lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
την βρήκα στο ίντερνετ καφέ που συχνάζω...θα τη βγ΄΄αλω φωτό να στη δείξω την τρίτη που έρχομαι...ίδιο πρόσωπο κίνκυ και σέξυ, ωραία μάτια σαν τα δικά σου, κορμί ζουμερό...άσε σου λέω....΄΄εχω πάθει...
εγω ειδα στον υπνο μου και χθες και σημερα οτι γαμουσα και το κοβα εκει που μου ρχοταν να χυσωΚαλημέρα μούσα μου...
Ξύπνησα πολύ αναστατωμένος γιατί είδα στον ύπνο μου ότι με σκότωσες.. Έχεις τέτοια πρόθεση...?
Καλημέρα μούσα μου...
Ξύπνησα πολύ αναστατωμένος γιατί είδα στον ύπνο μου ότι με σκότωσες.. Έχεις τέτοια πρόθεση...?
Στρατιωτική ΘητείαΕγω ειδα ότι πηγα ξανα φανταρος :S Συνεχεια το βλέπω αυτό τελευταία
και μεις σε λατρευουμεκαλημερα πουτσαρα μου, τιποτα δεν εγινε, απλα με λατρευω
προτιμώ να περιμένω 2μέρες και να ρθω να γαμήσω το πρωτότυπο.....:o :o :o :o :o :o
ε γαμησε την ρε κουνελε αφου δεν μπορεις να γαμησεις εμενα
και μεις σε λατρευουμε
κοίτα ρε πούστη μου που όλα βγαίνουν....Στρατιωτική Θητεία
Αν δείτε πως πηγαίνετε φαντάρος και είστε νέο άτομο, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που Θα σας κάνει ευτυχισμένο γιατί θα σημειώσετε επιτυχία. Αν σε μεγάλη ηλικία δείτε πως σας κάλεσαν για τη θητεία σας και δείτε ότι πηγαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτές τις μέρες μια μεγάλη γκάφα που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας.
Στρατιωτική Θητεία
Αν δείτε πως πηγαίνετε φαντάρος και είστε νέο άτομο, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που Θα σας κάνει ευτυχισμένο γιατί θα σημειώσετε επιτυχία. Αν σε μεγάλη ηλικία δείτε πως σας κάλεσαν για τη θητεία σας και δείτε ότι πηγαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτές τις μέρες μια μεγάλη γκάφα που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας.
Στρατιωτική Θητεία
τι γελας μωρη?
ΦόνοςΤελικά έχουμε βεβαρημένο υποσυνείδητο και βλέπουμε όλο μαλακίες στον ύπνο μας...
Είμαστε όλοι η dream team των τρελών μου φαίνεται...
ο καζαμίας του μπου???Φόνος
Αν στο όνειρο σου δεις πως σε σκοτώνουν, θα σου συμβεί κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος και στεναχώρια. Αν αποπειραθούν να σε σκοτώσουν, αλλά τελικά δεν το καταφέρουν, θα σου τύχει κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σου.
Φόνος
Αν στο όνειρο σου δεις πως σε σκοτώνουν, θα σου συμβεί κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος και στεναχώρια. Αν αποπειραθούν να σε σκοτώσουν, αλλά τελικά δεν το καταφέρουν, θα σου τύχει κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σου.
το κοτοπουλο πρεπει να ναι ο υπουλος εχθρος >Αν δείτε πως δολοφονηθήκατε, σημαίνει πως ύπουλοι εχθροί δουλεύουν σε βάρος σας.