memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
και...θα σου κακοπεσειΗ νωντομάδα αν αρχίσει να μπάζει θηλυκά κινδυνεύει να αλωθεί από αγαπουλίαση
και...θα σου κακοπεσειΗ νωντομάδα αν αρχίσει να μπάζει θηλυκά κινδυνεύει να αλωθεί από αγαπουλίαση
Πούστης ιδεολόγος δεν είπαμε;;;;και...θα σου κακοπεσει
Τί διαφορά έχει ο πούστης από τον gay?
Αριστούργημα ρετάρεις......
ο γκαιη εχει λεφτα
λιγα με το αριστουργημα, θα γινει η επομενη νωντοτυπισσα
Η νωντομάδα αν αρχίσει να μπάζει θηλυκά κινδυνεύει να αλωθεί από αγαπουλίαση
αμα αναστηθεις σα το ΝΩΝΤΑ ομως? ;)σου εχω πει ουτε νεκρη
αμα αναστηθεις σα το ΝΩΝΤΑ ομως? ;)
πρεπει να κλεισεις ραντεβου για να μιλησεις μαζι του κανει επιλεκτικες εμφανισειςαληθεια ρε, ο λαστ που ειναι ειναι δεν τον εχω πετυχει?
πρεπει να κλεισεις ραντεβου για να μιλησεις μαζι του κανει επιλεκτικες εμφανισεις
Aριστούργημα κοιμάσαι;;;;
τα αβγα τα εφαγες μετα τα κοτοπουλα? γιαυτο σε πειραξανσιγα τα αβγα μην ξερασω με τον ηλιθιο νωντα σας
Θεσσαλονίκη πότε θα έρθεις ρε αριστούργημα να σε χαρούμε και εμείς λίγο;
σιγα μη κανει 15 ωρες ταξιδι για εναμιση λεπτο που θες εσυ για να τελειωσεις στην πιπαΘεσσαλονίκη πότε θα έρθεις ρε αριστούργημα να σε χαρούμε και εμείς λίγο;
Έλα και ως τουρίστρια για να δεις τον λευκό πύργο και κάνε ένα μόνο ραντεβού μαζί μου :-*
Τί 15 ώρες ρε μαλάκα,με κάρο θα έρθει;σιγα μη κανει 15 ωρες ταξιδι για εναμιση λεπτο που θες εσυ για να τελειωσεις στην πιπα
σιγα μη κανει 15 ωρες ταξιδι για εναμιση λεπτο που θες εσυ για να τελειωσεις στην πιπα
Βρε ό,τι μπορώ θα κάνω να μην τελειώσω....θα μάθω και ινδουιστικές τεχνικές.θα ρίξει επιβραδυντικό σπρέυ και θα κρατήσει 2 λεπτά
σιγα ρε μπρουκλη οταν σου ειπα να σε παω τσαρκα και απο το φ104 ομως εκανες τον σταμουλη (την κοτα)Τί 15 ώρες ρε μαλάκα,με κάρο θα έρθει;
Θα την χαλάσει να πάρει 80e για μια πίπα ενός λεπτού;;;
Αν και θα προπονηθώ....θα πάω 2-3 ραντεβού με στην βδομάδα θα τραβήξω και μία την προηγούμενη,άντε θα τα πιάσω τα πέντε λεπτά.
Μεταξουργείο μου είπες εκεί που γαμάνε τα πάκιασιγα ρε μπρουκλη οταν σου ειπα να σε παω τσαρκα και απο το φ104 ομως εκανες τον σταμουλη (την κοτα)