Ο
@papaphilips παρακολουθώντας το νήμα εξ αρχής , ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι όταν ο
@sescoulas ανέβασε μια φώτο με λεφτά, ξαφνικά έστειλε μήνυμα η Κιάρα.
Παρακίνησε ειρωνικά - χαριτολογώντας- τον Πέτρο να κάνει το ίδιο.
Δεν έδειξε καμία διάθεση να συμμετέχει στους υποψήφιους μνηστήρες ….
Κατερίνα εγώ σου έχω δηλώσει και ιδιωτικά και δημόσια ότι είσαι μουναρος και για συγκεκριμένους λόγους με λύπη μου δεν θα σε συναντήσω.
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το νόημα της ύπαρξης αυτού του σαιτ.
Αυτό το σαιτ έγινε για να βοηθάει ο ένας τον άλλον με πληροφορίες, ωστε να γλιτώσουμε λεφτά, κόπο και ψυχική οδύνη, από τις τυχαρπαστες και τα τρωκτικά που κατά καιρούς χρησιμοποιούν το σαιτ για να ψαρέψουν πελάτες.
Είμαστε καχυποπτοι υπερβολικά γιατί τα μάτια μας έχουν δει πολλά και η τσέπη μας έχει ματώσει.
Μπείτε στη δουλειά, δώστε σωστές και vfm υπηρεσίες, αφήστε τις ειρωνείες και τότε θα δεις ότι δεν θα μπορεί να σας αγγίξει κανείς.
Προμοτοριλικια, μανατζεριλικια, φακελωματα, ήταν πάντοτε κόκκινο πανί εδώ μέσα.
Τωρα τελευταία βέβαια έχει εμφανιστεί πολύς κόσμος που πυρφοριζει και που κάνει ζημιά στο αρχικό νόημα του σαιτ.
Και φυσικά πολλοί παλιοί δεν ασχολούνται πια, αφού έχουν δίκτυο πληροφοριών για να κάνουν τη δουλειά τους.
Και στο τέλος όλοι έτσι θα γίνουμε όσοι πραγματικά κάνουν ραντεβου και διαθέτουν χρήμα και δεν θα περιμένουν από το μπουρδελα να σε βρουν για να σε γαμησουν.
Δεν θα γαμαμε εσένα βασικά, αλλά τριπλοτσεκαρισμενες περιπτώσεις.
Και θα δίνουμε τα λεφτά μας στα σίγουρα.
Έρχεται από Σεπτέμβριο Οκτώβριο υπηρεσία από γραφείο που θα επαληθευσει αυτά που λέω.