Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
να χορευει σαν το ξεκολλο μες στα μπουζουκια της αρεσει

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως σαν την δικια μου να σου δινω κιεενα 400ευρα καθε σαββατο αν ειναι να πηγαινετε μαζι.ολα τα λεφτα μου τα χει φαει σε μπουζουκια και ψωνια

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
ακριβως σαν την δικια μου να σου δινω κιεενα 400ευρα καθε σαββατο αν ειναι να πηγαινετε μαζι.ολα τα λεφτα μου τα χει φαει σε μπουζουκια και ψωνια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για αυτο την αγαπας ρε

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα ισως.τετοιες θελω να μου τρωνε ολα τα φραγκα και να με κερατωνουν

athwos23

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φατα μου κιεσυ ολα κελλακυυυυυυυυυυυυυυυ ολαααααα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Διακρίνω μια μικρή ειρωνεία στα λεγόμενα σου    :coffee:

δεν νομίζω. υπάρχουν άνδρες που γουστάρουν να έχουν μία γυναίκα που ανταποκρίνεται στα στερεότυπα για το πως είναι ΚΑΠΟΙΕΣ γυναίκες (λούσα, ψώνια κλπ). ίσως μία τέτοια γυναίκα να τους ανεβάζει και στον κοινωνικό τους περίγυρο, κοιτάξτε τι ΄σπάταλη κοκέτα γυναίκα έχω εγώ, άρα βγάζω λεφτά και για την γυναίκα μου άρα είμαι μάγκας. έτσι είναι κάποιοι άνδρες.

Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
δεν νομίζω. υπάρχουν άνδρες που γουστάρουν να έχουν μία γυναίκα που ανταποκρίνεται στα στερεότυπα για το πως είναι ΚΑΠΟΙΕΣ γυναίκες (λούσα, ψώνια κλπ). ίσως μία τέτοια γυναίκα να τους ανεβάζει και στον κοινωνικό τους περίγυρο, κοιτάξτε τι ΄σπάταλη κοκέτα γυναίκα έχω εγώ, άρα βγάζω λεφτά και για την γυναίκα μου άρα είμαι μάγκας. έτσι είναι κάποιοι άνδρες.

ακριβωωως  :thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ετσι θα θελανε να ειναι ολοι οι αντρεs αλλα ενεκα η αφραγκια........
               Παντωs .....
Αυτοs πουχει λεφτα εχει παντα δικιο....... :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom