papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.569
- Πόντοι
- 27.261
Σου εύχομαι λοιπόν να τη συναντήσεις
τα παμε παρα πολυ καλα βλεπωΝα σαι καλα και σε ευχαριστω
Σου εύχομαι λοιπόν να τη συναντήσεις
τα παμε παρα πολυ καλα βλεπωΝα σαι καλα και σε ευχαριστω
Ναι φίλε Άγιε εκεί στο μπιλ είχα κανονίσει .Να είσαι καλά .
επειδή βλέπω ότι έχεις βαθειά γνώση....μήπως να μου κάνεις εσύ το σέρβις Κατερινάκι?Το φρέον είναι ένα υγρό που βρίσκεται μέσα σε κλιματιστικά, ψυγεία και άλλες συσκευές ψύξης….
Απλά ο @Saftes87 συνεχίζει το αστείο που έκανε ο Άγιος ότι η Κιαρα συντηρεί τα air-condition στο bill.
αίολε ρίχτες στο φιλότιμο μπας και γίνει κανα σκόντο...Και οι δύο κοπέλες πρέπει να είναι ωραίες και μουναρες και να κάνουν και φοβερό σεξ ....αλλά με τα λεφτά που θέλουν για μία ώρα δεν βλέπω να τις συναντάμε....είναι πολλά για μια ώρα ...όσο και καλό σεξ να κάνουν όσο και μουναρες να είναι.... φυσικά εάν έχουν πελάτες όλα οκ ....εγώ μιλάω για μένα
Θα δούμε σε λίγο καιρό με καμμία έκπτωση κάτι θα γίνει Χάχαχα δεν ανεβάζουν και καμμία φωτογραφία να μας καυλωσουν τόσο που να πούμε τι μουναρες είναι κλείνω ραντεβού τώρα ....η εικόνα πάντα βοηθά....αλλά είναι δικός τους θέμα αυτόαίολε ρίχτες στο φιλότιμο μπας και γίνει κανα σκόντο...
300 ευρώ για ένα σέρβις σε κλιματιστικό; Γιατί δεν λες στον Κιού Μπόουν, James?επειδή βλέπω ότι έχεις βαθειά γνώση....μήπως να μου κάνεις εσύ το σέρβις Κατερινάκι?
θα μοιράσει κουπόνια ο κυριάκος...Θα δούμε σε λίγο καιρό με καμμία έκπτωση κάτι θα γίνει Χάχαχα δεν ανεβάζουν και καμμία φωτογραφία να μας καυλωσουν τόσο που να πούμε τι μουναρες είναι κλείνω ραντεβού τώρα ....η εικόνα πάντα βοηθά....αλλά είναι δικός τους θέμα αυτό
Τι τη θες τη φωτογραφία, αφού έγραψε ο τενιστας ότι είναι διαμάντι το κορίτσι. Δεν εμπιστεύεσαι ολόκληρο γλομπεαρχη-δι;Θα δούμε σε λίγο καιρό με καμμία έκπτωση κάτι θα γίνει Χάχαχα δεν ανεβάζουν και καμμία φωτογραφία να μας καυλωσουν τόσο που να πούμε τι μουναρες είναι κλείνω ραντεβού τώρα ....η εικόνα πάντα βοηθά....αλλά είναι δικός τους θέμα αυτό
Κιού μπόουν???300 ευρώ για ένα σέρβις σε κλιματιστικό; Γιατί δεν λες στον Κιού Μπόουν, James?
Τρολαρισμα κανείς χαχαχα αλλά οκ γράφουμε στο νήμα λέμε διάφορα ακούμε ότι είναι μουναρες αλλά με αυτά τα λεφτά δύσκολα....με κάποιες φωτογραφίες καυλωνουμε λέω τι μουναρα είναι αυτή και αμέσως πάνω στην καύλα κλείσιμο ραντεβού...χαχαχαΤι τη θες τη φωτογραφία, αφού έγραψε ο τενιστας ότι είναι διαμάντι το κορίτσι. Δεν εμπιστεύεσαι ολόκληρο γλομπεαρχη-δι;
Καλησπέρα σας χαριτόβρυτη δεσποινίς μου.Το φρέον είναι ένα υγρό που βρίσκεται μέσα σε κλιματιστικά, ψυγεία και άλλες συσκευές ψύξης….
Απλά ο @Saftes87 συνεχίζει το αστείο που έκανε ο Άγιος ότι η Κιαρα συντηρεί τα air-condition στο bill.
Έχεις τόσα λεφτά πωπω....σου κάθομαι και εγώΚαλησπέρα σας χαριτόβρυτη δεσποινίς μου.
Μια και όπως παρατηρώ έχετε εξαιρετική σχέση με την δεσποινίδα Κιάρα, θα μπορούσα να σας έχω ντουέτο;
Θα σας έχω υπόψη μου. Ευχαριστώ.Έχεις τόσα λεφτά πωπω....σου κάθομαι και εγώ
Είσαι φοβερός στο έχω ξανά πει.....Θα σας έχω υπόψη μου. Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας χαριτόβρυτη δεσποινίς μου.
Μια και όπως παρατηρώ έχετε εξαιρετική σχέση με την δεσποινίδα Κιάρα, θα μπορούσα να σας έχω ντουέτο;
Ρε μπάρμπα δεν τις έχω πάρει ακόμα εγώ ντουέτο και θα τις πάρεις εσύ ???
Σωστός ο Άγιος! Πάντα με δύο είναι καλύτερα! Θα τις εξόμογησει ντουέτο!!Καλησπέρα σας χαριτόβρυτη δεσποινίς μου.