blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.414
- Πόντοι
- 26.096
Welcome, sir!Πάντως πολλοί μαζευτήκαμε και εδώ! Οι μελαχρινές έχουν βάλει φωτιά στο site.
They 're fancy, wouldn't you say?
Welcome, sir!Πάντως πολλοί μαζευτήκαμε και εδώ! Οι μελαχρινές έχουν βάλει φωτιά στο site.
Ακούστε, κύριε.αυτος με ειπε νταλαπονγκο (μικροτσουτσουνο)
ΧαχαχαΕντάξει βρε μωρό. Έχουμε bou insta fbook badoo e banking ένα σωρό εφαρμογές για την δουλειά. Θα φτιάξω. Και telegrwm για πάρτυ σου
Έξυπνη τοποθέτηση. Εδώ εδώ!
Έλα μου;Πάρε βγάλε τη θρουμπα απ' το μάγουλο εσύ που ναι τεράστια και απαίσια, βγάλε και τα δαχτυλίδια με τα δερμάτινα λες και είσαι στους χαρλεαδες και μετά βλέπουμε. Με μιλάς και για ταλαιπωρους... ποιός; εσύ.
Μανούρα μυρίζομαιΈλα μου;
....ρε Τζορμακα ελεος δλδ, σταματα να πεταγεσαι καθε φορα χωρις να εχεις κατανοησει τα γραφομενα!Πάρε βγάλε τη θρουμπα απ' το μάγουλο εσύ που ναι τεράστια και απαίσια, βγάλε και τα δαχτυλίδια με τα δερμάτινα λες και είσαι στους χαρλεαδες και μετά βλέπουμε. Με μιλάς και για ταλαιπωρους... ποιός; εσύ.
Κατερινιώωωω μην ασχολείσαι. Κοίτα να δεις σύμπτωση , είμαι γυμναστήριο για να φτιάξω όγκο όχι αυτό που νομίζεις .Του @Spiros_73 και άλλων φιλειρηνιστών χαχα.
Είναι Δευτέρα και πρωί ακόμα!
Χαβαλετζηδες, μπαχαλακηδες, ή πάνε να κάνουν βρώμικη δουλειά;Έχουμε θεαματική αύξηση των προφίλ του 10ημέρου ή είναι η ιδέα μου;
....μη δινεις σημασια ο Τζορμακας ηταν με το 5.435ο προφιλ του (καλη ωρα) .Έχουμε θεαματική αύξηση των προφίλ του 10ημέρου ή είναι η ιδέα μου;
5.435ο προφίλ του???? Αλελουιαααααα........μη δινεις σημασια ο Τζορμακας ηταν με το 5.435ο προφιλ του (καλη ωρα) .
Συγχωρεθηκε ηδη
Μου έστειλε μερικές και φαίνεται να αξίζει αλλά δεν έχω δοκιμάσει.Να ρωτήσω επειδή τόσο μεγάλο νήμα. Κριτικές σοβαρές υπάρχουν, Αξίζει το όλο θέμα ;
Ψάχνουμε σε πιο κωλαράκι θα επενδυθεί το δώρο Χριστουγέννων.Έχουμε θεαματική αύξηση των προφίλ του 10ημέρου ή είναι η ιδέα μου;
Θεαματικότατη.Έχουμε θεαματική αύξηση των προφίλ του 10ημέρου ή είναι η ιδέα μου;