Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Συνημμένα

• νεραιδονωντας.PNG
    νεραιδονωντας.PNG
    224,3 KB · Εμφανίσεις: 35

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα μούσα μου...  :rockon:
Ξύπνησα πολύ αναστατωμένος γιατί είδα στον ύπνο μου ότι με σκότωσες.. Έχεις τέτοια πρόθεση...?
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
την βρήκα στο ίντερνετ καφέ που συχνάζω...θα τη βγ΄΄αλω φωτό να στη δείξω την τρίτη που έρχομαι...ίδιο πρόσωπο κίνκυ και σέξυ, ωραία μάτια σαν τα δικά σου, κορμί ζουμερό...άσε σου λέω....΄΄εχω πάθει...

:o :o :o :o :o :o

ε γαμησε την ρε κουνελε  αφου δεν μπορεις να γαμησεις εμενα  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Καλημέρα μούσα μου...  :rockon:
Ξύπνησα πολύ αναστατωμένος γιατί είδα στον ύπνο μου ότι με σκότωσες.. Έχεις τέτοια πρόθεση...?
:2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειδα στον υπνο μου και χθες και σημερα οτι γαμουσα και το κοβα εκει που μου ρχοταν να χυσω

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Εγω ειδα ότι πηγα ξανα φανταρος   :S Συνεχεια το βλέπω αυτό τελευταία

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Εγω ειδα ότι πηγα ξανα φανταρος   :S Συνεχεια το βλέπω αυτό τελευταία
Στρατιωτική Θητεία

Αν δείτε πως πηγαίνετε φαντάρος και είστε νέο άτομο, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που Θα σας κάνει ευτυχισμένο γιατί θα σημειώσετε επιτυχία. Αν σε μεγάλη ηλικία δείτε πως σας κάλεσαν για τη θητεία σας και δείτε ότι πηγαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτές τις μέρες μια μεγάλη γκάφα που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Στρατιωτική Θητεία

Αν δείτε πως πηγαίνετε φαντάρος και είστε νέο άτομο, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που Θα σας κάνει ευτυχισμένο γιατί θα σημειώσετε επιτυχία. Αν σε μεγάλη ηλικία δείτε πως σας κάλεσαν για τη θητεία σας και δείτε ότι πηγαίνετε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε αυτές τις μέρες μια μεγάλη γκάφα που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας.
κοίτα ρε πούστη μου που όλα βγαίνουν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Στρατιωτική Θητεία

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά έχουμε βεβαρημένο υποσυνείδητο και βλέπουμε όλο μαλακίες στον ύπνο μας...
Είμαστε όλοι η dream team των τρελών μου φαίνεται... :rockon:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Στρατιωτική Θητεία

:hmm: :hmm:
τι γελας μωρη?  :2on1:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Τελικά έχουμε βεβαρημένο υποσυνείδητο και βλέπουμε όλο μαλακίες στον ύπνο μας...
Είμαστε όλοι η dream team των τρελών μου φαίνεται... :rockon:
Φόνος

Αν στο όνειρο σου δεις πως σε σκοτώνουν, θα σου συμβεί κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος και στεναχώρια. Αν αποπειραθούν να σε σκοτώσουν, αλλά τελικά δεν το καταφέρουν, θα σου τύχει κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σου.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αν δείτε πως δολοφονηθήκατε, σημαίνει πως ύπουλοι εχθροί δουλεύουν σε βάρος σας.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470
Φόνος

Αν στο όνειρο σου δεις πως σε σκοτώνουν, θα σου συμβεί κάτι που θα σου προκαλέσει άγχος και στεναχώρια. Αν αποπειραθούν να σε σκοτώσουν, αλλά τελικά δεν το καταφέρουν, θα σου τύχει κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σου.
ο καζαμίας του μπου??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φόνος

Αν σκοτώνεις εσύ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom