MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
δε χανεις και πολλα.Στην παρουσα περιοδο τουλαχιστον.Εκει γυρω απο καραντινες 3-4 χρονια πριν ηταν η χρυση εποχηα οκ από μασάζ δεν εχω γνώση... ακόμα
δε χανεις και πολλα.Στην παρουσα περιοδο τουλαχιστον.Εκει γυρω απο καραντινες 3-4 χρονια πριν ηταν η χρυση εποχηα οκ από μασάζ δεν εχω γνώση... ακόμα
έχω μπει σε άλλα μονοπάτια τώρα, άλλες γνωριμίες και άλλες ιστορίεςΠρολαβαίνει να αποκτήσεις
Έχω χρόνο να τις ακούσωέχω μπει σε άλλα μονοπάτια τώρα, άλλες γνωριμίες και άλλες ιστορίες
Ο,τι πεις δικέ μουOσο γραφεις νιωθω ολο και περισσοτερο οτι σε χω γνωρισει ομως...για βοηθησε με...το παλιο account ποτε ακριβως εφαγε το ban?(το οποιο λες δεν εφαγες αλλα το εφαγες αλλιως γιατι το νεο account αγαπη μου?).Και πως λεγοτανε?
αυτα εχουν γινει με πολυ περπατημα και κοπο της νυχτας μαν, ειναι περσοναλ ντατα πλεονΈχω χρόνο να τις ακούσω
εσυ δε μας λες αγαπη μου.αλλα σε καταλαβαινω δεν κακιωνω εγω.φιλακια και au revoirΟ,τι πεις δικέ μου
Low lifer, προχωράμε.εσυ δε μας λες αγαπη μου.αλλα σε καταλαβαινω δεν κακιωνω εγω.φιλακια και au revoir
Μπαναρισμενος στο 1ο, γελοιος σαλιαρης πουθενας στο 2ο.Με κοινωνικη μορφωση ομως.Ετσι θα την εριξες και τη γιατρινα αγαπη μου εσυ.Low lifer, προχωράμε.
Ο νέος, ο νέος, ο νέος είναι ωραίος.Τελειωμένη ιστορία φίλος, μόνο λακαμαδες ασχολούνται με αυτό το νήμα.
Εν τω μεταξύ, έχουμε τόσα νέα entries, που ο φουτσος μου, ΉΔΗ βαράει υπερωρίες!
Κατέβα Αθήνα και θα με θυμηθείς.
Αγαπητέ , μην παρεξηγείς τον @MrEco , ξεσπάει αδίκως χωρίς καμία κριτική σκέψη σε όποιον με υποστηρίζει ….Ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις βγάζοντας κι άλλο αυθαίρετο συμπέρασμα και εκτίθεσαι. Ο καθένας μπορεί να έχει του λόγους του για να λείψει από ένα forum και να επιστρέψει. Μπαν δεν έφαγα ποτέ μου, γιατί έχω τη στοιχειώδη κοινωνική μόρφωση σε αντίθεση με εσένα που προφανώς αντιμετωπίζεις κάποια ζητήματα σχετικά με αυτή, και ίσως θα έπρεπε και η διαχείριση να αναλάβει την περίπτωσή σου, αν όχι ψυχολόγος. (εσύ, εγγραφή από το 2009, 15 κριτικές...μας κάνει μία κριτική ανά έτος. Ω μεγάλο και τρανό μέλος αυτής της κοινότητας, του χρόνου μπορεί και να βρέξεις πάλι αν πέσει κανένα επίδομα...)
Kat θα παιξεις καθολου μπαλα το καλοκαιρι?Αγαπητέ , μην παρεξηγείς τον @MrEco , ξεσπάει αδίκως χωρίς καμία κριτική σκέψη σε όποιον με υποστηρίζει ….
ΑΝ κάποιος είχε φάει ban/ μπλοκαριστεί/ ήθελε να κρυφτεί, δεν θα επέλεγε να μπει με παρόμοιο όνομα. Νομίζω είναι αυταπόδεικτο σε όποιον δεν θολώνει από τον θυμό του!
Τα φιλιά μου
Δύσκολα τα πράγματα φέτος , με έχει φάει το μεροκάματο (νυχτοκάματο)…χαχαKat θα παιξεις καθολου μπαλα το καλοκαιρι?
Δύσκολα τα πράγματα φέτος , με έχει φάει το μεροκάματο (νυχτοκάματο)…χαχα
ΑΛΛΑ…
Αναπολώ ώρες ώρες το βλέμμα της όσο με ρουφαγε. Είναι (και σε αυτό) πολύ καλή!Ας επέστρεφε και με το ψευδώνυμο Κωστάρας, εγώ θα έπαιρνα.
Τέτοια τσιμπουκάρα δεν βίωσα πουθενά αλλού. Μιλάμε για Phd στο είδος. Θα ήθελα να εκπαιδεύσει όλες τις γυναίκες της χώρας σε αυτό!
Αυτό το "αλλά" περιμένουμε κι εμείς!!Δύσκολα τα πράγματα φέτος , με έχει φάει το μεροκάματο (νυχτοκάματο)…χαχα
ΑΛΛΑ…
λες να είναι σαν τον άλλο τον δις- τρείς που έγραφε στης μαλβινας, ενώ είχε σταματήσει μισό χρόνο και ?
έχω μπει σε άλλα μονοπάτια τώρα, άλλες γνωριμίες και άλλες ιστορίες
Έχω χρόνο να τις ακούσω
Ο τύπος βλέπει φαντάσματα (πέρα από dragon ballz στα 40 του)Μπαναρισμενος στο 1ο, γελοιος σαλιαρης πουθενας στο 2ο.Με κοινωνικη μορφωση ομως.Ετσι θα την εριξες και τη γιατρινα αγαπη μου εσυ.
Το Nick απτο οριτζιναλ account μη ξεχασεις να μας γραψεις ομως.Ειπαμε, φιλακια κ au revoir high lifer των σκουπιδιων
Εδω εσυ εχεις φτιαξει 3-4 κλωνους ολους απο Κ ασε τα περι αυταποδεικτων.Η δουλεια σου ειναι να παιρνεις πιπες οχι να τις λες.Καπου φτανει δηλαδη.Αγαπητέ , μην παρεξηγείς τον @MrEco , ξεσπάει αδίκως χωρίς καμία κριτική σκέψη σε όποιον με υποστηρίζει ….
ΑΝ κάποιος είχε φάει ban/ μπλοκαριστεί/ ήθελε να κρυφτεί, δεν θα επέλεγε να μπει με παρόμοιο όνομα. Νομίζω είναι αυταπόδεικτο σε όποιον δεν θολώνει από τον θυμό του!
Τα φιλιά μου