anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
μεγαλε εισαι αρχοντας
σε ευχαριστω πολυ
σε ευχαριστω πολυ
Να Σάι καλά φίλε...μεγαλε εισαι αρχοντας
σε ευχαριστω πολυ
χαρας το κουραγιο σου λολΜαγκες αυτη που συνηθως βγαινει μπας και την πετυχουμε απο κοντα?
Αν δεν μπάζωσεις δεν θα χτίσειςχαρας το κουραγιο σου λολ
εαν και δεν συμφωνώ γενικά με αυτο... εδω μιλάμε για επαγγελματία, θελει μπάζωμα και στις βυζιτες?Αν δεν μπάζωσεις δεν θα χτίσεις
Όχι ακριβώς αλλά και ποιος δεν θα ήθελε να έλεγε στην παρέα του α κοιτάξτε αυτήν την διάσημη εγώ την έχω γαμησει και άλλα τετοιαεαν και δεν συμφωνώ γενικά με αυτο... εδω μιλάμε για επαγγελματία, θελει μπάζωμα και στις βυζιτες?
ΔιασημηΌχι ακριβώς αλλά και ποιος δεν θα ήθελε να έλεγε στην παρέα του α κοιτάξτε αυτήν την διάσημη εγώ την έχω γαμησει και άλλα τετοια
στο μεταξυ ενω ολοι τη θαβουνε οτι δεν αξιζει, ακριβη κλπ, αλλο τοσο οι τυποι ζητανε τροπους επαφηςδεν μπορω να καταλβω τον ντορο που εχει δημιουργησει η συγκεκριμενη!!
καποιος που εχει μεγαλυτερη εμπειρια ας με βοηθησει!
την εχουνε δει, κι εχουνε γραψει, κοντη προσωπο πολυ μετριο, μεγαλουτσικη, ομως η τυπισσα βαζει κατι φωτο σε νυχτερινα κεντρα με μινι μεχρι τον κωλο και εντυπωσιαζει, μαγκια τηςυπάρχει κάποιος που να την εχει δει απο κοντα να μας πει μια αντικειμενική αποψη η θα στηριζόμαστε στις φωτογραφίες που ανεβαζει και πλασάρει λες και ειναι η θεα του ερωτα!!
εχεις δικιο αλλα γιατι αυτο με κανει να αισθανομαι λιγο ηλιθια εμενα οσο την κοιταζω και την ξανακοιταζω προσπαθοντας να την αποδικοποιησω!την εχουνε δει, κι εχουνε γραψει, κοντη προσωπο πολυ μετριο, μεγαλουτσικη, ομως η τυπισσα βαζει κατι φωτο σε νυχτερινα κεντρα με μινι μεχρι τον κωλο και εντυπωσιαζει, μαγκια της
Ο μεσάζων ποιος είναι;Εγώ μόλις επικοινώνησα με τον εν λόγω μεσάζων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, οι συνάντηση γίνεται μόνο σε ξενοδοχείο και οποίο αίτημα έχεις αναφορικά με φετίχ θα στο ικανοποιήσει. Τώρα η αλήθεια να λέγεται είμαι ακόμα λίγο σκεπτικός λόγω του τρόπου συνεννόησης. Θα ήθελα να την πάρω γιατί έχω τι φετιχ να πηγαίνω με αυτά τα ποθητά μωράκια των social
τυπε κρατα μας ενημερουςΕγώ μόλις επικοινώνησα με τον εν λόγω μεσάζων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, οι συνάντηση γίνεται μόνο σε ξενοδοχείο και οποίο αίτημα έχεις αναφορικά με φετίχ θα στο ικανοποιήσει. Τώρα η αλήθεια να λέγεται είμαι ακόμα λίγο σκεπτικός λόγω του τρόπου συνεννόησης. Θα ήθελα να την πάρω γιατί έχω τι φετιχ να πηγαίνω με αυτά τα ποθητά μωράκια των social
Πώς ηρθες σε επικοινωνία;Εγώ μόλις επικοινώνησα με τον εν λόγω μεσάζων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, οι συνάντηση γίνεται μόνο σε ξενοδοχείο και οποίο αίτημα έχεις αναφορικά με φετίχ θα στο ικανοποιήσει. Τώρα η αλήθεια να λέγεται είμαι ακόμα λίγο σκεπτικός λόγω του τρόπου συνεννόησης. Θα ήθελα να την πάρω γιατί έχω τι φετιχ να πηγαίνω με αυτά τα ποθητά μωράκια των social
Ποια είναι η τιμή και ποιος ο μεσάζων;Εγώ μόλις επικοινώνησα με τον εν λόγω μεσάζων. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, οι συνάντηση γίνεται μόνο σε ξενοδοχείο και οποίο αίτημα έχεις αναφορικά με φετίχ θα στο ικανοποιήσει. Τώρα η αλήθεια να λέγεται είμαι ακόμα λίγο σκεπτικός λόγω του τρόπου συνεννόησης. Θα ήθελα να την πάρω γιατί έχω τι φετιχ να πηγαίνω με αυτά τα ποθητά μωράκια των social
300€Ποια είναι η τιμή και ποιος ο μεσάζων;