Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Αυτή ήταν η μία και  μοναδική κριτική μου και δεν θα υπάρξει άλλη καθόσον δεν συμφωνώ με τέτοιου είδους κριτικές.
Και να εξομολογηθώ πως δεν γνωρίζω σε ποια θέση της βαθμολογίας σας βρίσκεσαι και δεν με νοιάζει να μάθω, ξέρω όμως με σιγουριά πως είσαι πολύ γαμάτο τυπάκι, που χαίρομαι που το γνωρίζω.

ααχ τι κυριος  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Κελλάκυ μόνο στο στούντιο μπορούμε να σε βρούμε;;

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
ποιος σε πειραξε πουτανοαρχοντισσα μου? καλησπερα

καλησπερα αντρακλα μου, μονη μου πειραζομαι γιατι ειμαι σωστη και δικαιη και αληθινη και νομιζω πως και οι αλλοι θα ειναι ετσι αλλα πεφτω εξω  :) :-*

kingwulf

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αντρακλα μου, μονη μου πειραζομαι γιατι ειμαι σωστη και δικαιη και αληθινη και νομιζω πως και οι αλλοι θα ειναι ετσι αλλα πεφτω εξω  :) :-*
εχει τοσα και καιτοσους που μπορει να σε πειραξουν και συ πειραζεσαι μονη σου? ΘΕΑ γιαυτο τρελαινεις κοσμο

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
εχει τοσα και καιτοσους που μπορει να σε πειραξουν και συ πειραζεσαι μονη σου? ΘΕΑ γιαυτο τρελαινεις κοσμο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελειο

απλα οι ανθρωποι γενικα κρινουν περισσοτερο απο τα φαινομενα παρα απο την πραγματικοτητα.... γιατι η οραση ανηκει σε ολους....ενω η αντιληψη σε λιγους.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom