xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.631
- Πόντοι
- 17.436
Δεν μπορώ να σου στείλω pm έχεις βάλει περιορισμό
μάλλον γέμισε το mailbox και η κοπελιά πρέπει σιγά σιγά να το αδειάσει
Δεν μπορώ να σου στείλω pm έχεις βάλει περιορισμό
και πως σας βρίσκουμε???Για σένα προτείνω Κιαρα ;)
Κι έλεγα τι μου θυμίζει....χαχαχα...είσαι μπλε σα στρουμφάκι
Έχεις πμ!!!Η κατερινα είναι ότι το καλύτερο έχω δει εδώ μέσα(είναι απίστευτη στο κρεβάτι ) .Καλά να περάσετε όσοι κλείσετε μαζί της .
Η Κιαρα και η Καλιρροη εργάζονται;;;Για σένα προτείνω Κιαρα ;)
Θέλω και εγώ Καλιροη!!!Ωχ , πανοπλία πάρε …
Ετοιμάσου εσύ όταν ξανάρθεις να φέρεις τις φίλες σου και εγώ θα φέρω τον Κλαρίνο!Θα κάνουμε δημοπρασία ένα τριπλό ραντεβού Ξεκινήστε προτάσεις
Εγώ θα είμαι στο βουνό απολαμβάνοντας το επιβλητικό Matterhorn και η Κατερίνα θα ζεσταίνεται στο κρεβάτι μπροστά από το τζάκι. Όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι ...
Στα σοβαρά τώρα κι όχι χαβαλέ, στην @Katerina (αν ήτο) εύχομαι να έχουν παραμείνει και αυξηθει οι ενδοιασμοί...Η κατερινα είναι ότι το καλύτερο έχω δει εδώ μέσα(είναι απίστευτη στο κρεβάτι ) .Καλά να περάσετε όσοι κλείσετε μαζί της .
Και πώς θα κάνουμε τριπλό ραντεβού;Μόνο για όποιον θέλει;) Μάντεψε….
Πέρασε και δεν ακούμπησε (το πέος)...Οκ η κιαρα και η Κατερίνα , η Καλιροη ποια είναι πάλι ;
με ενδιαφερει συανντηση. αν θες στειλε πμ να μιλαμε για να κανονισουμεΔιαθέσιμη σήμερα και αύριο το πρωί
Έκανε εγγραφή 01/01/2023 και τελευταία φορά που συνδέθηκε ήταν στις 08/01/2023.@Kaliroi
Εδώ είσαι
Έτσι είναι .Έκανε εγγραφή 01/01/2023 και τελευταία φορά που συνδέθηκε ήταν στις 08/01/2023.
Τι ψάχνουμε να βρούμε!!!
Αφού φτασαμε να μας επιλέγουν οι πουτανες είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Εντάξει τύπε θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό υπέρ βωμών και εστιών μήπως επιλεγούμε...