despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
σπιτι μου ειμαι μικρη μου και καθομαι :-*
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
εισαι καλα?η κοτουλα αρχισε παλι τις........
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
σπιτι μου ειμαι μικρη μου και καθομαι :-*
οταν σε ειπα καριολακι την αλλη φορα πειραχτηκες και ειπες οτι δεν σε ξερω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εισαι καλα?η κοτουλα αρχισε παλι τις........![]()
![]()
![]()
σε αναμμενα καρβουνα![]()
λιγα με τον σταματακη γιατι θα φας νωντοκαταρα και ολοι σου οι πελατες θα λεγονται ορεστηδες ;)αστην κελλυ ρε αρρωστακι..........![]()
![]()
![]()
![]()
οταν σε ειπα καριολακι την αλλη φορα πειραχτηκες και ειπες οτι δεν σε ξερω..
τωρα εσυ γιατι προκαλεις? Σε προκαλεσα εγω? .... Οποτε κοψε τους χαρακτηρισμους για ατομα που δεν ξερεις καν πριν μιλησω και εγω ποιο ασχημα.. ;)
οταν σε ειπα καριολακι την αλλη φορα πειραχτηκες και ειπες οτι δεν σε ξερω..
τωρα εσυ γιατι προκαλεις? Σε προκαλεσα εγω? .... Οποτε κοψε τους χαρακτηρισμους για ατομα που δεν ξερεις καν πριν μιλησω και εγω ποιο ασχημα.. ;)
λιγα με τον σταματακη γιατι θα φας νωντοκαταρα και ολοι σου οι πελατες θα λεγονται ορεστηδες ;)![]()
ετσι πρεπει να ειμαι με ολες εσας της γυναικεςαλλιως τη θα κανεις ρε????![]()
υ.γ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ δεν ειναι το ιδιο εγω σε πειραζω ενω εσυ με προσβαλλες.......δεν θα κατσω να μου κανεις τα νευρα ζαρτιερες...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καληνυχτα κελλακυ μωρο μου........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σε αναμμενα καρβουνα![]()
γιατι γελας? δεν το καταλαβα αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α στο διαολο βραδιατικα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω που σε ξερω πολυ καλα μπορω να σε λεω οτι θελω βλαμμενο???![]()
![]()
![]()
:- με πληγωσες τωρα....αι στο διαολο εσυ και ο νωντας σου...........
γιατι γελας? δεν το καταλαβα αυτο
ποσο αυταρχικη ακουστηκεςψιτ....μπουλη δεν περνανε σε μενα αυτα, για αυτο ρουφα το αβγο σου και αντε στην καθε μικρουλα και αμυαλη σουζανα![]()
καυλωσες?ποσο αυταρχικη ακουστηκες![]()
ηδη ψαχνω να βρω σοκολατακια σου λεωναι ναι απο αυτους εισαι εσυ![]()