δεν εχω να σου πω πολλα.....απλα οταν μου γραφεις εσυ απο εκει που μπορει να ειμαι χαλια αλλαζει αμεσως η διαθεση μου και πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ
Το γεγονος οτι σε σκεφτωμαι δεν σε χαλαρωνει καθολου??
δεν εχω να σου πω πολλα.....απλα οταν μου γραφεις εσυ απο εκει που μπορει να ειμαι χαλια αλλαζει αμεσως η διαθεση μου και πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ΖΟΥΖΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
ναι ναι μωλο μου ειμαι η δουδουνα θου και θου κανω δουδουνιεθ
Να μου πεις απο που πηρες το μαγιο!
Μου αρεσει!
Να ξέρεις ότι αυτό το κανείς και εσύ προς κάποιους άλλους ;)δεν εχω να σου πω πολλα.....απλα οταν μου γραφεις εσυ απο εκει που μπορει να ειμαι χαλια αλλαζει αμεσως η διαθεση μου και πεταωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Το γεγονος οτι σε σκεφτωμαι δεν σε χαλαρωνει καθολου??
ναι ναι μωλο μου ειμαι η δουδουνα θου και θου κανω δουδουνιεθ
καλησπερα κουκλη με τα ωραια μαλια....
το μαγιο μου ειναι MED.....
ναι μωρακι μου απλα δεν προλαβαινω να απαντησω σε ολους
Έλα παραπονιάρη :-* :-* :-*Δηλαδηs..........οταν γραφουμε εμειs δεν καταφερνουμε τιποτιs?????
καλησπερα κουκλη με τα ωραια μαλια....
το μαγιο μου ειναι MED.....
θα σου πηγαινω πιστευωΣ'ευχαριστω κοπελια!
Να ξέρεις ότι αυτό το κανείς και εσύ προς κάποιους άλλους ;)
Έλα παραπονιάρη :-* :-* :-*
Δηλαδηs..........οταν γραφουμε εμειs δεν καταφερνουμε τιποτιs?????
Εγω το ειπα, μηπωs και δεν γραφουμε ωραια πραγματα....Με προβληματισε