Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.318
- Πόντοι
- 2.036
Για πες...Τυπε υπαρχουν μελη εδω που παρεξηγουνται με την ερωτηση σου
Για πες...Τυπε υπαρχουν μελη εδω που παρεξηγουνται με την ερωτηση σου
Ειναι απλο ρε εσυ.Το ότι η Κιάρα έχει αλλά 2προφιλ είναι καταδικαστέο. Δεν προσφέρει τπτ και είναι πάλη κοροϊδία. Κιάρα αν θες να κάνεις reinvent τον εαυτό σου γύρισε στο Seeking που σου περιμένουμε και αν αξιζεις θα τα κονομησεις.
Από εκεί και επτά όμως το να έχει κάνει κάτι η Κιάρα και πολλοί να την πέφτετε στην Κατερίνα επειδή είναι φίλες, λες και υπάρχει φιλική ευθύνη είναι αστείο.
Πολλοί βγάλατε την social justice υποχρέωση σας οταν καποιος αποκάλεσε την σεξεργασία κατάντια και τώρα που μυρισταε αίμα ορμηξατε.
Τρολ, μαιντανοι, επαγγελματίες του χώρου, αγαπουληδες και αγαπητικοί όλοι παρέα. Μόνο οι τσουγκρανες λοιπούν ( αν και η τσουγκράνα του Αγίου μαλακά θα πρέπει να είναι άθικτη αφού δνε έχει @@ να ξύσει )
Εγώ ξέρω ότι στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι και πολλοί δείχνετε το επίπεδο σας
Σας γλενταει ο Κατερινας Κιαρομαλεφισεντ ο μαστροπος, τρωει τα πυρφορικα λεφτα πιο γρηγορα κι απο καζινο με αρρωστους τζογαδορους, ενιοτε φερνει και καμια φιλη του να σας τα φανε απο κοινου γιατι ολοι ξερουν οτι η πυρφοριαση ειναι αθανατη
Εγω ειλικρινα εγκρινω. Αν δεν σας τα φαει αυτος/η, θα το κανει ο επομενος, ή καποιος συγγενης-φιλος. Natural selection, οι χαζοι ειναι υποχρεωμενοι να υποκυψουν στις ορεξεις των εξυπνοτερων, ετσι κινειται η γη εδω και εκατομμυρια χρονια.
Το μαρκετινγκ και η εξαπατηση ειναι συνωνυμα, ειτε γινονται με κοστουμια ειτε γινονται με ζαρτιερες.
Cheers mofos
Εύγε!
Πηγαίνετε τώρα να εξαργυρώσετε το σάλιο που ξοδέψατε!
Το μόνο που βλέπω ταραγμένο είναι τα δάκτυλα σας. Πληκτρολογείτε άλλα αντ΄άλλων από την πίκρα σας.
Εσενα σε πάω ασαλιωτα πάντως τοσες μέρες τώρα
Ο τρονοάς, τι είναι;
Βρε γερομαλακά γυρνούσα από Πύλο και οδηγουσα, στο έχω ξαναπεί δεν είμαι αργοσχολος σαν εσένα να καθομαι όλη μέρα να γράφω στο μπουρδελα
Η διόρθωση ορθογραφικών και λοιπόν λαθών στο ίντερνετ δείχνει πόσο κόμπλεξ και απουσία επιχειρηματων εκεί κάποιος να ξέρεις
Τρόμπας, εσύ δλδ
Μόνος τα γράφετε, και μόνος σας δίνετε συγχαρητήρια στον εαυτό σας. Φαντάζομαι ότι και στο σεξ κάνετε μια από τα ίδια ε;
Αστο εισαι ηλιθιος, οι απαντήσεις σου είναι επιπέδου simpleton. Τσάμπα χαλάω τον χρόνο μου μαζί σου
Κάποια ναυάγια εξακολουθούν να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια!
Ναι, αλλά συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις.Τα ίδια έκαναν και κάποιοι άλλοι και με την Σάντρα απο το Magic.
Ενώ οι δικές σας είναι για βράβευση με Νόμπελ...
Τελικά είστε πολύ περισσότερο υπερφίαλος από ότι πίστευα αρχικά.
Βρε ηλιθιε λες για μοσχάρια από το beef, ότι στο σεξ δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου κλπ και τα λες επιχειρήματα. Πάρτο χαμπάρι είσαι κενός περιεχομένου, γράφεις μαλακιές ως μια περσονα, το παίζεις κουλτουριαρης και κρύβεσαι πίσω από τα μνμ σου και άλλους μαϊντανούς. Αντε κρύψου στο λαγούμι σου στο φύλλο μηδέν όσο είναι καιρός.
Γιατί να σου ζητάμε να μας κάνεις κονε?Η κοπέλα ζήτησε να διαγραφεί ο λογαριασμός της. Όποτε μπορείτε να νιώσετε περήφανοι.
Μετά μην αρχίσετε τα «Κατερίνα , σε παρακαλώ κάνε μου κονέ» ή να ζητάτε τρίο.
Με κάθε σεβασμό, μη το αναφέρεις με τρόπο ώστε να νιώσουν τύψεις.Η κοπέλα ζήτησε να διαγραφεί ο λογαριασμός της. Όποτε μπορείτε να νιώσετε περήφανοι.
Μετά μην αρχίσετε τα «Κατερίνα , σε παρακαλώ κάνε μου κονέ» ή να ζητάτε τρίο.