεν του αναλογούν τόσα όσα ακούει...
επίσης γιατί με όλα αυτά ΤΕΛΙΚΑ αδικούνται οι κοπέλες. ή η κοπέλα. δεν γνωρίζω. έστω κι αν πιθανώς έχουν/ει μερίδιο ευθύνης.
λοιπόν
α. τα περί νταβατζιλικιού και λοιπά νομίζω είναι αστεία. απλά ο αναπούρνας προμοτάρει για τους λόγους που αυτός ξέρει. και το παράκανε...
β. καταλαβαίνω το ξέσπασμά του. αυτός όμως προκάλεσε κατά βάση αυτά που συμβαίνουν. εξ ου και ξέφυγε, με τρόπο που πραγματικά πιστεύω ότι δεν του ταιριάζει και δεν είναι ο εαυτός του.
γ. οι κοπέλες ή η κοπέλα (κατρίνα υποτίθεται, θα φανεί) οφείλουν για το επαγγελματικό καλό τους, να βγουν και να αποδείξουν ότι είναι δύο (ή να παραδεχθούν ότι είναι μία - πα μαλ), και να πουν ξεκάθαρα πρόγραμμα και τηλέφωνο.
(ακόμα καλύτερα θα ήταν να την κάνουν από το χώρο αλλά στην τελική αυτό είναι δική τους απόφαση).
δ. η κατρίνα είναι μια νέα, δροσερή και όμορφη κοπέλα. σε αυτό έχει δίκιο ο ανναπούρνας και όσοι έχουν γράψει.
ε. νομίζω ένα απλό "ξέφυγα λάθος, ας το λήξουμε" από τον ανναπούρνα ειναι αρκετό για να λήξει όλη αυτή η μαλακία...
άντε μπας και βρει κι αυτό το ταλαίπωρο το νήμα το δρόμο του...
δωσε 70 ευρω και θα σου λυθει η απορίαδεν διευκρινιζεις εξαδα μεγαλα η μικρα?
Για να λεει 5 το μικρο,20 το μεγαλο και η εξαδα 70 τι λες εσυ?Βασικα εσενα θα σου δωσουμε 6αδα μικρα(θα καψουμε 12αδα δηλαδη γιατι 6αδα δεν παιζει)δεν διευκρινιζεις εξαδα μεγαλα η μικρα?
υπαρχουν και 750 μλ που τα πουλουν οι αγιογδυτες.Για να λεει 5 το μικρο,20 το μεγαλο και η εξαδα 70 τι λες εσυ?Βασικα εσενα θα σου δωσουμε 6αδα μικρα(θα καψουμε 12αδα δηλαδη γιατι 6αδα δεν παιζει)
ειναι και ηλιθιος , 6εξαδα μικρα θα παρει , τετοιο μαλάκα που θα ξαναβρουμεΓια να λεει 5 το μικρο,20 το μεγαλο και η εξαδα 70 τι λες εσυ?Βασικα εσενα θα σου δωσουμε 6αδα μικρα(θα καψουμε 12αδα δηλαδη γιατι 6αδα δεν παιζει)
οπως το λες φιλε μου , εμεις ομως ειμαστε σοβαρό μαγαζι , τα μικρα μας ειναι τα 250mlυπαρχουν και 750 μλ που τα πουλουν οι αγιογδυτες.
πως φαινεται οτι ψωνιζεις τις προσφορες.ειναι και ηλιθιος , 6εξαδα μικρα θα παρει , τετοιο μαλάκα που θα ξαναβρουμε
Κάποιοι έχουν «ψωνίσει» μέσω άλλης πλατφόρμας … Τώρα το τι παίζει εδώ , δυσκολεύομαι ακόμα να το αποκωδικοποιήσω.Ψώνισε κάνεις???? Δεν διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες
ασε ρε αλεπουδιαρη που θα μου πεις τι κάνει ο Κονταράτος ...πως φαινεται οτι ψωνιζεις τις προσφορες.
το σουπερ μρκτ φλωρα δπαει τις εξαδες.