papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.377
- Πόντοι
- 27.261
κομπιουτερακι...μαγκα, περιπτερας?
κομπιουτερακι...μαγκα, περιπτερας?
Συμφωνω.Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς...
ε οχι και δωρεάν σουλτάνο μου .είπαμε να μας δώσει κάνα πενητάρικο για να μάθει μασσαζ ,τεχνικές κλπ ....Συμφωνω.
Οποτε θα σε παρω δοκιμαστικο δωρεαν για να κρινω αν τα αξιζεις!
Τυπε κιάρα, καλημέρα. Βάλε κωλο και κατέβασε τιμές.
η "φωτό" βγάζει 19 αποτελέσματα στο tineye.
αν θες να μπεις πραγματικά στο φόρουμ θα πρέπει να βάλεις πραγματική και να δώσεις ίνφο.
όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου.
αν είσαι όντως καινούργια προσωπικά σε συμβουλεύω να την κάνεις.
τρόποι υπάρχουν να ζήσεις.
(κι αν γράφεις εσύ φυσικά για να διαβάσεις )
Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ που μου φτιάξατε ξεχωριστό νήμα.
Προτιμώ να μην ανεβάσω δικές μου φωτογραφίες , εν γνώση μου ότι αυτό σας αποτρέπει να με προτιμήσετε.
Για όποιον παρόλ' αυτά επιθυμεί να με γνωρίσει, θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε με προσωπικά μηνύματα σε άλλη βάση.
Καλά τα λες...αν κ εγώ θα πρότεινα να εξαφανιστεί για λίγες μέρες κ να επανέλθει με δικές της φώτο. Κάηκε ήδη η κοπέλαΌπως θα διαπίστωσες το νήμα σου επανήλθε.
Θα σε παρακαλούσα πολύ όμως να βάλεις και μια πρόσφατη φωτογραφία στο προφίλ σου από κάποιο μέρος του σώματός σου.
Ευχαριστώ πολύ.
Στο έφτιαξα λίγο.Βάλε καμία φοτο ρε Κιαρα, κωλο βυζακι κάτι εάν έχεις τατου κρύψε το ξέρω γώ . Ίσως αξίζεις κ 500 αλλά να μη δούμε κ ‘μείς να κρίνουμε . Αρχικά βάλε κάποια φοτο αλλιώς δεν γίνεται η πες ότι θα στέλνεις στο κινητό τουλάχιστον, δε γίνεται ν έρθει κάποιος σε ραντεβού με 200€ χωρίς να ξέρει τι θα δει είπαμε είμαστε τζογαδόροι και όχι μαλάκες..
Απο βαθυστοχαστα πρωτη εισαι παντως. Ακου να δεις πως εχουν τα πραματα,επειδη μπηκες φορτσατη και με ψευτικη φωτογραφια και σαν να μην εφτανε αυτο ζητας και 200 χωρις κωλο. πρωτα απ'ολα να σου θυμησω οτι τα λεφτα δεν ειναι καραμελες και δεν τα βρισκουμε στα δεντρα. βαλε πραγματικες προσφατες φωτογραφιες και αναλυτικο προγραμμα υπηρεσιων. γενικα δε σε βλεπω να πηγαινεις μακρια,ξεκινησες λαθος τελειως.Αν δεν είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις για το ασυνήθιστο, θα πρέπει να συμβιβαστείς με το συνηθισμένο.