TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
αποχωρώ τότε λυπημένος :'( :'( :'( :'(ο μικρος νικολας καθεται και κλαιει γιατι η κελλυ και ο σταμ δεν του μιλααανε ποια
αποχωρώ τότε λυπημένος :'( :'( :'( :'(ο μικρος νικολας καθεται και κλαιει γιατι η κελλυ και ο σταμ δεν του μιλααανε ποια
αρα εχασες την μαχη για σημερααποχωρώ τότε λυπημένος :'( :'( :'( :'(
εγω τα παντα βαζω ;) γιατι τα παντα ταιριαζουν σε αυτο το πλασμα ;)
αρα εχασες την μαχη για σημερα
θα σου βαλω δυο ;)βαλε ενα απο τα αγαπημενα μου....νικο μου....ξερεις εσυ....
θα σου βαλω δυο ;)
γνωρηζομαστε μορτακο μου?
Δεν ειχες γνωρισει την Αννα την Σερβα ? ? ?θελω να πω κατι ασχετο
η Κελυ ειναι η πρωτη Σερβα που ξερω να κανει αυτη τη δουλεια...
πολυ σπανια εχω συναντησει κοπελες απο την παλια Γιογκοσλαβια και ειδικα απο την Σερβια
στο χωρο του αγοραιου ερωτα
Ειμαστε εν αναμομη, αν και κατι εμαθα.........και ακομα δεν εχεις δει τιποτα....η σημερηνη φωτογραφηση ειναι γαματη....
δεν εχεις ξαναδει κατι τετοιο....ειναι ολα τα λεφτα....
καλησπέρα ινδιάνε, καλησπέρα όμορφη κοπελιά!!! πράγμτι κ γω επιβεβαιώνω ότι η η φωτογράφηση είναι ότι καλύτερο έχει γίνει μέχρι τώρα...άντε να δούμε τι θα δούμε!!Ειμαστε εν αναμομη, αν και κατι εμαθα.........
Ενα πουλακι μου ειπε πως οι δικες σπυ ηταν οι καλυτερες.
απλα λεω οτιΔεν ειχες γνωρισει την Αννα την Σερβα ? ? ?
απλα λεω οτι
απο το ολοκληρο πρωην σοβιετικο μπλοκ σπανια συναντας ιεροδουλες απο την πρωην ενωμενη Γιουγκοσλαβια του Τιτο (Κροατισες Σερβες Μαβροβουνιες Βοσνιες κτλ)
γι'αυτο παραξενευθηκα που η Κελυ ειναι Σερβα
και για να απαντησω στην ερωτηση σου ,δεν εχω συναντησει την Αννα την Σερβα
αλλα αρκετες Αννες ρωσιδες !
αυτο να λεγεται ;)Ειμαστε εν αναμομη, αν και κατι εμαθα.........
Ενα πουλακι μου ειπε πως οι δικες σπυ ηταν οι καλυτερες.
Η Κατια (πλεον Παμελα στην Τργγετοαλυσιδα) δηλωνε Σερβα, οπως επισης και η Μαρια η Σερβα που πλεον εργαζεται στο Κροκεων..Καλησπέρα σε όλες και όλους! Καλησπέρα και στην Κέλλυ!
Cheyenne & Rigormortis: Η Κάτια που δούλευε σε άλλο όμιλο (Κ) από που κατάγεται?
Η Κατια (πλεον Παμελα στην Τργγετοαλυσιδα) δηλωνε Σερβα, οπως επισης και η Μαρια η Σερβα που πλεον εργαζεται στο Κροκεων..
Αλλη κοπελα ειναι η Νατασσα η Σερβα απο αυτες που ανεφερα.Αυτή που λες πρέπει να είναι η Νατάσα η Σέρβα. Εγώ εννοούσα την Κάτια. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος δεν είμαι τόσο καλός γνώστης του χώρου όσο εσύ.
Καλημέρα!
τον παιζειςεγω δεν παίζω
λες να μην εχω?καμια φορα
Εσυ βαρας καμια η δεν εχεις?