The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Καλή σας νύχτα δεσποινίς μου και ύπνο ελαφρύ.Καληνύχτα αγάπες
Να δουλέψουμε και λίγο.
Αύριο διαθέσιμη (για όποιον δεν έριξε μαύρο).
Καλή σας νύχτα δεσποινίς μου και ύπνο ελαφρύ.Καληνύχτα αγάπες
Να δουλέψουμε και λίγο.
Αύριο διαθέσιμη (για όποιον δεν έριξε μαύρο).
Για ποιον ακριβώς λόγο θα πρέπει να την ευχαριστήσουμε;
Πουλάει το σώμα και τον χρόνο της και την πληρώνουμε, δεν βιζιτάρει τσάμπα.
Σας παρακολουθώ μέρες τώρα να τροφοδοτείτε μια στείρα αντιπαράθεση.
Εκτός από τον κ. Ζεμπούλη που παραμένει άγρυπνος νηματοφύλαξ του νήματος τούτου, έτοιμος να κατασπαράξει όποιον τολμήσει να θίξει την Βερόνικα, λόγω του "σκαλώματος" που έχει φάει με την σγκεκριμένη, οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι έχετε λόγο να ασχολείστε υπέρ το δέον, από την στιγμή μάλιστα που ακόμα και η ίδια δεν συμμετέχει, ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να εκφέρει κι αυτή την γνώμη της για όσα γράφονται.
Όπως όλοι παίρνουμε κάποιες αποφάσεις στη ζωή μας, έτσι κι αυτή πήρε τις δικές της. Ας της ευχηθούμε λοιπόν να της πάνε όλα κατ΄ευχήν, να είναι καλά, και ας την αποχαιρετίσουμε. Άλλωστε ο αποχαιρετισμός, άλλοτε είναι οριστικός, και άλλοτε προσωρινός.
Ενας κουνενες είσαι που ξερει να μπαίνει στο νήμα της κάθε εργαζόμενης και να τις τρολλαρει. Αυτός είσαι! Και τώρα πίσω από ένα πληκτρολόγιο απειλεί κιόλας ένα εικοσάχρονο. Μέχρι εκεί φτάνει ο αντρισμος σου ρε κουνενε;
Με συγχωρεις που μαζι με αλλους δεν τιμησα τον κανονα των πουτανιαρηδων να φαω σκαλωμα και να κραζω την καθε ιεροδουλη και περασα στο απεναντι στρατοπεδο. Σιγουρα θα μιλαγες με καλυτερα λογια αν ημουνα στην ιδια μερια μαζι με σενα. Λυπαμαι, παραστρατησα.
Εμένα με συγχωρείτε, που δεν άφησα την έπαρση της στο απυρόβλητο, όπως άλλωστε επιθυμούσατε όλες οι μαριονέτες της.
Ξαναρωτώ.
Έχετε αποδείξεις για την κατηγορία την οποία μου προσάπτετε;
Ή απλά πετάτε σκατό στον ανεμιστήρα;
Ούτε εσύ το κατάλαβες.
Τελοσπάντων πάω να φάω κάνα μοσχάρι.
Δεν δινεις και μια απαντηση για τις εκπτωσεις που κατηγορεις τον αγιο;Κοιτάξτε πως αλλάζουν οι καιροί, πριν 6 χρόνια ο @Zebu σαλιαριζε και υποστήριζε αναφανδόν την Βερονικα20, τότε ο @The Saint* του την έλεγε , ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να κράζει και ότι βγει
Τώρα που ο zebu δεν εχει ερωτευτεί, κάνει τον δημόσιο κατήγορό μαζί με τον the saint
Το είχε πει ο alpula για τα χάλια σου, σε μια βδομάδα που θα πάω Αθήνα θα κάνω μια αναδρομή στα παλια αγαπητικε @Zebu να δούμε τι έλεγες vs τι λες τωρα
Αυτοι είναι οι άντρακλες (μη χεσω) που παίζουν στο μπουρδελα με σημαδεμένη τραπουλα εδώ και χρόνια και με την βοήθεια κολαουζων και τώρα μας κουνάνε το δαχτυλο.
Φαντάζομαι για τον zebu να την λες σε μια 23χρονη είναι οκ, στις 20 χρονες έχει πρόβλημα.
