sugarfamily
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2024
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Ναι, εδώ στο ίδιο shooting με την Κιάρα χαχα.Παιδιά.. επιτρέπεται να θέσω 2 ερωτήματα ?
1. Στη φωτό είναι η κοπέλα ?
2. Εχει κάπου κριτικές ??
Ναι, εδώ στο ίδιο shooting με την Κιάρα χαχα.Παιδιά.. επιτρέπεται να θέσω 2 ερωτήματα ?
1. Στη φωτό είναι η κοπέλα ?
2. Εχει κάπου κριτικές ??
Και από τα πιο κομψά ντυσίματα θα πρόσθετα εγώ. Κερδίζει προσοχή χωρίς να κραυγάζει.ωραια περιγραφη, ενδιαφερουσα!
Και την περιμένουν ακόμη ...Έχει πάει κόσμος και κοσμάκης στο Λιανοκλάδι για να βρει την Έρη...
Και Θεσσαλονίκη έχει φτάσει και δεν το ξέρεις.
Έλα.
Πέρα από την πλάκα είναι γυμνασμένη μελαχρινή με σγουρό μαλλί …
Τύπε ποιανούΠέρα από την πλάκα είναι γυμνασμένη μελαχρινή με σγουρό μαλλί και κωλάρα. Οπτικά μοιάζει παρά πολύ. Αλλά δεν νομίζω πως θα ανέβαζε πραγματική της…
Κλείσε το στόμα.... θα μπει καμμια μυγα....
Από ότι θυμάμαι από αυτές τις φώτο που αυτοκαταστρεφονται.... είναι κουκλί..... με κορμαρα τούμπανο.....Πέρα από την πλάκα είναι γυμνασμένη μελαχρινή με σγουρό μαλλί και κωλάρα. Οπτικά μοιάζει παρά πολύ. Αλλά δεν νομίζω πως θα ανέβαζε πραγματική της…
Σεβασμός στα γερόντια...Κλείσε το στόμα.... θα μπει καμμια μυγα....
Και οι γέροντες έχουν ψυχή....Σεβασμός στα γερόντια...
Πέρα από την πλάκα είναι γυμνασμένη μελαχρινή με σγουρό μαλλί και κωλάρα. Οπτικά μοιάζει παρά πολύ. Αλλά δεν νομίζω πως θα ανέβαζε πραγματική της…
Διαφωτισμός - μεσαίωνας 0-1.Τύπε ποιανούκλώνοςείσαι εσύ?
Διαφώτισέ με λίγο...
Από ότι θυμάμαι από αυτές τις φώτο που αυτοκαταστρεφονται.... είναι κουκλί..... με κορμαρα τούμπανο.....
Όλα όμως πέρασαν τόσο γρήγορα από μπροστά μου.... που έχασα την μπάλα.....!
Εμφανής η παιδεία σας, κύριε.Σεβασμός στα γερόντια...
Φοβερές γραμμώσεις. Μπορεί και να κατέβει σε διαγωνισμούς Fitness ανετα.αυτη η φωτο παντως ειναι κορυφαια
Πάντα καθώς και ο ίδιος...Εμφανής η παιδεία σας, κύριε.
Σέβεστε τους υπερήλικες!!!
Μην αγχώνεσαι συνάδελφε, το δικό σου Κατερινάκι δεν το ξαναακουμπάω.Διαφωτισμός - μεσαίωνας 0-1.
Πάμε παρακάτω λοιπόν σουγκαροτέτοιε....
Εσύ μπορεί να έχεις ό,τι θες δικό σου.Μην αγχώνεσαι συνάδελφε, το δικό σου Κατερινάκι δεν το ξαναακουμπάω.