Επισκέπτης
και υπαρχει μονο στα παραμυθια...αλλα ειναι βασανο
και υπαρχει μονο στα παραμυθια...αλλα ειναι βασανο
αλλα ειναι βασανο
για αυτο εχω να πω δυστηχως/ευτηχωςκαι υπαρχει μονο στα παραμυθια...
αμα ο αλλος ειναι μαλακας ναι τοτε ειναι βασανο αλλα αμα ταιριαζουν οι δυο ανπρωποι τοτε ειναι μαγια
παντα ο ενας ομως γουσταρει πιο πολυ απο τον αλλο δεν μπορει να γουσταρουν και οι 2 το ιδιο γι αυτο πρεπει να υπαρχει συμβιβασμοςαμα ο αλλος ειναι μαλακας ναι τοτε ειναι βασανο αλλα αμα ταιριαζουν οι δυο ανπρωποι τοτε ειναι μαγια
εχω μυτη εγωκαι εσυ που το ξερεις ρε???
παντα ο ενας ομως γουσταρει πιο πολυ απο τον αλλο δεν μπορει να γουσταρουν και οι 2 το ιδιο γι αυτο πρεπει να υπαρχει συμβιβασμος
μεγαλειωδεςοταν ομως γουσταρουν και οι δυο το ιδιο τοτε ειναι.....δεν μπορω να βρω την καταλληλη λεξη
ειναι απιστευτο απλα....ολοι αυτο ψαχνουμεοταν ομως γουσταρουν και οι δυο το ιδιο τοτε ειναι.....δεν μπορω να βρω την καταλληλη λεξη
μεγαλειωδες
ειναι απιστευτο απλα....ολοι αυτο ψαχνουμε
το βρισκεις ευκολα το δυσκολο ειναι να το κρατησεις,ολα ειναι θεμα ταιμινκ,δηλαδη να σου ρθει στο καταληλο χρονικο σημειοχμμμ δεν νομιζω...αν ηταν ετσι τοτε οι περισσοτεροι θα το ειχαμε βρει
χμμμ δεν νομιζω...αν ηταν ετσι τοτε οι περισσοτεροι θα το ειχαμε βρει
το βρισκεις ευκολα το δυσκολο ειναι να το κρατησεις,ολα ειναι θεμα ταιμινκ,δηλαδη να σου ρθει στο καταληλο χρονικο σημειο
Όλοι το ψάχνουμε αλλά έλα που δεν κάθεται... σαν το Τζόκερ είναι. Όλοι το κυνηγάνε αλλά μόνο ένας, μία στο τόσο, το πιάνει...
Και σου αλλάζει τη ζωή ;)
προς το παρον ειμαι ερωτευμενος με την ζωη ( οχι την θηλυκη )εγω πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το βρεις ;) ;) απαξ και την βρεις πρεπει να γατζωθεις πανω και να μην την αφησεις με τιποτα