Δεν υπάρχει άλλος τότε. Εσένα είχα υπολογίσει απλά άργησα να το επιβεβαιώσω .
Καλές οι αγορές ;
Αν έμειναν άλλα 200 έλα χαχα
Καλές οι αγορές ναι . Αν και να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πως έφτασα σε αυτό το ποσό, έμεινα οταν μου είπε η υπάλληλος το ποσό, αλλά εντάξει εγω γερή κράση, άντεξα. Έβλεπα συνέχεια στα προιόντα τιμές οπως 2,99, 5,99, 7,99 κλπ και λέω αραξε έχεις χωρο. Βάλε και άλλα. Εν τω μεταξύ έχουν κανει τετοια διαρρύθμιση στον χώρο μέχρι να πας στο ταμείο που σε προκαλούν να αγοράσεις , επιθετικό μάρκετιγκ. Μπήκα και εγω ο φορτόγκας μέσα , έτσι φορτωμένος , ε και με την τρέλα που έχω , δεν ηθελε και πολύ να γινει το κακο,
. Οι υπάλληλοι πάντως με κοιτάγανε με χαμόγελο , ένιωσα ολίγον Ωνάσης να πούμε, ωραία ήταν.
.
Μην σε νοιάζουν τα λεφτά. Απο αυτά να φάνε και οι κότες. Θα βγάλω απο αυτά που μαζεύω για την προίκα μου , πάει λύθηκε αυτό.
Βέβαια να σε προετοιμάσω απο την αρχή μην περιμένεις να δεις και τίποτα σπουδαίο απο κοντά. Ενα καλοδιατηρημένο γεροντάκι θα δεις, καλοστεκούμενο σχετικά, με τα βίας τον λες και συμπαθητικό που κουτσα στραβα τα ψιλο - καταφέρνει στην πράξη. Μέχρι εκεί.
Και επισης μην περιμένεις να δεις τα προσόντα για τα οποία φημίζονται ολοι οι συνάδελφοι. πχ 20 ποντους, 2 μετρα ύψος, κοιλιακούς, αεροπλανικά κόλπα κλπ. Εγώ άργησα να μπω εδώ και έτσι δεν πρόλαβα να αποκτήσω τις χάρες την συναδελφων, εμεινα λιγο πισω..
Αν μετά απο ολα αυτά επιμένεις να θες ραντεβού , τοτε οκ. Δέχομαι.
ΥΓ. Μιας που όλοι έμαθαν την ώρα και το μέρος του ραντεβού , καλώ το κοινό μου να έχει προμηθευτεί εισιτήριο 1-2 ώρες πριν για να έχει την τιμή να με συναντήσει live. Θα υπογράψω και αυτόγραφα. Θέλω να μου ετοιμάσετε μεγάλη κερκίδα για υποστήριξη. Και οταν βγω (αν βγω) ζωντανός απο το χοτέλ σας θέλω ένθερμους, θέλω φιέστες, να με σηκώσετε ψηλά, σαν να γύρισα απο τον πόλεμο ένα πράγμα..
ΥΓ2. Στον αγώνα δεν μιλάω τόσο πολύ, μην φοβάσαι.