life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ωραιο μωρο μου........Καλησπερα παντου
νομοιζω οτι σταματαει η καρδια μου.......
Ωραιο μωρο μου........Καλησπερα παντου
θα ήθελα να την κάνω να χτυπήσει πιο γρήγορα, όχι να την σταματήσω....
άκου τι έπαθα χθες βράδυ. Μετρώ τα αστέρια αλλά στο μέτρημα μου έλλειπε ένα. Λέω λάθος έκανα, τα ξανά μετράω πάλι λείπει ένα, ξανά, πάλι λείπει ένα....λυπημένος πήγα στον υπολογιστή...και εκεί είδα την εικόνα σου και με χαρά κατάλαβα...δεν λείπει κανένα αστέρι, όλα είναι εδώ! απλά το ένα δραπέτευσε από τον ουρανό και φώλιασε στη καρδιά μου.
τι να πω εγω μετα απο αυτο.....δεν εχω λογια....
τι να πω εγω μετα απο αυτο.....δεν εχω λογια....
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oτο ξέρεις πως όταν ο θεός έφτιαχνε τους αγγέλους έκανε έναν τόσο όμορφο καλό και γλυκό, τον ονόμασε Κέλλυ αλλά δεν ήθελε να τον κρατήσει δικό του, δεν μπορούσε να κρατήσει τόση ομορφιά μόνο δική του, ήθελε και να δείξει το υπέροχο δημιούργημα του... και έτσι σε χάρισε σε εμάς.
δώρο Θεού για να βλέπω πόσο όμορφη είναι η ζωή!
καρδια μουυυυυυυυυυυυυ...........
Αχχχχχχχχχχ κοριτσαρεεεεεεεε
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*