Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 661
- Πόντοι
- 81
Καλά πάει το νήμα της κοπέλας
ok με τσάκωσες το παραδέχομαι...βρε βλακακο μονος σου καρφωθηκες στο αρχικο μηνυμα....
υ.γ. το καλοκαιρι του 22 ειναι ιστορια επιστημονικης φαντασιας, βγηκατε τοσα πολλα φυντανια-γκουρου οσο ποτε πριν
ή απλα καποιοι πρωην γελωτοποιοι κανατε reinvent τον εαυτο σας σαν αγαπουληδες κορασιδων
Από πού είμαι ?
Από την Πύλο κύριε μαϊδανέ .
Από εκεί που το καλοκαίρι με το ένα χέρι έγραφες και με το άλλο χέρι οδηγούσες .
Καλά δεν βαρέθηκες να τρώς σφαλιάρα σε όλα τα νήματα ?
Μέχρι και η ίδια η Κατερίνα έχει καταλάβει το χθεσινό χιουμοριστικό post και πάτησε ha ha . Αντιθέτως εσύ τσίμπησες σαν τσιπούρα πελαγίσια και ξεκίνησες ακόμα μία επίθεση όπως κάνεις στα περισσότερα μέλη εδώ .
Τεσπά , για να μην πλατιάζω , σε γράφω στις φρεσκοξυρισμένες αρχιδόμπαλες μου και ελπίζω να μην αρχίσεις πάλι να ρετάρεις και να γράφεις ξανά ανορθόγραφα , να τρώς τα μισά γράμματα από τις λέξεις και άλλα τέτοια ξεφτιλίκια .
Χρηζω υποστηριξης απο ειδικο λες;
Άντε γαμήσουν ??αντε γαμησουν αεργε μαλακα
Άντε γαμήσουν ??
Νά το , άρχισε πάλι ο τύπος το ρετάρισμα
Πάρε κάνα υπογλώσσιο μπάρμπα , μη μας μείνεις πάνω στο πληκτρολόγιο
Paparas alert
κυρ.ΓΙαννη μας σταματα επιτέλους το μπουλινγκ στον μπιγκσακ.Paparas alert
Ποτέ δεν είναι αρκετό...κυρ.ΓΙαννη μας σταματα επιτέλους το μπουλινγκ στον μπιγκσακ.
Περίμενα να μου ευχηθείτε σήμερα αλλά τίποτα χαχαΠου είσαι ρε Κατρίνα να ασχοληθούμε με το κορμί σου και να μην έχουμε μόνο ξεκατινιασματα στο τοπικ;
μα που πας και εσυ και σκας σαββατιατικα με μεγαλη γιορτη ναουμε ?Περίμενα να μου ευχηθείτε σήμερα αλλά τίποτα χαχα
Μην επιτίθεσαι στους ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ παππά !!μα που πας και εσυ και σκας σαββατιατικα με μεγαλη γιορτη ναουμε ?
οι μυστες ειναι με τις γυναικες τους τωρα και το παιζουν σοβαροι οικογενειαρχες.
...mea culpa, νομιζαμε γιορταζες στις 1 ΣεπτεμβριουΠερίμενα να μου ευχηθείτε σήμερα αλλά τίποτα χαχα