nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Φοιτητές να φύγετε να πάτε αλλού!! Έχει στις σχολές σας τόσα κοριτσάκια! Εμείς που είμαστε μεγάλοι άνθρωποι δηλαδή τι θα κάνουμε??Μόνο με επίδειξη πάσου
Φοιτητές να φύγετε να πάτε αλλού!! Έχει στις σχολές σας τόσα κοριτσάκια! Εμείς που είμαστε μεγάλοι άνθρωποι δηλαδή τι θα κάνουμε??Μόνο με επίδειξη πάσου
φυσικά!Μόνο με επίδειξη πάσου
Για όλους θα βρούμε λύσεις χαχαΓεροντικό πάσο έχει ???
Υπαρχουν και αλλα δλδ περαν του βασικου;Στο βασικό πρόγραμμα δεν θα υπάρξει αλλαγή τιμής
Εννοείται και τις δύο μιας και έχω μια έφεση στα ντούο τρίο κλπ.
Αν έπρεπε όμως να επιλέξω, δεν το έχω κρύψει άλλωστε, αυτή θα ήταν η Κατερίνα.
Υπαρχουν και αλλα δλδ περαν του βασικου;
Αυτό είναι το κορίτσι των ονείρων μου... κάνει τα πάντα! Πολυεργαλειο!Αναφέρομαι κυρίως σε πολύωρα , Duo , συναντήσεις σε ξενοδοχεία ή σπίτια εκτός κέντρου
Αυτό είναι το κορίτσι των ονείρων μου... κάνει τα πάντα! Πολυεργαλειο!
Θα την πάω σε δείπνο στο ΚΑΠΗ να σκάσουν οι φίλοι μου τα γερόντια!!
θέλω ένα πρόγραμμα (hands free/touchfree/sexfree) με μόνη απαίτηση να στείλουμε 2-3 μηνυματάκια που θα σου πω, σε κάποιους, και να δούμε αγκαλίτσα τις απαντήσεις. μετά κερνάω κιόλας...Αναφέρομαι κυρίως σε πολύωρα , Duo , συναντήσεις σε ξενοδοχεία ή σπίτια εκτός κέντρου
Εξαρτάται το περιεχόμενο χαχαθέλω ένα πρόγραμμα (hands free/touchfree/sexfree) με μόνη απαίτηση να στείλουμε 2-3 μηνυματάκια που θα σου πω, σε κάποιους, και να δούμε αγκαλίτσα τις απαντήσεις. μετά κερνάω κιόλας...
παίζει?
μη μου το χαλάς...θα σκεφτούμε εκείνη την ώρα τρώγοντας παγωτό.Εξαρτάται το περιεχόμενο χαχα
Μέσα λοιπόν χαχαμη μου το χαλάς...θα σκεφτούμε εκείνη την ώρα τρώγοντας παγωτό.
υπόσχομαι να είμαι τζεντλμαν και όσο περιμένουμε να σου λέω πραγματικές ιστορίες (όχι φέικ παπαριές) που λίγοι έχουν ακούσει
(άσχετες με μπου)
σπίτια εκτός κέντρου
Μπορείς να την ντύσεις και διαιτητή και το concept να είναι ότι έχει σφυρίξει πετσινο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ...Άσε το'χω... κλείνω ραντεβού με το κορίτσι, Τελικός κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Της παίρνω και μια μπλούζα του ΠΑΟΚ.. εγω θα φοράω την κιτρινομαυρη με τον γνήσιο Δικέφαλο... αντιλαμβανεστε τι έχω να κάνω στον ΠΑΟΚ!
Έρχομαι για λίγες μέρες Αθήνα οπότε για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να προλάβω να κάνω αξιοπρεπώς τα ραντεβού μου , κινούμαι μόνο σε ξενοδοχεία στο κέντρο.Μιλάς με γρίφους Κατερίνα!