memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
και...θα σου κακοπεσειΗ νωντομάδα αν αρχίσει να μπάζει θηλυκά κινδυνεύει να αλωθεί από αγαπουλίαση![]()
και...θα σου κακοπεσειΗ νωντομάδα αν αρχίσει να μπάζει θηλυκά κινδυνεύει να αλωθεί από αγαπουλίαση![]()
Πούστης ιδεολόγος δεν είπαμε;;;;και...θα σου κακοπεσει![]()
Τί διαφορά έχει ο πούστης από τον gay?
Αριστούργημα ρετάρεις......
ο γκαιη εχει λεφτα
λιγα με το αριστουργημα, θα γινει η επομενη νωντοτυπισσα![]()
Η νωντομάδα αν αρχίσει να μπάζει θηλυκά κινδυνεύει να αλωθεί από αγαπουλίαση![]()
αμα αναστηθεις σα το ΝΩΝΤΑ ομως? ;)σου εχω πει ουτε νεκρη![]()
αμα αναστηθεις σα το ΝΩΝΤΑ ομως? ;)
πρεπει να κλεισεις ραντεβου για να μιλησεις μαζι τουαληθεια ρε, ο λαστ που ειναι ειναι δεν τον εχω πετυχει?![]()
πρεπει να κλεισεις ραντεβου για να μιλησεις μαζι τουκανει επιλεκτικες εμφανισεις
![]()
τα αβγα τα εφαγες μετα τα κοτοπουλα? γιαυτο σε πειραξαν![]()
![]()
σιγα τα αβγα μην ξερασω με τον ηλιθιο νωντα σας
![]()
Θεσσαλονίκη πότε θα έρθεις ρε αριστούργημα να σε χαρούμε και εμείς λίγο;
σιγα μη κανει 15 ωρες ταξιδι για εναμιση λεπτο που θες εσυ για να τελειωσεις στην πιπαΘεσσαλονίκη πότε θα έρθεις ρε αριστούργημα να σε χαρούμε και εμείς λίγο;
Έλα και ως τουρίστρια για να δεις τον λευκό πύργο και κάνε ένα μόνο ραντεβού μαζί μου :-*
Τί 15 ώρες ρε μαλάκα,με κάρο θα έρθει;σιγα μη κανει 15 ωρες ταξιδι για εναμιση λεπτο που θες εσυ για να τελειωσεις στην πιπα![]()
σιγα μη κανει 15 ωρες ταξιδι για εναμιση λεπτο που θες εσυ για να τελειωσεις στην πιπα![]()
Βρε ό,τι μπορώ θα κάνω να μην τελειώσω....θα μάθω και ινδουιστικές τεχνικές.θα ρίξει επιβραδυντικό σπρέυ και θα κρατήσει 2 λεπτά![]()
σιγα ρε μπρουκληΤί 15 ώρες ρε μαλάκα,με κάρο θα έρθει;
Θα την χαλάσει να πάρει 80e για μια πίπα ενός λεπτού;;;
Αν και θα προπονηθώ....θα πάω 2-3 ραντεβού με στην βδομάδα θα τραβήξω και μίατην προηγούμενη,άντε θα τα πιάσω τα πέντε λεπτά.
![]()
Μεταξουργείο μου είπεςσιγα ρε μπρουκληοταν σου ειπα να σε παω τσαρκα και απο το φ104 ομως εκανες τον σταμουλη (την κοτα)
![]()