Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 815
- Πόντοι
- 361
Ε αφού δίνεις...απάντησε και στα pm να κλείσουμε κανένα ραντεβού.....Δεν είμαι Κατερίνα , ΔΙΝΩ
Ε αφού δίνεις...απάντησε και στα pm να κλείσουμε κανένα ραντεβού.....Δεν είμαι Κατερίνα , ΔΙΝΩ
Γεια σου Ψωλάρχιδο και ευχαριστώ που μου κάνεις την τιμή.Γεια σου Kiara.
Είμαι το Ψωλάρχιδο.
Μεγαλε Σακη μας τελειωσαν οι προμηθειες και δεν μπορουμε να εξυπηρετησουμε τον κοσμο. Μην αρχιζεις κι εσυ...Αν εχεις απορια για τα γραφομενα του νηματος απλα χαλαρωσε και απολαυσε το..
Σε ολα τα νηματα γραφετε οτι ναναι
Για τυχόν απορίες πιεστε το μηδενΈχω πολλές απορίες
Και στο γκλάμουρ έτσι είπεςΑγαπητέ ήμουν σαφής και λυπάμαι αλλά δεν έχω την όρεξή σας να μπω σε ατελείωτες και ανούσιες συζητήσεις.
Εφόσον δεν το αμφισβητείτε.
Ζητώ απο τον @antisthenis να διακόψει τη σύνδεση του @GEOR78 καθότι ο συγκεκριμένος κύριος επανειλημμένα έχει βρίσει και μέχρι τώρα τον ανεχόμουν αλλά ως εδώ και μη παρέκει.
Επειδή δεν αντιλαμβάνεται και πλέον έχει καταντήσει χυδαίος στα σχόλιά του.
Εχω καταλαβει απο τα γρσφομενα σου οτι εχεις χιουμορ οποτε (χωρις πλακα) πες οτι θες.. δεν παρεξηγουμεΜεγαλε Σακη μας τελειωσαν οι προμηθειες και δεν μπορουμε να εξυοηρετησουμε τον κοσμο. Μην αρχιζεις κι εσυ...
εισαι αδερφος , κρουασαν μας εχουν μεινει μονο , κατι Στεργιου μαρμελαδα πορτοκάλι , για κοιτα μηπως θελειΜεγαλε Σακη μας τελειωσαν οι προμηθειες και δεν μπορουμε να εξυπηρετησουμε τον κοσμο. Μην αρχιζεις κι εσυ...
Μου θυμίζεις το ρουφιάνο απουσιολόγο -σπασίκλα στο σχολείο που κάρφωνε στο διευθυντή .
Ειναι αυτα τα μπαγιατικα, σωστα; Βαλτα στην τοστιερα και δωστα.εισαι αδερφος , κρουασαν μας εχουν μεινει μονο , κατι Στεργιου μερμελαδα πορτοκάλι , για κοιτα μηπως θελει
Επισης @Kiara.vip αν θες απαντα στο π.μ.Αν εχεις απορια για τα γραφομενα του νηματος απλα χαλαρωσε και απολαυσε το..
Σε ολα τα νηματα γραφετε οτι ναναι
Μη βρίζεις τύπε.Γεια σου Kiara.
Είμαι το Ψωλάρχιδο.
αμα ειχα τοστιερα θα ανοιγα εστιατοριο !! τι μας περασες κανα Εβερεστ , μια χαρα ζεστο ειναι , 43 βαθμους ειχε σημερα και ηταν στον ηλιο 14 ωρες , εχει φουσκωσει λιγο η συσκευασια αλλα πουτσα σου , πες οτι ειναι σε κενο αέρος για την φρεσκαδαΕιναι αυτα τα μπαγιατικα, σωστα; Βαλτα στην τοστιερα και δωστα.
To τελευταιο αναφερεται σε εσενα?Εχει καποια σχεση με το σκουροχρωμο δερμα και το γκανγκ
θα κλαψουνε μανουλες,μανουλα.
του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε.
οπου φυγει φυγει.
εγαμιωσαντε πλακωσανε και οι γυφτοι.
Πουτσα μου λεει; Δωστα ΤΩΡΑ! Θα φανε και εμας οπως παει.αμα ειχα τοστιερα θα ανοιγα εστιατοριο !! τι μας περασες κανα Εβερεστ , μια χαρα ζεστο ειναι , 43 βαθμους ειχε σημερα και ηταν στον ηλιο 14 ωρες , εχει φουσκωσει λιγο η συσκευασια αλλα πουτσα σου , πες οτι ειναι σε κενο αέρος για την φρεσκαδα
θα πάρω ένα , άμα το ανοίξεις, να πετάξεις την μαρμελάδα και μετά τρίψεις καλά την σχάρα με αυτό να πάρει λίγο ξυγκίλα από σουβλάκιεισαι αδερφος , κρουασαν μας εχουν μεινει μονο , κατι Στεργιου μαρμελαδα πορτοκάλι , για κοιτα μηπως θελει
θα πάρω ένα , άμα το ανοίξεις, να πετάξεις την μαρμελάδα και μετά τρίψεις καλά την σχάρα με αυτό να πάρει λίγο ξυγκίλα από σουβλάκι
Λάρωσε δικέ μου σε λέω.Γελοίος είσαι.
Πήγαινε στο άλλο το φόρουμ μαζί με τα φιλαράκια σου να γράψεις τις εξυπνάδες σου.
Εγω δεν γυρνάω στα άλλα φόρουμ για να γράφω κριτικές.
Εσείς το έχετε αναγάγει σε επάγγελμα ...
Τα έχω πει στον Αντισθένη.
Μόνο σε αυτό θα γράφω.
Δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος ούτε αποβλέπω σε εκπτώσεις όπως παίρνετε εσείς στα αλλά φόρουμ.
ΓελοίεΓελοίος είσαι.
Πήγαινε στο άλλο το φόρουμ μαζί με τα φιλαράκια σου να γράψεις τις εξυπνάδες σου.
Εγω δεν γυρνάω στα άλλα φόρουμ για να γράφω κριτικές.
Εσείς το έχετε αναγάγει σε επάγγελμα ...
Τα έχω πει στον Αντισθένη.
Μόνο σε αυτό θα γράφω.
Δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος ούτε αποβλέπω σε εκπτώσεις όπως παίρνετε εσείς στα αλλά φόρουμ.