Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 8.409
Είσαι μέσα για κόντρα στο σκι ;Nα μείνετε στα σαλέ των χιονισμένων βουνών, αφού δεν έρχεστε στο δικό μου Βουνό.
Θα έρθω αλλά όχι μόνο να κρατάω το δωμάτιο ζεστό
Είσαι μέσα για κόντρα στο σκι ;Nα μείνετε στα σαλέ των χιονισμένων βουνών, αφού δεν έρχεστε στο δικό μου Βουνό.
Κάτι μου λέει ότι είστε ξαδερφες. Και θα σας θέλω και τις 2!Αυτή την περίοδο όχι .
Θα επιστρέψει αλλά απ’ όσο γνωρίζω δεν έχει πρόσβαση στο λογαριασμό της.
Είσαι μέσα για κόντρα στο σκι ;
Διάβαζα όλη μέρα , αλλά έχω κουραστεί! Θέλω διακοπεεεςΤι έγινε, δεν έχουμε διάβασμα σήμερα ?
Είσαι μέσα για κόντρα στο σκι ;
Δεν έχω δοκιμάσει snowboard αλλά πάντα δεκτική σε δωρεάν μαθήματα χαχαΑμέ.
Με τι διαφορά ότι κάνεις το λαθος άθλημα.
Μπορείς να κάνεις διακοπές μαζι μου στου Bill! Να κλείσω την σουίτα?Διάβαζα όλη μέρα , αλλά έχω κουραστεί! Θέλω διακοπεεες
Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν μπορώ να λείψω σε αυτή τη φάση …Μπορείς να κάνεις διακοπές μαζι μου στου Bill! Να κλείσω την σουίτα?
Εγώ να δεις πόσο ... μπορώ βέβαια να έρθω Ιταλία, να σου κρατάω το βιβλίο να μου κρατάς το ηθικό ακμαίο!Πολύ θα το ήθελα αλλά δεν μπορώ να λείψω σε αυτή τη φάση …
Δεν έχω δοκιμάσει snowboard αλλά πάντα δεκτική σε δωρεάν μαθήματα χαχα
Ό,τι νάναι στην πισίνα με τα κοντοσούβλια.Η Κιαρα ποτέ δεν έφτιαξε νήμα και αυτό το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο επεισόδιο. Το νήμα ανοίχτηκε από τη διεύθυνση.
Με την άδεια της και με την συμφωνία της πλειοψηφίας , το χρησιμοποιώ εγώ.
Το να ισχυρίζεστε ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο δημιουργεί σύγχυση, άνευ λόγου.
Καλή συνέχεια
Όταν έρθεις έλα να πάμε στα Καλάβρυτα να σου κάνω δωρεάν μαθήματα!!!Δεν έχω δοκιμάσει snowboard αλλά πάντα δεκτική σε δωρεάν μαθήματα χαχα
Γιατί ΚΑλάβρυτα και όχι Αράχωβα ας πούμε? ΄Εχεις κανά σαλέ εκεί?Όταν έρθεις έλα να πάμε στα Καλάβρυτα να σου κάνω δωρεάν μαθήματα!!!
Δεν είμαι δάσκαλος στο snowboarding αλλά τα βασικά μπορώ να σου τα μάθω!!!
το τελεγκραμ που το βρίσκουμε?Δημήτρη, δεν έχει τηλ, κανείς δεν έχει το τηλ της!! Η επικοινωνία γίνεται από εδώ ή τέλεγκραμ!
Κανείς επίσης δεν μπορεί να την κάνει φόλοου γιατί ο περιορισμός είναι για όλους!
Μην διαμαρτύρεσαι και διάβασε λίγο το νήμα…θα δεις ότι αυτά που σου λέω αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες!!
εγώ έχω ένα παλιό κάπως, αλλά δοκιμασμένοτο τελεγκραμ που το βρίσκουμε?
Επιβεβαιώνω την ύπαρξη της Κιάρας μια και έχω συνευρεθεί μαζί της. Πολύ αξιόλογο κορίτσι, φρέσκο, ώριμη για την ηλικία της και αρκετά διαφορετική από την Κατερίνα στην προσωπικότητα.
Στο στελνει αφου επικοινωνησεις μαζι της απο εδω με pm. Αλλα αφου δεν ειναι εδω μαλλον σου ειναι αχρηστοτο τελεγκραμ που το βρίσκουμε?
Ορίστε.το τελεγκραμ που το βρίσκουμε?