Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.799
- Πόντοι
- 10.411
απο πισω εχω τοιχο. και το παραθυρο του πισω μπαλκονιου,ουπς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εντιτ μουνοπανα
απο πισω εχω τοιχο. και το παραθυρο του πισω μπαλκονιου,ουπς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εντιτ μουνοπανα
Πήγαινε σε ένα γιατρό να σου πάρει την πίεση.Έφυγα από Ελλάδα και ματώνει από το πρωί η μύτη μου γκρρρ
Σκάσε μπούστη τραλαλάκηΤρως παντόφλα από την κυρά?
Δεν το σηκωνει ο οργανισμος σου !! !! Γυρνα πισω να σε γιατροπορεψουμε !!Έφυγα από Ελλάδα και ματώνει από το πρωί η μύτη μου γκρρρ
εεμ είναι που δεν κ;aναμε το ραντεβού μας... karma is a bitch...Έφυγα από Ελλάδα και ματώνει από το πρωί η μύτη μου γκρρρ
Kaliroi ήρθες πατρα ;στείλε μ ένα μήνυμα« Εννοείς ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα για κάποιες συγκεκριμένες συναντήσεις;»
Ναι , εννοώ κάτι τέτοιο.
Πχ 100 ευρώ για 1 ώρα το μήνα ή 200 για 5 , ανάλογα με το περιεχόμενο και τις επιθυμίες του καθενός
Η Καλλιρόη θα εμφανιστεί τις απόκριες τώρα ..!!
Που τον θυμηθηκες τον τυπο, έχει καιρό να φανεί...Καλά το νήμα έχει ξεφύγει τελείως από τον αρχικό σκοπό του......Αυτός που μένει να αναρτήσει τώρα είναι εκείνος ο τύπος που ανέβαζε κατά τακτά διαστήματα το....ζητείται να μου χαρίσουνε παλιά παιχνίδια.........
Που είσαι μάνα μου?Που χάθηκαν όλες οι Κ Κ Κ Κυρίες;
Εδώ ελιές μάνα μου !! Εσείς τελιωσατε;Που είσαι μάνα μου?
Όλα καλά?
Ναι μάνα μου.Εδώ ελιές μάνα μου !! Εσείς τελιωσατε;
Χυσανε λαδακι ή παπάρια;Ναι μάνα μου.
Μαζώσαμε,όλα καλά.
ΦούλΧυσανε λαδακι ή παπάρια;
Ωραίος!! Καλοφαγωτο τυπακο μου και το λαδακι και το χρήμα...
Και τότε έκανε καιρό να φανεί.......Όποτε του ερχόταν έμπαινε έγραφε το ίδιο πράγμα και ξανάβγαινε..............Που τον θυμηθηκες τον τυπο, έχει καιρό να φανεί...
Πφφφ αμάν ρε Κατερίνα...ΟΥΨΚαλησπέρα , είμαι η Καλιρρόη , φίλη της Κιάρα.
Είμαι 22 ετών , 166 ύψος και 56 κιλά . Είμαι καλλιεργημένη και μου αρέσουν οι μορφωμένοι άντρες.
Αναζητώ φίλους/ συνδρομητές που θα βρισκόμαστε τακτικά με μηνιαίο δωράκι.