thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπα δεν την θελουμε! ειναι παλιοκοριτσο!γιασας μουρα μου.....ιρτα....εσισ τι κανετε....τιν τελετε κατολου τιν κελουσκα σασ?
Μπα δεν την θελουμε! ειναι παλιοκοριτσο!γιασας μουρα μου.....ιρτα....εσισ τι κανετε....τιν τελετε κατολου τιν κελουσκα σασ?
Ελααααα
εγω Τόσες φορές σου έγραψα πριν …..δεν με προσεχείς…..με αδικείς :'(βαριεσαι να μου γραφεις?
Φρόνιμα εσύ μπέμπηΕλααααα
Δεν εχεις παει ποτε σε στριπτιτζαδικο πιτσιρικα!
Καλησπερα μουρακι μου! τελεις κουρο?
Μπεμπης μεν.... αλλα ωραιος μπεμπης!Φρόνιμα εσύ μπέμπη
Ελααααα
Δεν εχεις παει ποτε σε στριπτιτζαδικο πιτσιρικα!
Καλησπερα μουρακι μου! τελεις κουρο?
καρδια μου σε πιραζω αγαπη μουεγω Τόσες φορές σου έγραψα πριν …..δεν με προσεχείς…..με αδικείς :'(
ενω εσυ εκει ξυμεροβραδιαζεσαι.....αφου βρικες την γυναικα των ονειρων σου
ποια ειναι μικρε?ενω εσυ εκει ξυμεροβραδιαζεσαι.....αφου βρικες την γυναικα των ονειρων σου
εγω δεν παω να βρω τον αντρα των ονειρων μου
Hμουν σιγουρος!!!!! εκοβα το.... χερι μου οτι θα το γραψεις!
και εσυ πας ομως! δεν ειναι τοσο κακο θαρρω! ;)
Μεγαλη ιστορια τιτανομεγιστε!!! Αναθεμα την ωρα και την στιγμη που εγραψα για αυτην!!ποια ειναι μικρε?
Μεγαλη ιστορια τιτανομεγιστε!!! Αναθεμα την ωρα και την στιγμη που εγραψα για αυτην!!
Για αυτο μας κανεις και ζηλειες το κελλακυ!
Και εγώ είχα μια γυναίκα που την έχασα για πάντα και οριστικά ….έπεσα τώρα ψυχολογικά....εγω δεν παω να βρω τον αντρα των ονειρων μου
των ειχα και τον εχασα
Εχεις καταλαβει λαθος καποια πραγματα μου φενεται! αλλο η εξωτερικη εμφανιση και αλλο το συναισθημα!εγω δεν παω να βρω τον αντρα των ονειρων μου
των ειχα και τον εχασα
μαλισταΚαι εγώ είχα μια γυναίκα που την έχασα για πάντα και οριστικά ….έπεσα τώρα ψυχολογικά....
Εγω που δεν την ειχα ποτε?Και εγώ είχα μια γυναίκα που την έχασα για πάντα και οριστικά ….έπεσα τώρα ψυχολογικά....
μαλιστα
ωρα για κλαψα
εγω δεν παω να βρω τον αντρα των ονειρων μου
των ειχα και τον εχασα