Ο zebu εχει αποδείξεις οτι τα 2 βουνα είναι το ίδιο άτομο? Εσύ έχεις αποδείξεις για τα όσα λες? Ετσι δουλεύετε εσεις, ετσι θα σας πάω και εγώ.
Ξαναρωτώ.Ο zebu εχει αποδείξεις οτι τα 2 βουνα είναι το ίδιο άτομο? Εσύ έχεις αποδείξεις για τα όσα λες? Ετσι δουλεύετε εσεις, ετσι θα σας πάω και εγώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα σκάσεις τέτοια ώρα ρε
αμα το πε ο alpula...Κοιτάξτε πως αλλάζουν οι καιροί, πριν 6 χρόνια ο @Zebu σαλιαριζε και υποστήριζε αναφανδόν την Βερονικα20, τότε ο @The Saint* του την έλεγε , ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να κράζει και ότι βγει
Τώρα που ο zebu δεν εχει ερωτευτεί, κάνει τον δημόσιο κατήγορό μαζί με τον the saint
Το είχε πει ο alpula για τα χάλια σου, σε μια βδομάδα που θα πάω Αθήνα θα κάνω μια αναδρομή στα παλια αγαπητικε @Zebu να δούμε τι έλεγες vs τι λες τωρα
Αυτοι είναι οι άντρακλες (μη χεσω) που παίζουν στο μπουρδελα με σημαδεμένη τραπουλα εδώ και χρόνια και με την βοήθεια κολαουζων και τώρα μας κουνάνε το δαχτυλο.
Φαντάζομαι για τον zebu να την λες σε μια 23χρονη είναι οκ, στις 20 χρονες έχει πρόβλημα.
Θα παρότρυνα νέα και μη μέλη, χωρις κολλητιλικια και συμφέροντα να μπουν στον κόπο να διαβάσουν παλιά τοπικ και να κρίνουν μόνοι τους ποιοι γράφουν εκ του πονηρού εδώ
Ακου τωρα, Ντεμακο.Κοιτάξτε πως αλλάζουν οι καιροί, πριν 6 χρόνια ο @Zebu σαλιαριζε και υποστήριζε αναφανδόν την Βερονικα20, τότε ο @The Saint* του την έλεγε , ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να κράζει και ότι βγει
Θα παρότρυνα νέα και μη μέλη, χωρις κολλητιλικια και συμφέροντα να μπουν στον κόπο να διαβάσουν παλιά τοπικ και να κρίνουν μόνοι τους ποιοι γράφουν εκ του πονηρού εδώ
αμα το πε ο alpula...
για πείτε ποιο είναι το πρόβλημα να το λύσουμεΚαλώς ήρθες στην παρέα μας αγαπημένη
απ τις μεγαλυτερες λερες που χω δει τοσα χρονια στο siteΛίρα εκατό!
οτι δουλευεις μονο σαλονικη και μας φτυνεις εμας τους αθηναιους για αρχηγια πείτε ποιο είναι το πρόβλημα να το λύσουμε
Δεν δινεις και μια απαντηση για τις εκπτωσεις που κατηγορεις τον αγιο;
Και μετα τα λεμε και τα υπόλοιπα.
Ιστορική στιγμή για το Bourdela.com η αντιπαράθεσή του με τον Καρυπίδη, που αλληλοξεβρακώθηκαν, βγάζοντας στη φόρα ο ένας τα π.μ. του άλλου.απ τις μεγαλυτερες λερες που χω δει τοσα χρονια στο site
αμα το πε ο alpula...
δεν πολυπαρακολουθουσα τοτε, αλλα κατι εχω ακουσει.αν εχεις screens στειλε, πεθαινω για τετοιαΙστορική στιγμή για το Bourdela.com η αντιπαράθεσή του με τον Καρυπίδη, που αλληλοξεβρακώθηκαν, βγάζοντας στη φόρα ο ένας τα π.μ. του άλλου.
Ας δώσει πρώτα ο Άγιος που σε έλεγε μαριονέτα
Λίρα εκατό!
Από zebu και saint είναι πιο σοβαρό μέλος....
απο alpula κανεις παρων δεν ειναι χειροτερος, μιλαμε για τον ορισμο της λερας, προμοτορας, συκοφαντης και πιο γλοιωδης απο σαλιγκαρηςΑπό zebu και saint είναι πιο σοβαρό μέλος.