Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 12.349
- Πόντοι
- 2.256
Μεταξυ νομιζα οτι ηταν καμια νεα σταση στο sex!μην με βγαλειςΩωωω do dooo do dooo
Μεταξυ νομιζα οτι ηταν καμια νεα σταση στο sex!μην με βγαλειςΩωωω do dooo do dooo
Εγώ όχι!Περιμένετε φωτο με το σουσι ;
ΤάφοςΜεταξυ νομιζα οτι ηταν καμια νεα σταση στο sex!μην με βγαλεις
Εισαι κοπμλε εσυ!ειδες λουριαΕγώ όχι!
Βασικά με αξονική μόνο θα το δούμε τώρα που το έφαγες
Άρα έχουμε και λέμε για την ερχόμενη Δευτέρα: σούσι, κρασί και καλή παρέα.Κτήμα Βασιλείου… αλλά μοναξιά , τις προάλλες είχα καλύτερη παρέα χαχα …
Εισαι ωραιος!στα κοριτσακια λεω οτι ξερω ολο το καμα σουτρα απ εξω!μην γινω ρομπαΤάφος
Μην φοβάσαι
LightΕισαι κοπμλε εσυ!ειδες λουρια
Εγώ όσες δεν ξέρω τις έχω σκονακι...Εισαι ωραιος!στα κοριτσακια λεω οτι ξερω ολο τα καμα σουτρα απ εξω!μην γινω ρομπα
Εγώ την ιδέα την πέταξα … αλλά δεν υπήρχε άμεση ανταπόκριση και κάλεσα ντελιβερά χαχαΜην του βαζεις ιδεες τωρα και εσυ!τον βλεπω
Τον εχουμε σε καταστολη μαζι με @Xaramofais αυτην την στιγμη!!Εγώ την ιδέα την πέταξα … αλλά δνε υπήρχε άμεση ανταπόκριση και κάλεσα ντελιβερά χαχα
Ο @Xaramofais είναι new entry ή κλώνος ;Τον εχουμε σε καταστολη μαζι με @Xaramofais αυτην την στιγμη!!
σε ενα συγκροτημα σε ενα παραλληλο στενο, δεξι χερι, πισω απο βουλιαγμενης δεν ειναι αυτο ?Underwater games
Ειναι ο μικρος μας αδερφος!δυνατος παιχτης αλλα πολυ ντροπαλος!!Ο @Xaramofais είναι new entry ή κλώνος ;
Σε μένα αναφερόταν, τι ανακατεύεσαι;;;
Δεν μπορείς!!Τον εχουμε σε καταστολη μαζι με @Xaramofais αυτην την στιγμη!!
Κάτσε να ανοίξουν οι τράπεζες γιατί για σερί μόνο από εκεί μπορεί να γίνει ανάληψη!Πλάκα πλάκα μαζευτήκαμε 50 άτομα και μόνο η 2άδα φωτιά απαντά…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε σερί;
Να σας φάω λίγο;Ήρθε το φαΐ , κοπιάστε